ONTVANG Tot 3,00 CASHCOINS ONTVANG Tot 3,00 CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Sanitairkamer Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Sanitairkamer

Alles voor de badkamer vind je bij Sanitairkamer

Service, kwaliteit en prijs staat bij Sanitairkamer hoog in het vaandel. Door jaren ervaring bieden ze altijd deskundig advies. Alle bekende A-merken zijn aanwezig in het assortiment. Kijk verder en ontvang korting bij Sanitairkamer.

Sanitairkamer Beoordelingen

Charley Brown  | 05/08/22  07:41:52 | Winkelbeoordeling :
Sanitairkamer is een betrouwbare winkel/webshop. De klantenservice is behulpzaam. Op het plaatje leek het warm wit en ook de beschrijving was hierin niet erg duidelijk. Misschien een verbeterpuntje om duidelijk aan te geven welke warmte het licht geeft. Sanitairkamer is zeker een aanrader!
John Wayn  | 25/07/22  10:36:45 | Winkelbeoordeling :
Douchecabine en douchebak snel en keurig geleverd van Sanitairkamer en de meegeleverde beschrijving van de montage is erg goed. Goede service, levering op afspraak, betaling achteraf, prima geregeld en de douchecabine bevalt heel goed, super dus!
Lara Norris  | 20/07/22  19:00:06 | Winkelbeoordeling :
Producten zijn goed vindbaar op de site van Sanitairkamer en correct omschreven. De levering was snel en goed verpakt. De prijs/kwaliteitverhouding van de RVS bad-/douchekraan is uitstekend. Wanneer de douchekraan het begeeft zou ik hier met een gerust gevoel weer een bestelling plaatsen, top!
Pieter Nell  | 20/05/22  16:26:45 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke website en veel keuze bij Sanitairkamer! De levertijd was zoals beloofd. Ze belden netjes om een afspraak te maken en hebben het op mijn verzoek zelfs verzet. Helemaal geen probleem, superfijn! En artikelen die ik besteld had zien er uit zoals de foto's op de website, super!
Berry de Plakker  | 02/05/22  17:25:00 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop, wij hebben de badkamer bij Sanitairkamer gekocht. Helemaal naar ons zin. We zijn prettig geholpen, de aflevering liep ook goed, alles is op de afgesproken dag geleverd. We zijn dus helemaal tevreden!
Loise Hamilton  | 09/03/22  16:27:17 | Winkelbeoordeling :
Voor ons nieuwbouw huis hebben wij alle sanitair, kranen en tegels bij Sanitairkamer gekocht. Goede service, alles op tijd geleverd, incl nabestellingen en tot nu geen enkel probleem wat betreft kwaliteit. Het ziet er allemaal top uit!
Sjaak Swart  | 18/02/22  13:57:26 | Winkelbeoordeling :
Snel, betrouwbaar en een goede kwaliteit en voor een zeer concurrerende prijs. Mooie producten geleverd, wij zijn bezig met een verbouwing en binnen 2 weken werden onze producten geleverd zoals aangegeven, top van Sanitairkamer!
Harry Webber  | 20/12/21  10:44:15 | Winkelbeoordeling :
Alle opties werden uitgezocht en besproken. We kregen goede adviezen en tips. Er werd goed de tijd genomen voor ons. Heel blij met het ruime aanbod van Sanitairkamer, ook na het plaatsen van de bestelling is het makkelijk om contact te leggen en we konden zelf een leverdatum kiezen.
marianne hiemstra  | 04/10/21  14:08:39 | Winkelbeoordeling :
Nadat we een (niet goedkope) soft touch toiletzitting na veel ellende hebben weggegooid (hij bleef schuiven en scheefstaan) zijn we bij Sanitairkamer terecht gekomen. Goed geholpen en eindelijk een goede zitting die blijft zitten! Een aanrader!
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
3,50% CashCoins
Gratis theebeker bij aankoop twee tastea blends bij Tastea
Code:ZWARTEBEKERDEAL
ONTVANG Tot 3,00 CASHCOINS ONTVANG Tot 3,00 CASHCOINS
visit register click click