ONTVANG 3,50% CASHCOINS vanHaren
Meld je aan en ontvang direct 7,50

Staatsloterij Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Staatsloterij

Meer kans, meer geld in de Staatsloterij - koop je lot en maak kans op geweldige prijzen!

Meer kans, meer geld! Dat is sinds 1726 de simpele verklaring voor de populariteit van de Staatsloterij. Spelers in de Staatsloterij genieten van het grootste prijzenpakket, de hoogste prijzen plus de hoogste winkans. Koop nu online jouw lot(en) en beproef je geluk in de grootste loterij van Nederland!

Staatsloterij Beoordelingen

Mark Bakker  | 10/07/19  15:34:12 | Winkelbeoordeling :
De Staatsloterij is van oudsher een zeer populaire Nederlandse loterij en heeft goede recensies! Vanwege de enorme prijzenpot én winstkansen is de Staatsloterij voor een ieder die van een gokje houdt toegankelijk!
gerry van dinther  | 03/04/19  05:31:18 | Winkelbeoordeling :
De Staatsloterij is toch wel algemeen bekent iedereen heeft wel eens meegedaan of doet nog mee . Je wilt altijd proberen om een mooie prijs te winnen zodat je het wat rustiger aan kunt doen met je werk .
Tilly  | 13/03/19  09:34:42 | Winkelbeoordeling :
Staatsloterij is onderdeel van de Nederlandse loterij. Makkelijke site, alle kansspelen bij elkaar. 1x inloggen en je kan alle spellen spelen. Heel klantvriendelijk, je vinkt aan over wat en welk spel je via email informatie wil . Topper
lion van der wens  | 13/02/19  03:03:56 | Winkelbeoordeling :
Staatsloterij wie kent het niet en wie heeft er nooit aan mee gedaan en een prijs gewonnen . Elke maand kun je het proberen al is het maar met een vijfje. Ik zeg altijd eens komt de dag en als je niet mee doet kun je ook geen prijs winnen.
Arnold Smit  | 02/02/19  17:30:23 | Winkelbeoordeling :
de Staatsloterij is voor mij de enige manier van gokken! waarmee ik in het verleden al een paar hele mooie prijzen in de wacht heb mogen slepen! Van alle loterijen vind ik dat dit de eerlijkste is met het hoogste percentage winkans Ja ik zweer bij deze Loterij en kan het ook echt iedereen aanbevelen
JanCornelis Kleingeld  | 29/12/18  21:54:46 | Winkelbeoordeling :
vandaag maar een oudejaars lot gekocht om te kijken of dromen misschien ook uit kunnen komen. de voorpret die ik met mijn kinderen heb is het bedrag al waard. mooi dat ik tenminste iets al gewonnen heb met mijn aankoop via cashbackkorting
Ron Veltman  | 16/09/18  13:09:13 | Winkelbeoordeling :
Bij de staatsloterij heb ik het voor het zeggen. Ik kan automatisch (maandelijks) meespelen of af en toe in de winkel een lot kopen. Ik kan een heel lot kopen of een halve of 1/5. Ik vind het fijn dat ik dat zelf mag bepalen.
Marianne Hiemstra  | 24/05/18  14:14:40 | Winkelbeoordeling :
Ik speel al jaren mee met de staatsloterij en tussendoor ben ik soms gestopt. Maar de spanning rond de trekking vind ik altijd spannend! Nu met de wallet online wordt het wel heel gemakkelijk gemaakt. Dan doe je nog sneller mee! Nu nog een hoofdprijs ...
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
3,00% CashCoins
25% back to school korting bij Reebok
Code:BTS2019
ONTVANG TOT 42,50 CASHCOINS Online.nl
visit register click click