Meld je aan en ontvang direct 7,50

Thuisbezorgd.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Thuisbezorgd.nl

Bestel je favoriete maaltijd met korting bij Thuisbezorgd.nl en laat het bij je thuis bezorgen

Bij Thuisbezorgd.nl kun je pizza’s, chinees, shoarma en veel meer lekkere gerechten online bestelling. Kies een restaurant met behulp van meer dan duizenden recensies. Zo kies je altijd het beste restaurant uit. Geen contant geld in huis? Je kunt ook online betalen, ideaal! Thuisbezorgd.nl is onderdeel van Takeaway, een van ’s werelds grootste eten-bestelsites. Momenteel zijn in Nederland meer dan 5000 bezorgrestaurants bij Thuisbezorgd.nl aangesloten. Thuisbezorgd.nl verwerkt meer dan 1.000.000 bestellingen per maand. Daarnaast werkt Thuisbezorgd.nl samen met grote ketens en bekende bedrijven in de branche, zoals Domino’s Pizza, New York Pizza, Coca-Cola en nog veel meer!

Thuisbezorgd.nl Beoordelingen

Mohammed Mechchate  | 16/01/19  09:29:53 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het heel erg goed en heeft veel verse producten, er zijn dingen die goede bonussen zijn en we kunnen zelfs de eerste keer voor 50% een pakket kopen en het is iets goeds en altijd biologische producten
Harm Raspe  | 16/01/19  09:14:07 | Winkelbeoordeling :
Ik heb weer een bestelling gedaan bij Thuisbezorg en ook dit keer was het weer goed en op de juiste tijd bezorgd het eten kwam zeer warm aan zodat ik direct ervan kon gaan eten. Super en blijf waren wij.
Arianne Leijten  | 14/01/19  08:24:09 | Winkelbeoordeling :
Makkelijke site met zeer veel verschillende zaken. T bestel en betaal programma is zeer makkelijk en grillig te doen. Je wordt op de hoogte gehouden hoe de bereiding en leveringsproces vordert. De levering was ook nog zeer warm echt heerlijk
Ben Thuis  | 13/01/19  11:09:33 | Winkelbeoordeling :
Heel snel en makkelijk eten bestellen! Super dat er in mijn regio veel variatie qua eten te bestellen is, omdat er dan ook meer dan genoeg verschillende eettenten in de buurt zitten. Altijd word bij ons alles perfect op tijd geleverd, super uitkomst van Thuisbezorgd.nl
emma govers  | 12/01/19  12:42:30 | Winkelbeoordeling :
lekker makkelijk thuis bezorgd als je eens een keer geen zin hebt om te koken en ook de deur niet uit wilt het bestellen gaat heel gemakkelijk en er wordt ook snel geleverd met een goede kwaliteit heerlijk af en toe
Monique van Dijk  | 11/01/19  09:44:21 | Winkelbeoordeling :
Altijd makkelijk als je ergens bent en je wil iets te eten bestellen. Zeer makkelijk op postcode te zoeken bij wie je wat kunt bestellen. Veel diversiteit aan bedrijven met de heerlijkste gerechten. Ook de mail waarmee je de bezorging kunt checken is zeer handig.
Guy Ertel  | 10/01/19  23:45:26 | Winkelbeoordeling :
Altijd leuk en handig! Geen zin om uren lang in de keuken! Pak je mobiel en snel een bestelling! Lekker makkelijk en snel en zeker altijd heel lekker! Door de weeks of gewoon in de weekend! Gewoon doen!
Petronella Smit  | 05/01/19  12:17:29 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd.nl is voor mij echt één van mijn favorieten. Thuisbezorgd.nl gebruik ik graag wanneer ik geen tijd hebt om te koken, maar ook als we gewoon een keertje wat anders willen eten is Thuisbezorgd.nl ideaal, top!!
Janny Sterling  | 07/01/19  08:40:46 | Winkelbeoordeling :
Als je een bestelling plaatst bij Thuisbezorgd.nl krijg je meteen een mail mbt de aflevering van de bestelling bij jouw restaurant keuze, zo hou je een goed overzicht hoe het ervoor staat, makkelijk online betalen voor je bestelling en snel bezorgd, techniek staat voor niets deze dagen.
sheila dange  | 03/01/19  22:57:41 | Winkelbeoordeling :
eerlijk,snel en altijd geweldig om jezelf te verwennen ! ik raad anderen aan hier ook gebruik van te maken ! zelf zal ik nog met grote regelmaat iets bestellen via thuisbezorgt.nl,echt super Geweldig !!!
Jane Sterling  | 24/12/18  14:36:05 | Winkelbeoordeling :
Bij Thuisbezorgd heb je goede restaurants, we bestellen er vaak en krijgen altijd goed eten, het eten dat wordt aangeboden op de site is altijd lekker en ziet er goed uit, veel variatie, je kan daar van alles kopen. het eten is ook snel geleverd! prima dus!
Ron Neelissen  | 02/01/19  06:10:58 | Winkelbeoordeling :
Fijne site om eten te bestellen, ze hebben erg veel keus, ook in onze regio, en ook perfect voor inspiratie. Bezorging ging prima en eten was goed, Ook fijn om dit via Enqueteclub te doen want zo bespaar je ook nog wat.
Tabina Hoogeveen  | 27/12/18  17:20:56 | Winkelbeoordeling :
Bestel altijd viA thuisbezorgt en word altijd keurig bezorgt, krijgt net mail en sms dat goed gegaan is met je bestelling, hoe laat het bezorgt word, is altijd netjes op tijd. Qua afrekenen gaat altijd goed en makkelijk
Freddy Maertens  | 26/12/18  10:54:37 | Winkelbeoordeling :
Supersnel en makkelijk te bestellen via Thuisbezorgd.nl en je hoeft niet eens je deur niet uit, super handig bedacht allemaal! Je krijgt na een bestelling een track zodat je de bezorger en je bestelling kan volgen met de overzichtelijke app, perfect!
Christini Induzzi Lopes  | 22/12/18  02:23:22 | Winkelbeoordeling :
ik vind super leuk te koop met Thuisbezorgd.nl, variaties maal te kiezen met gezond ingredienten, online te bestellen, gratis verzenden, puur box maal voor puur gezondheid tijd in de tafel met familie,
Assumar Gellis  | 28/12/18  17:51:18 | Winkelbeoordeling :
Hier bestellen we wel ééns per week via Thuisbezorgd.nl, wij geven altijd op tijd de bestelling door, en dan krijg je ook op het afgesproken tijdstip je bestelling prima afgeleverd, en wij hebben nog altijd natuurlijk heerlijk gegeten, wat wil je nog meer, super makkelijk!
Jacks Teller  | 31/12/18  09:51:46 | Winkelbeoordeling :
Wij vinden dat Thuisbezorgd erg makkelijk in gebruik is en tevens ook super handig! Wij bestellen regelmatig via Thuisbezorgd en hebben tot nu toe ook nog niets negatiefs meegemaakt, eten is altijd op tijd geleverd en ook goed op temperatuur geweest, prima dus!
Patricia Dongor  | 31/12/18  17:03:53 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel graag via Thuisbezorgd want snelle/ goede service. De bezorgers zijn vriendelijk en hulpvaardig. Zo leer ik het eten van verscheidene restaurants beter kennen en ik hoef ervoor niet naar buiten. Heerlijk met dat wisselend weertje in Holland. Vaak mooie acties en kortingen.
Gisela Kock  | 03/01/19  13:16:06 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk als je zelf eens niet wilt of zin hebt om te koken. Uitstekende keuze, snelle service, altijd binnen 1 uur na de bestelling. prijzen zijn wel iets hoger maar nog steeds betaalbaar en de service is bijna altijd uitstekend
Edith Bouwmeester  | 24/12/18  15:15:16 | Winkelbeoordeling :
Handige app voor de luie dagen dat je gaan eten wilt koken. Moet alleen wel op letten dat ik het niet te vaak gebruik. Vooral leuk dat je er nu punten kunst sparen en dat je zo bij andere websites een kleine korting kan krijgen.
Irene Van Rijn  | 25/12/18  08:26:49 | Winkelbeoordeling :
Altijd lekker eten uit de buurt.... Een groot overzichtelijk aanbod van restaurants. Ik bestel regelmatig via thuisbezorgd.nl en betaal gemakkelijk via ideal. Snelle bezorging en netjes een SMS en email met een indicatie van de bezorgtijd...
Sabrien tje  | 26/12/18  16:34:00 | Winkelbeoordeling :
Het bestellengaat erg vlot en simpel. De site is erg simpel, juist fijn. Het bezorgen varieert, soms erg snel, maar soms moet ik ook te lang wachten. Voor de rest lekker en vaaaak gezond haha haha. Bedankt!
Henrie Nak  | 20/12/18  15:16:08 | Winkelbeoordeling :
Goede service , duidelijke website, mocht er iets mis gaat ( wat eigenlijk nooit gebeurt) maar soms vergeet t restaurant wat ofzo en je belt naar thuisbezorgd wordt dit zeker de de laatste tijd goed en snel opgelost. Ik vind het echt een super bedrijf en een super oplossing!
Love Hartje  | 21/12/18  05:03:58 | Winkelbeoordeling :
Een leuke en handige site! Je kunt je eten even lekker thuis laten bezorgen! Of je nu zin hebt in chinees, pizza of een broodje gezond, op deze site kan het allemaal! Het is erg handig en snel thuis bezorgd!
Berry Stevens  | 14/12/18  10:45:01 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk zoeken en veel keuzes, je moet wel opletten want de aanbiedingen en kortingen van de restaurants vind je niet altijd terug op Thuisbezorgd.nl, dat is wel jammer maar verders is alles prima geregeld, een ware uitkomst!
annie deinum  | 11/12/18  16:54:51 | Winkelbeoordeling :
Er stond een uur wachten: na dik anderhalf uur werd het eten bezorgd, als het langer dan een uur zou duren, zouden we. gebeld worden stond op de website, dit is niet gebeurd en het eten was bijna koud. smaak was verder wel goed, daarom toch ** ipv *
annie deinum  | 11/12/18  16:33:43 | Winkelbeoordeling :
EEn bestelling bij Thuisbezorgd geplaatst. Hartstikke goed. Aanbod en variatie is groot. Op zondag zijn echter veel restaurants gesloten.. wat de keuzemogelijkheid wat beperkt. Maar voor de rest, TOP!
Bonnie Boutellier  | 12/12/18  17:14:42 | Winkelbeoordeling :
Lekker makkelijk, vanaf je bank een heerlijke maaltijd bestellen en thuis ontvangen. Hoe fijn is dat? Zoveel keuze van aangesloten restaurants, snackbars, shoarma tenten en nog veel meer. Werkt super makkelijk en met de reviews van andere is het makkelijk een goedekeuze te maken.
Jaylee Deinum  | 11/12/18  16:49:15 | Winkelbeoordeling :
Meer dan een uur en 15 minuten op je eten wachten is wel erg lang..... Zeker als er binnen 45 bezorgd zou worden. Daarnaast rijst ipv bami gekregen. Was ook wel lekker maar niet wat we besteld hadden.
Anton Selten  | 05/12/18  14:56:51 | Winkelbeoordeling :
Fijne site om te bestellen. Alleen komt het jammer genoeg erg vaak voor dat de leverancier alsnog nagebeld moet worden om de juiste leveringstijd te krijgen. Daarbij zou ik voorstellen een soort puntensysteem te maken voor mogelijke korting.
D.J. Jansen-van Baaren  | 05/12/18  14:24:38 | Winkelbeoordeling :
heb voor een paar weken terug voor de eerste keer besteld bij Moonshine turkse shoarma zaak in elst, en het eten was niet te weinig en werd bezorgt in de aangegeven tijds bestek en nog warm en bovenal was het lekker. echt een aanrader dus,en geen verzend kosten als je via thuisbezorgt app bestelt
Harrie Knarrie  | 05/12/18  16:12:19 | Winkelbeoordeling :
Ik gebruik regelmatig Thuisbezorgd.nl, site werkt prima, je kunt ook goed vergelijken als je niet zeker bent waar je trek in hebt en er is veel keuze. De bezorging is afhankelijk van het restaurant of de snackbar, maar over het algemeen kloppen de aangegeven bezorgtijden heel aardig!
Hennie Loriaux  | 06/12/18  10:28:04 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met Thuisbezorgd.nl Locatie invoeren, kies je restaurant en gerecht en laat je eten thuisbezorgen. Betaal contant of online met Ideaal, creditkaart of PayPal.Lekker makkelijk.Met vr.gr.
Peter Van Oers  | 03/12/18  18:11:19 | Winkelbeoordeling :
Alles is goed op smaak,ik heb er goede aard mee,voor de prijs hoef je het niet te laten,en bij sommige worden er geen bezorgkosten berekend,tot nu toe ben ik zeer tevreden,de bezorging verloopt uitstekend,de service is uit de kunst in noodgeval is het een prima oplossing
Richard van Buuren  | 19/11/18  14:40:51 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over deze website.Nooit iets fout gegaan en er is nog nooit een bestelling te laat aan mijn huis gebracht.Je kunt 99,9 % ervan uitgaan dat elke restaurant hier wel te vinden is...
Kyra van der Sluis  | 16/11/18  21:02:25 | Winkelbeoordeling :
Heerlijk makkelijk eten thuis laten komen en zelf niks hoeven doen! Keuze uit allerlei soorten lekkere grote en kleine gerechten. Super makkelijk. Goede service, snel en makkelijk betalen en lekker eten!
Aziza Akrouch  | 19/11/18  13:57:12 | Winkelbeoordeling :
Altijd restaurants bij jou in de buurt met waar je trek in hebt en je kan makkelijk online bestellen en je krijgt altijd een ongeveer tijd hoe lang het gaat duren. En het is handig de betaling via ideal en het is gewoon handig !
George Westerhof  | 16/11/18  07:22:01 | Winkelbeoordeling :
Welk gerecht je ook kiest, bij Thuisbezorgd is het elke keer weer een verrassing wat ze je thuis bezorgen. Ga naar de website en bekijk de ruime keuzes ! Kies en niet veel later wordt alles bij je thuisbezorgd !
Mirian broek  | 15/11/18  08:19:26 | Winkelbeoordeling :
De service van het concept thuisbezord.nl is fantasties.. Je bestelt eten het wordt thuisgebracht voor je en je verdiend er ook nog cashback mee, beter kun je het niet krijgen toch. Dus ik ga snel weer bestellen.
Betsie Butsers  | 14/11/18  09:05:57 | Winkelbeoordeling :
Goede website van Thuisbezorgd.nl, meestal snelle update's van nieuwe restaurants en soms nog korting via Thuisbezord.nl, als ik trek heb na het werk en even geen zin heb om te koken is dit mijn to go site!
Chanel West Coast  | 07/11/18  08:36:42 | Winkelbeoordeling :
Wij bestellen nu al zo'n jaar via Thuisbezorgd.nl. Thuisbezorgd is goed betrouwbaar en we zijn zéér tevreden over ze! Iedere bestelling wordt heel duidelijk teruggekoppeld via een mailtje. Erg prettig, eten is nog altijd op de gewenste tijd afgeleverd, prima!
Pim G  | 08/11/18  17:20:18 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd.nl is de enige website waar je direct een overzicht hebt van al waar je eten kunt bestellen en vervolgens ook nog eens tegen dezelfde prijs als afhalen direct eten kunt bestellen. Het werkt heel goed
Gitta Weller  | 07/11/18  22:14:27 | Winkelbeoordeling :
lekker makkelijk als je geen zin hebt om in de keuken te gaan staan, kies een restaurant en door zoek het menu naar iets wat je lekker vindt, en het wordt netjes thuis bezorgd, het is vooral ook makkelijk dat je smorgens al kan bestellen voor het avond eten
Nancy Koopman  | 04/11/18  23:03:23 | Winkelbeoordeling :
Thuis bezorgd heeft super veel opties en conexties en is ook bij simpel in gebruik je word zo precies naar je eigen smaak geleid ik ben alleen maar positief over deze site het is niet moeilijk zelfs mijn oma kan haat eten bestellen en laten bezorgen
Priscilla  | 03/11/18  06:42:59 | Winkelbeoordeling :
Maakt niet uit waar je bent thuis op werk op vakantie overal is er wel Iets te bestellen bij jou in de buurt. Lekker makkelijk als je geen zin hebt om eten klaar te maken bestellen en het word bezorgt ideaal.
robin de jong  | 01/11/18  14:17:24 | Winkelbeoordeling :
geen zin om te koken of om naar de winkel te gaan voor je eten. bestel dan viathuisbezorgd.nl lekker makkelijk en vaak snel je eten geleverd. overzichtelijk en duidelijk. raad iedereen het aan die geen zin heeft om van huis te gaan, maar wel wil eten
Arnold Treep  | 02/11/18  09:13:34 | Winkelbeoordeling :
Omdat wij maar weinig tijd hadden om te eten voor dat wij naar een feestje moesten even met Thuisbezorgd.nl gebeld en vermeld dat wij haast hadden binnen 10 minuten stond onze maaltijd bezorger voor de deur Top service !!1
Gio Santana  | 31/10/18  10:17:01 | Winkelbeoordeling :
Snel en makkelijk te bestellen via Thuisbezorgd.nl en je hoeft niet eens je deur niet uit, super handig bedacht allemaal! Je krijgt na een bestelling een track zodat je de bezorger en je bestelling kan volgen met de overzichtelijke app, perfect!
Susanne Ravenhorst  | 30/10/18  13:10:46 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk en altijd snel bij thuisbezorgd.nl Waar je ook besteld altijd snel en goede service en vriendelijk personeel. Je hoeft de deur niet meer uit voor een lekkere pizza of broodje shoarma met thuisbezorgd.nl
Susanne Ravenhorst  | 30/10/18  13:12:26 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk en altijd snel bij thuisbezorgd.nl Waar je ook besteld altijd snel en goede service en vriendelijk personeel. Je hoeft de deur niet meer uit voor een lekkere pizza of broodje shoarma met thuisbezorgd.nl
Buddie Spencer  | 29/10/18  10:40:26 | Winkelbeoordeling :
Over het algemeen worden de gerechten op tijd geleverd. De gerechten zijn prima op de goede temperatuur. De bestelde dingen worden bij ons altijd correct bezorgd en de bezorgers zijn gewoonlijk heel beleefd en vriendelijk, niets te klagen dus over Thuisbezorgd.nl
Roos Stam  | 29/10/18  10:02:12 | Winkelbeoordeling :
Snel, makkelijk en behulpzaam. De 1e en wat mij betreft de beste met de meeste keuze voor eten bestellen en thuis te laten bezorgen. Ben ook fan van het feit dat je bij de bezorger kan betalen en dat niet vooraf hoef te doen.
Safina Kasanmoehamat  | 29/10/18  04:49:02 | Winkelbeoordeling :
Handig site om eten te laten bestellen. Je kan van alles ennog wat bestellen. Duidelijke website en je weet waar je aan toe bent tijdens je bestelling. Bij bezorging hoef je nooit lang te wachten. Ook kan je meekijken wat de status van je bestelling is.
els jonker  | 25/10/18  18:39:42 | Winkelbeoordeling :
Lekker een pizza of iets anders als je geen zin hebt om te koken of onverwachts eters krijgt. Al heel vaak gebruik van gemaakt, prima geregeld. Op sommige dagen in het weekend moet je soms wel langer wachten hou daar rekening mee.
Rick Ricciardo  | 23/10/18  18:52:39 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd.nl heeft een hele overzichtelijke website, alles te vinden wat je wilt weten en een snelle bevestiging van je bestelling. Veel keuzemogelijkheden van restaurants, Ik ben zeer tevreden over de bezorgtijd en het eten is altijd goed warm, super!
Marianne Hiemstra  | 19/10/18  17:51:34 | Winkelbeoordeling :
Elke vrijdagavond bestellen wij een maaltijd via thuisbezorgd. Wij werken alle twee fulltime en de vrijdag is voor ontspanning. De meeste ervaringen zijn goed. We hebben onze favoriete restaurants die goed zijn en snel leveren. Cashback is snel!
Chayenne Leenders  | 21/10/18  11:45:40 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel altijd bij thuisbezorgd zo fijn en snel als je eve geen zin hebt om zelf naar de frituur te gaan bijvoorbeeld er word na de bestelling altijd netjes een berichtje gestuurd hoelang het ongeveer duurt vpordat het eten komt en als iets mis is word het opgelost
Froukje Rooy  | 18/10/18  10:15:28 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd heeft in Zwolle een prima reputatie opgebouwd op het gebied van het verzorgen van maaltijden.Veel oudere mensen,die niet meer veel het huis uikomen maken hier gebruik van.Mijn Oma was altijd erg goed te spreken over de catering kant en klaar.
Leo Grit  | 17/10/18  06:03:51 | Winkelbeoordeling :
goed aanbod in de omgeving voor ieder wat wils. alleen op de drukkere dagen kan het voorkomen dat het wat langer duurt tot de bestelling is bezorgd . wij bestellen er ongeveer wekelijks wel iets verder niks te klagen
Petra Peters  | 14/10/18  08:51:09 | Winkelbeoordeling :
goeie restaurants, we bestellen er vaak en krijgen altijd goed eten, het eten dat wordt aangeboden op de site is altijd lekker en ziet er goed uit. er is veel variatie, je kan daar van alles kopen. het eten is ook snel geleverd
lion van der wens  | 09/10/18  18:39:40 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgt . nl Wat je wilt eten elke dag zo moeilijk. Maar bij thuisbezorgt kun je kopen waar je zin in hebt . Of het nu piza chinees of shoarma is binnen een half uurtje kun je aan tafel en lekker genieten .
Angeline Haselhoef  | 11/10/18  14:22:21 | Winkelbeoordeling :
Hoi hoi ik vind het echt lekker eten bij pico bello en het patatje echt een aanrader ik gewoon doen daar eten in lelystad en nog iets ze hebben lekkere slu als je het niet gelooft dan moet je het uit proberen gr
Theresia Blom  | 06/10/18  15:32:31 | Winkelbeoordeling :
Uitstekende kwaliteit en smaak,dat is voor mij belangrijk,alleen bij sommige mag de minimale bestelwaarde wel wat lager,handig voor degene die niet zoveel naar binnen kunnen werken,dan is het geen verspild geld!
Kluk Kluk  | 08/10/18  08:39:53 | Winkelbeoordeling :
Wij bestellen wel ééns per week via Thuisbezorgd.nl, wij geven altijd op tijd de bestelling door, en dan krijg je ook op het afgesproken tijdstip je bestelling prima afgeleverd, en wij hebben nog altijd natuurlijk heerlijk gegeten, wat wil je nog meer!
Angelique de Herder  | 04/10/18  00:14:31 | Winkelbeoordeling :
Sushi al een paar keer besteld, was héél erg lekker goed verpakt. Alleen moet je soms een uur wachten op je eten, wat je besteld hebt. En je kan niet voor minder bestellen, je bent verplicht om een bepaald bedrag te bestellen.
Pieta Bambergen  | 29/09/18  09:18:43 | Winkelbeoordeling :
Handige app. Keuze uit goede bedrijven met lekker eten, super makkelijk in gebruik. Tijd van levering is ook niks om op aan te merken, een aanrader voor als je eens niet zelf wil koken of daar totaal geen tijd voor hebt, prima van Thuisbezorgd.nl
Tony Timmermans  | 29/09/18  15:45:15 | Winkelbeoordeling :
Hartstikke makkelijke en snelle bezorging met thuisbezorgd.nl. Na het werk nog even snel een bestelling geplaatst en voor je het weet kun je aan je eten beginnen. Tevens gaat het afrekenen ook super snel. Erg tevreden.
Miriam al-itejawi  | 24/09/18  20:14:49 | Winkelbeoordeling :
Altijd wel goed en snel eten, maar soms niet altijd het juiste ontvangen. Zo heb ik mijn eten anders binnen gekregen dan dat ik dat had aangegeven en bestelde ik drinken wat ik niet heb ontvangen , maar dat ligt aan de winkel zelf.
Richard Klupper  | 19/09/18  17:56:04 | Winkelbeoordeling :
Heerlijk eten en erg snel bezorgd op de scooter was erg vriendelikk de bestuurder was erg lekker en warm bezorgt dus echt een aanbeveling voor andere dus als je echt iets lekker wil doen zou ik zeggen
Cynthia frings  | 18/09/18  20:44:02 | Winkelbeoordeling :
Super handige website omdat je ruime keus hebt aan eet plekjes om te laten bezorgen. Enige nadeel is ik had begrepen dat alle bestellingen dat via thuisbezorgd geplaats zijn langer duren dan dat je meteen via telefoon besteld omdat thuisbezorgd moet het eerst goedkeuren.
Mona Ghambari  | 16/09/18  00:08:13 | Winkelbeoordeling :
Vind het super makkelijk en ook erg leuk om bij thuisbezorgd te bestellen. Nooit problemen mee gehad en hun app is ook super tof. Je kan punten sparen voor leuke dingen. Slim van ze, het is een hele goeie site.
Veronique Bam  | 10/09/18  09:36:16 | Winkelbeoordeling :
Bestellen en betalen gaat gemakkelijk bij Thuisbezorgd.nl. Prima snelle bezorging en ook heel goed op tijd (zoals we al langer gewend waren). Eten is altijd nog prima warm, app werkt trouwens ook prima!
Roy W  | 07/09/18  18:59:22 | Winkelbeoordeling :
Als ik honger heb of gewoon trek in iets lekkers, dan gebruik ik het liefst de site van thuisbezorgd.nl Zij bezorgen snel en keurig op tijd zoals beloofd. Dus geen koud eten meer. Maar heerlijk genieten.
Orson Harms  | 09/09/18  22:37:30 | Winkelbeoordeling :
thuisbezorgd.nl is mega top, had al veel over hun gehoord via kennisen, m aar eerlijk waar wat geweldig ik had via een doorstuur mail over hun gehoord, en heb op een gegeven moment is een keer wat besteld, doe het nu vaker, is keigaaf
Yvonne Nell  | 10/09/18  13:16:33 | Winkelbeoordeling :
Een duidelijke en makkelijkee site. je hebt snel een overzicht van welke bedrijven meedoen en waar je wat kan bestellen. Ook de onderliggende sites werken snel en makkelijk. Met keuze tussen contant en met ideal betalen.
Carla Peters  | 30/08/18  11:46:23 | Winkelbeoordeling :
Handige site om in je eigen omgeving gemakkelijk eten te bestellen. Ze laten alle mogelijkheden met openingstijden zien. Het aanbod is goed en de menu's zijn duidelijk verwerkt, zodat je een gedegen keuze kan maken.
Mariet Coppers  | 26/08/18  18:22:14 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd, een lekker buiten de deur eten zonder te hoeven reizen, wel gemakkelijk zo voor je oude dag, een emailtje en het is geregeld en niet eens zo duur, toch wel prettig zo voor iedereen, vind ik.
wilfred van der tuuk  | 30/08/18  13:13:25 | Winkelbeoordeling :
altijd goede service altijd je etten op tijd en ze zijn duidelijk van als half uurtje duurt en het is gemak zugt via thuisbezorg.nl te bestellen ik raad iedereen thuisbezorgt.nl aan en ik ben altijd tevreden over de klandietsie niks op aant temerken
Cindy Kalou  | 26/08/18  08:13:48 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd is makkelijk in gebruik en tevens ook super handig! Wij bestellen regelmatig via Thuisbezorgd en hebben tot nu toe ook nog niets negatiefs meegemaakt, eten is altijd op tijd geleverd en ook goed op temperatuur geweest, prima dus!
Saskia Hoen  | 22/08/18  18:01:36 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd is top! Heel handig kun je zoeken naar een restaurant bij jou in de buurt wanneer je even geen zin hebt om zelf te koken. Ook kun je op verschillende catagorieën zoeken om wat inspiratie op te doen.
Tassie Wiggers  | 20/08/18  20:45:20 | Winkelbeoordeling :
thuisbezorgd is super handig wanneer je geen zin heb om te koken of om boodschappen te doen. de app en site zijn heel erg overzichtelijk en veel keuzes . en handig om de beste goedkoopste prijzen in 1 x op een rij te hebben
Sharon  | 16/08/18  18:21:09 | Winkelbeoordeling :
Ik ben erg tevreden over deze site. Het maakt eten bestellen zoveel makkelijker. Je kan nog een gewenste bezorgtijd invoeren en Als je geen contant geld in huis hebt dan maak je het heel makkelijk over met iDEAL. Ik raad dit aan iedereen aan.
louis roodenburg  | 14/08/18  10:49:46 | Winkelbeoordeling :
Het overkomt ons allemaal wel eens, langer doorgewerkt.of gewoon geen zin om te koken, dan is Thuisbezorgd.nl de oplossing,u besteld uw favoriete gerecht en Thuisbezorgd.nl zorgt voor een perfecte levering op de door u afgesproken tijd,klasse Thuisbezorgd.
viona de koning  | 15/08/18  18:19:59 | Winkelbeoordeling :
Een goed geregelde app, vaak ook wel duidelijk, ik moet wel zeggen dat ik bij sommige fastfood ketens het minimun bestelbedrag iets te hoog is waardoor het niet altijd even handig is als je alleen thuis bent
Dima van Doorn  | 11/08/18  06:01:31 | Winkelbeoordeling :
De bestelling was vanaf het begin keurig verzorgd en ook netjes en keurig bezorgd. Enigste minpuntje was dat de bestelling toch te laat geleverd werd, terwijl ik toch zeker 4 uur van tevoren de bestelling doorgegeven had. Eten was verder heerlijk!
Karin gerritsen  | 13/08/18  04:47:43 | Winkelbeoordeling :
2 weken geleden met vrienden voor het eerst zelf gebruik gemaakt van thuisbezorgd.nl. Wat fijn! Ging allemaal heel erg soepel, van het bestellen tot de bezorging (kreeg een mail en sms om op de hoogte te blijven) Bezorging was veel sneller dan in 1e instantie vermeld. Top!
frank nengerman  | 02/08/18  14:59:53 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd is ideaal. Als je de Thuisbezorgd app download is het heel makkelijk om te kijken welke restaurants er in jouw omgeving zich bevinden. De app is makkelijk in gebruik en zo kun je alle soort restaurants bekijken.
Wim Speelberg  | 28/07/18  08:07:59 | Winkelbeoordeling :
Mooie, interessante, leuke en aantrekkelijke site met aanbiedingen voor jong en oud. Zeker een aanrader om in de toekomst regelmatig eens een kijkje te nemen.Zal zeker in het restant van het jaar 2018 kijken of er iets voor mij bij zit.
Lewis Hamilton  | 27/07/18  08:20:49 | Winkelbeoordeling :
Snel en makkelijk eten bestellen! Super dat er in mijn regio (Eindhoven) veel variatie qua eten te bestellen is, omdat er daan ook meer dan genoeg verschillende eettenten in de buurt zitten. Altijd word bij ons alles perfect op tijd geleverd, super uitkomst van Thuisbezorgd.nl
Samantha Hoendervangers  | 23/07/18  19:21:26 | Winkelbeoordeling :
Ze bezorgen bijna altijd optijd Ze laten je op tijd weten hoe lang het duurt en hoelaat ze het ongeveer komen bezorgen Ik kan thuisbezorgen echt aanbevelen , heb er nog geen negatieve ervaring mee gehad
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

  Radisson Blu
Close
tot 6,50% CashCoins
Tot 20% korting op lokaal bij Groupon Shopping
Code:KOUD
visit register click click