ONTVANG 4,00% CASHCOINS Budget-Bed.nl

Thuisbezorgd.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Thuisbezorgd.nl

Bestel je favoriete maaltijd met korting bij Thuisbezorgd.nl en laat het bij je thuis bezorgen

Bij Thuisbezorgd.nl kun je pizza’s, chinees, shoarma en veel meer lekkere gerechten online bestelling. Kies een restaurant met behulp van meer dan duizenden recensies. Zo kies je altijd het beste restaurant uit. Geen contant geld in huis? Je kunt ook online betalen, ideaal! Thuisbezorgd.nl is onderdeel van Takeaway, een van ’s werelds grootste eten-bestelsites. Momenteel zijn in Nederland meer dan 5000 bezorgrestaurants bij Thuisbezorgd.nl aangesloten. Thuisbezorgd.nl verwerkt meer dan 1.000.000 bestellingen per maand. Daarnaast werkt Thuisbezorgd.nl samen met grote ketens en bekende bedrijven in de branche, zoals Domino’s Pizza, New York Pizza, Coca-Cola en nog veel meer!

Thuisbezorgd.nl Beoordelingen

Sam Stappenbeld  | 14/09/21  14:55:21 | Winkelbeoordeling :
Hier kun je werkelijk alles vinden op elk gebied qua eten. Of je nou lunch of diner wil het is er. Heel veel keuze uit verschillende winkels dus voor iedereen zit er wel wat tussen. Bij sommige spaar je punten en deze kun je weer inleveren tegen korting of kado's.
Wendy Van Goor  | 15/09/21  08:33:48 | Winkelbeoordeling :
super site, met je postcode geeft hij de dichtbijzijnde restaurants. altijd snelle bezorging. nooit geen koud of lauw eten bezorgd gehad. punten sparen is ook leuk, krijg je kortingen bij bepaalde websites.
Larissa  | 08/09/21  10:36:29 | Winkelbeoordeling :
Als je net als ik geen tijd hebt om te koken dan is Thuisbezorgd echt een redding, meestal gaat alles goed, ik bestel meerdere keren per week en 9 v.d 10 keer zijn ze best wel punctueel. Heel veel variatie en vriendelijk personeel, aanradertje!
Chantal voort  | 06/09/21  20:39:40 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd is super goed en je hoeft de deur niet niet uit en kan toch lekker eten je.kunt gerust hier eten bestellen helemaal.niks mis mee ik raad het dan ook.echt iedereen aan gewoon top
Istrelia Winklaar  | 05/09/21  10:05:41 | Winkelbeoordeling :
Wow! Ik heb via Thuisbezorgd besteld, ze waren snel en het eten was nog warm. Ik kon ze volgen tot ze voor mijn deur waren. Wat een techniek!! Ik zal zeker blijven bestellen via Thuisbezorgd. Het is een bedrijf met een WOW effect!!
Astrid Terlouw  | 02/09/21  18:00:15 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd is altijd ideaal voor die momenten dat je niet weet wat je moet eten. Voor elk budget wel wat te vinden en ook alle soorten keukens. ze bezorgen snel en het zijn aardige mensen die je aan de deur krijgt.
Jaco Ottevanger  | 26/08/21  21:07:27 | Winkelbeoordeling :
Gebruik gemaakt van spareribsexpress. Bestellen ging super makkelijk. Eten kwam vrijwel op het aangegeven tijdstip. Eten was warm en lekker. Hoeveelheid was voldoende. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar.
co, mijn naam is niet langer  | 23/08/21  06:09:17 | Winkelbeoordeling :
thuisbezorgd, bezorgd niet altijd op tijd en het eten is ook niet altijd (heel) warm, DE mensen die het komen brengen zijn meestal heel erg vriendelijk. 1 keer waren ze wat vergeten en kwam de baas het zelf alsnog brengen, dat noem ik nog eens goed je fouten herstellen
Isabel Ten Caat  | 20/08/21  19:56:26 | Winkelbeoordeling :
Goede service en ruime keus aan restaurants waar je allerlei soorten eten kunt bestellen. Soms wordt de route alleen niet juist beschreven
Joke Godrie  | 17/08/21  10:10:47 | Winkelbeoordeling :
Ik ben uiterst tevreden met deze site en bestel er dan ook erg graag. Het is een duidelijke site met veel keuzes en een hele goede vergoeding die echt heel snel word uitbetaling. Ik kan niet anders dan deze site de beoordeling van excellent geven.
femke geene  | 08/08/21  17:49:59 | Winkelbeoordeling :
Snelle verwerking van acties. Werkt goed samen. Thuisbezorgd.nl is mijn favoriete app/site om mijn eten te laten bezorgen. Jammer dat de restaurants in mijn omgeving nog niet heel uitgebreid zijn, maar top site/app.
Dylan van Rhee  | 03/08/21  09:06:31 | Winkelbeoordeling :
ik bestel wekelijks via de app. ben er helemaal tevreden mee. kan meteen zien welke restaurants er in de buurt zitten en kan direct bestellen waar ik zin in heb. doordat er zoveel keus is kun je je ook altijd bedenken. ene keer heb ik zin in pizza maar bestel ik pasta of toch een keer sushi. alles is mogelijk.
Debbie Coert  | 31/07/21  13:24:32 | Winkelbeoordeling :
Fijn dat je nu via Thuisbezorgd ook bij Mac Donalds kunt bestellen. Snelle bezorging met duidelijk volgen van de bezorger, en ook nog lage bezorgkosten. Zowiezo heeft Thuisbezorgd veel keuzes in restaurants en menu's. Helemaal toppie!
Danny Noordam  | 02/08/21  11:52:30 | Winkelbeoordeling :
erg fijn bedrijf met ongelovelijk veel keuze aan restaurants. levering is ook enorm snel. prijs gunstig voor onder andere studenten maar ook voor mensen die misschien eten willen bestellen voor een leuke gelegenheid.
Jos Thi  | 30/07/21  11:44:52 | Winkelbeoordeling :
Altijd al klant van Thuisbezorgd. Bij problemen is er altijd een keurige oplossing. Tot ik een keer een restaurant wilde uitproberen die Thuisbezorgd niet had, nooit meer! Mijn bestelling werd na een half uur gecanceld en kreeg niet eens mijn geld terug! nu dus weer lekker terug bij Thuisbezorgd.
Melyana Hasan  | 24/07/21  12:26:23 | Winkelbeoordeling :
Lekker en snel opzoek naar uw lekkerste maaltijden, dan ben je bij thuisbezorgen.nl op de juiste plaats met een zeer snelle en goede service hebt u met een wip de heerlijkste gerechten op tafel, ik kan persoonlijk alleen maar praten met veel lof over hun en is zeer zeker een aanrader.
Pascalle Hollanders  | 24/07/21  10:57:05 | Winkelbeoordeling :
Fijne,overzichtelijke site/app. Waar je lunch of avondeten kunt bestellen. Fijn dat er verschillende soorten foodketens op staan zodat je op je gemak kunt kijken wat je wil eten als je honger hebt. Jammer dat ze extra geld vragen als je een bestelling plaatst.
Laura de Bruine  | 16/07/21  14:12:21 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne website die een makkelijk overzicht geeft van de mogelijke restaurant in de buurt waar je je eten kunt bestellen. Je kunt kiezen voor afhalen of thuis laten bezorgen. De restaurants nemen meestal snel contact op en de service is altijd top! Wat een luxe.
Demi Echica  | 16/07/21  14:38:11 | Winkelbeoordeling :
een fijne website om goed en lekker eten op te bestellen, er is veel keus uit restaurants en alles staat duidelijk aangegeven. duidelijke betalingsmogelijkheden en een bij veel restaurants een goede prijs kwaliteitsverhouding en weinig verzendkosten
Dennis  | 14/07/21  07:54:53 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd.nl heeft in mijn buurt een ruim aanbod, als ik geen zin heb om zelf te komen kan altijd wel wat vinden op Thuisbezorgd. Dat is altijd goed verlopen, zelfs bij verschillende winkels.Het eten is altijd warm en snel bezorgd.
samantha schulte  | 12/07/21  18:35:24 | Winkelbeoordeling :
ik bestel al sinds thuisbezorgd bestaat eigenlijk al bij hun zonder enige problemen of dingen die mis gaan. eigenlijk heb ik er nooit problemen mee ondervonden, en het personeel zelf is altijd vriendelijk. een aanrader dus.
pascal van der bijl  | 07/07/21  20:48:00 | Winkelbeoordeling :
snel bezorgd goeie service en extreem aardige mensen aan de deur altijd. ik moet zeggen thuisbezorgd is extreem goed geregeld en ik vind ook dat meer bedrijven zich zouden moet aansluiten bij thuisbezorgd het enige wat beter kan is dat ze meer thuisbezorgd in minder bevolkte plekken gooien
Sebastiaan Leenders  | 07/07/21  22:05:29 | Winkelbeoordeling :
bestel zo nu en dan wel eens eten via thuisbezorgd en dan bevalt me altijd wel goed. en mocht er iets niet goed zijn dan maken ze dat altijd wel snel in orde weer. de klantenservice is ook altijd makkelijk te bereiken.
Brenda Bouweriks  | 07/07/21  12:49:22 | Winkelbeoordeling :
via thuis bezorgt altijd een snelle service en een keurige mail terug over het tijdstip dat je eten bezorgt word kortom een prime site en bijna alles zit er bij aangesloten om een lekkere maaltijd te kunnen krijgen
Linde  | 05/07/21  21:55:07 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd is een erg fijne site, zowel de site als de app. Zo makkelijk als je even niet weet wat te koken of als je een lange dag hebt gehad om even wat eten te bestellen! We maken hier regelmatig gebruik van.
E Groenendijk  | 05/07/21  13:59:53 | Winkelbeoordeling :
goed aanbod en overzichtelijke site! Er wordt hier je huis regelmatig gebruik gemaakt van thuisbezorgd. ook fijn dat je kunt zien wanneer je eten bezorgd wordt groot aanbod aan verschillende restaurants
Sandra Colje  | 02/07/21  22:32:34 | Winkelbeoordeling :
Goed aanbod en altijd mooi op tijd. Zit er iets tegen dan wordt je netjes gemaild of gebeld. Het zit goed verpakt en de temperatuur van het eten is ook in orde. Degene die het brengt is netjes en beschaafd
charlotte kuiper  | 01/07/21  13:59:17 | Winkelbeoordeling :
heeft u geen zin om te koken dat heeft iedereen wel eens niet of krijgt u onverwachts bezoek die blijven eten omdat het zo gezellig is dan is dit de ideaal manier om eten in huis te laten bezorgen geen gedoe
Samantha De goeij  | 23/06/21  18:48:03 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgen is geweldig. Vroeger had je dat niet. Maar beter nu wel. Is makkelijk want je ken van alles bestellen wat er op dat moment nog open is. Maar heb je gedronken en ken je niet meer auto rije. Heb je een baby ken je niet weg komen ze het brengen. Grandioos
Keshia Lansink  | 23/06/21  06:08:51 | Winkelbeoordeling :
Prima bezorgservice waar we geregeld gebruik van maken. prijzen en verschillende sporten restaurants variëren zodat iedereen er gebruik van kan maken. Ook in de toekomst ga ik hier nog weer gebruik van maken.
Claudia Wehl  | 19/06/21  22:19:20 | Winkelbeoordeling :
Super fijne en betrouwbare app. Bestellen al jaren via deze app. Door de reviews kun je zien of het restaurant betrouwbaar en goed is. Hierdoor wordt je zelden teleurgesteld en kun je aangeven als iets je niet was bevallen.
maaike Kooij  | 15/06/21  14:02:57 | Winkelbeoordeling :
fijne site om eten bij te bestellen. zeer uitgebreid assortiment om uit te kiezen. vaak ook snel thuisbezorgd. enige nadeel is dat tussen de lijst ook gesloten bedrijven staan. dus dat is goed opletten.
Do Hermus  | 12/06/21  00:41:21 | Winkelbeoordeling :
Vaak besteld maar je kan beter bij het restaurant zelf bestellen de kosten die thuisbezorgd rekent zijn toren hoog
Amy Hazewinkel  | 11/06/21  01:48:32 | Winkelbeoordeling :
Ongeveer twee uur na het ontvangen van je bestelling ontvang je van Thuisbezorgd.nl een beoordelingsmail. Via een link in deze mail kun je aangeven wat jouw oordeel is over de bezorging en kwaliteit van deze bestelling. Op deze manier kun je ook andere klan
Christa  | 06/06/21  08:11:33 | Winkelbeoordeling :
Via Thuisbezorgd een bestelling gedaan, helaas vergeten via Cashback te doen, en het werd supersnel en lekker heet bezorgd dus wij zijn dik tevreden (zeker na het ook nog gegeten te hebben)).
Kim Boenne  | 03/06/21  09:58:51 | Winkelbeoordeling :
Heb je eens een keertje zin in lekker en makkelijk eten? Bestel dan via de website van Thuisbezorgd.nl een heerlijke maaltijd, zoveel keuze dat er altijd wel wat bij zit. Je kiest zelf een tijd en even later staan ze voor de deur
Carla de Roos  | 31/05/21  06:49:41 | Winkelbeoordeling :
fijne site om je eten thuis te laten bezorgen veel restaurants zijn er bij aangesloten dus keus genoeg. simpel om je bestelling te plaatsen via de app, en de levering is redelijk goed.de prijzen zijn eerlijk
Anna H.  | 30/05/21  11:44:26 | Winkelbeoordeling :
Super dat er nu via Thuisbezorgd.nl ook bij Mr.Wok besteld kan worden. Snelle bezorging en tegen schappelijke bezorgkosten. Echt een aanrader. Er komen steeds meer plaatselijke restaurants bij, goede ondersteuning dus in deze coronatijd
Ria van Delen  | 27/05/21  08:36:02 | Winkelbeoordeling :
voor het eerst van mijn leven deze webshop bekeken en ook wat besteld , alles lukte goed best veel keuze voor in de toekomst best misschien nog keer te gebruiken al gaat niks boven gewoon lekker zelf je eten klaar maken
Miranda Visser  | 26/05/21  13:27:18 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd.nl heeft het grootste aanbod in goede restaurants. Je kan makkelijke en eenvoudig via de app lekkere gerechten van diverse restaurants bestellen. De gerechten worden snel bezorgd en zijn altijd van en uitstekende kwaliteit.
Heinz Friedrichs  | 10/05/21  11:46:07 | Winkelbeoordeling :
Eerste keer dat ik bestelde had ik met iDeal betaald. Bestelling kwam niet door, restaurant wist nergens van. Na wat berichten heen en weer, mijn geld netjes terug gekregen. Goed opgelost dus! Nu betalen we tegenwoordig met creditcard en dit gaat altijd goed. Netjes op tijd geleverd.
Elleke Leijen Heeneman  | 04/05/21  15:10:52 | Winkelbeoordeling :
Lekker makkelijk duidelijke ap. met veel keus van bedrijven makkelijk keuze maken met betalen Ideal of contant snelle levering en aardige personeel die met een lach u bestelling komt leveren. kortom goeie service klantvriendelijk Ideal voor makkelijke avond as je geen zin hebt om te koken.
jet kientz  | 03/05/21  13:47:17 | Winkelbeoordeling :
thuisbezorgd.nl is een goede zaak je kan er allerlei eten bestellen wat je wil ik bestel 1 keer per week heerlijke pizza met mijn vriend heel makkelijk en.snel en het is altijd warm gebleven dus voor herhaling vatbaar
Celie Kooij  | 26/04/21  06:15:04 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd is een top bedrijf het levert binnen een goeie tijd en het eten is altijd nog lekker warm. De bezorgen zijn altijd vriendelijk en geven het eten persoonlijk aan je af. Thuisbezorgd is handig voor als je nog even snel wat te eten moet halen maar niet meer naar de supermarkt wil.
Bor de Wolf  | 22/04/21  11:23:34 | Winkelbeoordeling :
Gisteren heerlijke Pizza gegeten. Uitgebreide website met veel restaurants/snackbars/cafetaria makkelijk te bestellen en het bestelde eten wordt ook keurig netjes en snel afgeleverd. vriendelijke bezorgers. een aanbeveling meer dan waard en blijft voor herhaling vatbaar!
Susanna Zeeman  | 21/04/21  09:18:33 | Winkelbeoordeling :
Hmm thuisbezord.nl Is een super handige en Fijne site. Lekker voor als je eventjes geen zin hebb om te koken. Gewoon eventjes wat makkelijks. De maaltijden zijn goed Bereid. De levering is vrij snel,en de bezorgers zijn aardig
Richard Maduro  | 20/04/21  12:34:09 | Winkelbeoordeling :
Goede ervaring gehad met thuisbezorgd. Snel een bevestiging gekregen en de aangegeven tijd was bij lange niet bereikt. Was dan ook zeer content dat ik eerder dan verwacht aan tafel kon schuiven. De prijs was ook goed te doen en al met al, toppie.
Fred Heineken  | 16/04/21  20:35:35 | Winkelbeoordeling :
Altijd goede ervaringen gehad met Thuisbezorgd.nl met meer dan 50 bestellingen. Één keer ontbrak er een salade in de bestelling en dat is netjes opgelost. Thuisbezorgd.nl is op dit moment onze favoriet voor mij en mijn vriendin!
Anita  | 16/04/21  08:29:09 | Winkelbeoordeling :
thuisbezorgd is altijd op tijd, en als ze wat later zijn krijg je een melding hiervan. ik heb er nog nooit problemen mee gehad dat ik een klacht had of wat dan ook. ik zou het dan ook aanraden om hier gebruik van te maken
Raymon Hagedoorn  | 12/04/21  14:09:36 | Winkelbeoordeling :
Altijd handig, en lekker makkelijk. Veel variaties aan restaurants. Diverse soorten,Pizza,shoarma,patat noem maar op. Vaak hebben wij op Zondag geen zin om te koken, of als wij laat van werk thuis zijn
Zoë Nicoletti  | 12/04/21  08:40:40 | Winkelbeoordeling :
Eten was er snel, was gelukkig nog goed warm. En en leuke bezorgen. Raad het zeker aan was erg lekker eten.
Mandy Doornkamp  | 10/04/21  13:18:53 | Winkelbeoordeling :
het is een duidelijke en overzichtelijke website alles is goed te vinden en ook makkelijk op te zoeken door middel van de zoek functie om op bepaalde gerechten te zoeken die jij op dat moment het liefste wil nuttigen.
Mirella Hopman-oud  | 10/04/21  20:14:34 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd is een goed werkende website en je spaart punten dat is altijd leuk. Bestelling wordt altijd netjes geleverd
G.L. Bijzet-Warris  | 08/04/21  12:33:53 | Winkelbeoordeling :
Goede ervaringen. Heb al vaak via Thuisbezorgd eten besteld. Werd telkens correct en op de afgesproken tijd bezorgd. Misschien toevallig, maar steeds een vriendelijke bezorger getroffen. Wij blijven zeker ook in de toekomst gebruikmaken van hun diensten.
Dineke Verboom  | 06/04/21  21:07:29 | Winkelbeoordeling :
Pas geleden bij thuisbezorgd.nl besteld. Werkt prima! Genoeg te kiezen.(ligt er wel aan waar je woont) Makkelijk in gebruik. Ideaal na een drukke dag, gewoon zomaar of om iets te vieren. Wij hadden een tegoedbon gekregen die hebben we ingezet maar in de toekomst gaan we er wel vaker gebruik van maken.
Sandy Moen-Romswinckel  | 07/04/21  16:11:17 | Winkelbeoordeling :
Als je weet waar je wat besteld dan is het altijd lekker en op tijd en de bezorgers zijn altijd wel klantvriendelijk en een goede service die je van ze krijgt, wie goed doet ontvangt goed. Voor zover !!!
Debby Hazelaar  | 07/04/21  17:44:03 | Winkelbeoordeling :
altijd handig en altijd van alles in de buurt, altijd weer wat anders op je bord. waar je ook bent. altijd lekker op tijd en fijn dat je de bezorger kan traceren. ook altijd vriendelijke medewerkers. En zeer handig in deze zware corona tijden
julien kaffa  | 03/04/21  09:12:04 | Winkelbeoordeling :
goed overzichtelijk en duidelijk, snel contact met medewerkers via chat of email. betrouwbaar alleen de verzendkosten zijn wat duur soms over het algemeen een van de bekendste webshops die er is en tot op heden geen klachten over en altijd wel lekkere hapje op tafel
Corina Laurentzen  | 05/04/21  18:32:02 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd is snel en handig om eren te bestelen. Mooie overzichtelijke app , ruime keuze van verschillende soorten eren en restaurant
Roksanne Damen  | 02/04/21  09:11:15 | Winkelbeoordeling :
Ik was nooit zo van het Thuisbezorgen van maaltijden, maar sinds de Coronacrisis maak ik er meer gebruik van dan ooit. Het is heel erg fijn dat er zoveel keuze is, voor ieder wat wils. En fijn dat er ook gezonde maaltijden te bestellen zijn.
Angelique Groeneweg  | 03/04/21  18:45:03 | Winkelbeoordeling :
Handig, makkelijk en snel je buikje vullen met deze site! De keuze is reuze, bijna elk restaurant, patatzaakje, shoarmazaakje, chinees restaurant, Surinaams, Indisch, Fastfood, Vegan of lekker veel vlees, je vindt het hier allemaal!
Bianca Bosscha  | 04/04/21  13:40:33 | Winkelbeoordeling :
heel tevreden over thuisbezorgd. nl. paar keer per maand maken we hier gebruik van. nooit overdreven lang hoeven wachten, vriendelijke medewerkers komen door weer en wind!heel tevreden erover! blijf hier zeker bestellen.
Anoniem  | 02/04/21  08:55:37 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd vind ik persoonlijk heel fijn om te gebruiken. Als ik eten wil bestellen gebruik ik altijd de thuisbezorgd app. Soms gaan dingen fout met de adressen, maar voor de rest heb ik geen klachten.
Karin Aarts Verwijst  | 31/03/21  08:28:18 | Winkelbeoordeling :
thuisbezorgd is heel leuk, maar wij wonen in een dorp waar we niet veel keus hebben. eigenlijk niets. En als we iets buiten het dorp willen bestellen dan komen er hoge bezorgkosten bij. Jammer had liever gezien dat we meer keus hadden dan zou ik hier vaker gebruik van maken
S.m Jantji  | 30/03/21  10:18:04 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd.nl is handig voor als je geen zin of tijd hebt om te koken. Ik maak er soms gebruik van als ik laat thuis ben van werk of om lunch te bezorgen tijdens werk! Sommige bezorgkosten vind ik te hoog. Ook vind ik dat bij een bestelling van minstens €25 de bezorgkosten moeten vervallen.
Larissa Lageweg  | 30/03/21  10:01:06 | Winkelbeoordeling :
Hele makkelijke app en het is altijd zeer goed in orde. Bestellingen worden snel doorgegeven aan me gekozen restaurant en wordt op tijd bezorgd. De kosten staan duidelijk dus je weet waar je aan toe bent. Ook fooi kan nu corona proef.
Vero Nica  | 30/03/21  08:41:55 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne site om restaurants te vinden, bezoeken en betalen. Bestel eigenlijk altijd via thuisbezorgd! Het eten wat goed gekruid, goed op temperatuur met snelle en prettige bezorging plus; meer dan voldoende. We kregen het niet op, super!
B. Pouw  | 30/03/21  08:26:01 | Winkelbeoordeling :
Ruime keuze uit een groot aantal restaurants met ieder een verschillende keuken. Op tijd bezorgd waardoor eten nog goed warm is. Makkelijk als je even geen zin hebt om te koken of de deur niet uit wilt.
Nicole Molenberg  | 29/03/21  06:38:44 | Winkelbeoordeling :
Cashback is heel snel terug. Prijs-kwaliteit is niet altijd even goed. Dit is verschillend per restaurant. De service is 9 van de 10 keer goed, tuurlijk zit er wel eens een slippertje bij. Maar over het algemeen zeker goed te benoemen!
Dennis En Eileen Vogel  | 26/03/21  09:48:29 | Winkelbeoordeling :
geweldige app, zeker in deze tijd van corona niks makelijker als online kunnen bestellen. opvallend dat het momenteel wel druk is met bezorgen en het nu in deze periode wat langer kan duren als normaal
Michael Dort  | 28/03/21  14:49:48 | Winkelbeoordeling :
Handig en overzichtelijke app, waadoor je snel de beschikbare eetgelegenheden in de buurt ziet. Maar niet altijd de goedkoopste manier van online eten bestellen. regelmatig is bestellen bij de gelegenheid goedkoper en zonder bezorgkosten .
Anita Giebels  | 24/03/21  02:49:24 | Winkelbeoordeling :
Paar keer besteld en netjes op tijd bezorgd zodat het eten niet koud was. Verschillende restaurants waar je kunt bestellen en de menukaarten zien er ook goed uit. Alleen ben ik geen liefhebber van sushi
Mirella Hoek  | 12/03/21  14:40:29 | Winkelbeoordeling :
Goede site en app. Bestellen regelmatig bij onze favoriete restaurants. Overzichtelijk en makkelijk.
max van schooten  | 11/03/21  10:18:59 | Winkelbeoordeling :
Als je een keer geen zin hebt om zelf boodschappen in huis te halen en daarna nog uren in de keuken moet staan om te koken is Thuisbezorgd.nl een makkelijke en zeer smakelijke optie! Bezorgd waar en wanneer je maar wil :)
Anoniem  | 10/03/21  14:00:27 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk eten bestellen met jouw telefoon of PC, heel veel keuze van allerlei lekker gerechten. Jij kunt nu ook punten sparen van jouw bestellingen, stamp punten van restaurant zelf en ook van Thuisbezorgd. Bijvoorbeeld €5 korting voor 220 punten
Jesse James  | 10/03/21  10:15:10 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd heeft een hele fijne en handige site om restaurants te vinden, bezoeken en betalen. Wij bestellen de laatste tijd eigenlijk alleen nog maar via thuisbezorgd! Altijd ver binnen de afgesproken tijd geleverd en eten is goed warm, genoeg keuze en lekker.
Bob Pinxter  | 06/03/21  09:48:06 | Winkelbeoordeling :
ik ben zeer tevreden over thuisbezorgd makkelijk besteld en genoeg keuze van lekker eten, handig online betalen ook de tip voor de bezorgers. En hierna word je netjes op de hoogte gehouden van je bestelling en hoelang het nog onderweg is. top.
Agata  | 06/03/21  19:04:08 | Winkelbeoordeling :
Ik hou van deze website. Het komt snel tevoorschijn en gaat snel verder. De website is heel duidelijk.Ik bestel meerdere keren per maand, mijn zoon houdt van pizza. Ik raad het iedereen aan die snel en goed wil eten.
Marc.  | 05/03/21  12:10:47 | Winkelbeoordeling :
Goede service, wanneer er een probleem is met een restaurant word dat snel opgelost. Ik spaar vaak voor vouchers en je krijgt ook nog eens bonuspunten voor extra korting. Ontzettend veel keus in restaurants. Al mijn favorieten zijn beschikbaar via thuisbezorgd.
Viola Blokzijl  | 04/03/21  10:25:19 | Winkelbeoordeling :
Topsite. In één keer overzicht; wat is er in mijn buurt te bestellen en wat zijn de voorwaarden. Werkt goed en is duidelijk. Je kunt makkelijk je bestelling aanpassen en aanvullen. Het betalen gaat goed via Ideal. Aanrader!
Istrelia Winklaar  | 03/03/21  09:33:18 | Winkelbeoordeling :
Zonder Thuisbezorgd zou ik het soms niet weten! Ze zijn snel en correct! Ik ben blij dat ze bestaan, in de regen, in de kou en in de sneeuw ze komen eraan. Als het ijzel is durf ik echt niet te bestellen. Dan heb ik bestelschaamte!
Maurice  | 01/03/21  10:20:01 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd.nl is de bestelsite of app, waar je het meeste keuze hebt tussen de diverse restaurants, welke zich bij jou in de buurt bevinden. Na bestellen wordt je volledig op de hoogte gehouden van wanneer de bezorger bij jouw huisadres aankomt en/of waar deze zich bevindt onderweg, super goed !!
Crash Chenko  | 28/02/21  10:40:23 | Winkelbeoordeling :
Heel goed. Eten bestellen gaat gemakkelijk, wij bestellen elke week maar laatst is het voor de eerste keer misgegaan bij een restaurant: het eten was na drie uur nog niet bezorgd. Thuisbezorgd heeft mij dezelfde avond nog gebeld om excuses aan te bieden, en mijn geld is meteen teruggestort.
Adrienne Mathijssen  | 19/02/21  09:21:48 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd is geweldig en makkelijk. Je besteld en ze komen het thuis bezorgen. Heel veel keuze en lekker. In deze tijd is het een uitkomst. Zo kan toch nog genieten van een lekkere maaltijd! Elke maand bestellen wij wel iets bij thuisbezorgd, Echt een aanrader!
Sandy Gosselink-Berends  | 12/02/21  02:09:05 | Winkelbeoordeling :
Fijne bestel site, overzichtelijk, goeie service, goede communicatie met betrekking tot de restaurants waarbij je besteld. De app is ook makkelijk en overzichtelijk. Spaarsysteem is ook heel leuk je spaart snel voor leuke kortingen.
mmla lespoir  | 10/02/21  12:44:09 | Winkelbeoordeling :
thuisbezorgd is een goede app voor thuisbezorging ik heb als tallozen keren besteld via de app alles loopt soepel en betalen gaat ook super goed geen problemen bezorging is over het algemeen binnen redelijke tijdt bezordt
Tineke Krouwel  | 04/02/21  09:38:59 | Winkelbeoordeling :
het is een goed platform je ziet overzichtelijk welk ondernemers er aan meedoen duidelijk die open zijn staan bovenaan gesloten allemaal beneden er is duidelijk aangegeven wat de bezorgtijd en bezorgkosten zijn
Mary Farma  | 03/02/21  20:30:16 | Winkelbeoordeling :
mijn bestelling wordt soms op tijd bezorgd. Er zijn best momenten waarbij ik mijn bestellingen echt te laat kreeg. Bovendieb ze waren koud.De app is makkelijk te gebruiken. De bezorger zijn altijd aardiv
Karin Pallada  | 03/02/21  09:24:05 | Winkelbeoordeling :
Ik gebruik Thuisbezorgd regelmatig en vind het zeer goed . De bestelling komt snel , website is duidelijk en zeer betrouwbaar..
Dijon Tent  | 01/02/21  14:52:57 | Winkelbeoordeling :
Lekker simpel, vrij eenvoudig om je te registreren op de app en duidelijk overzicht bij alle restaurants.
Lotte Bruininx  | 28/01/21  12:47:24 | Winkelbeoordeling :
Fijn om via de app eten te bestellen. je kunt precies zien waar je bestelling blijft. Bij sommige restaurants kun je de bezorger ook volgen, dat is helemaal makkelijk. van mij krijgt thuisbezorgd een 10.
Henriette  | 28/01/21  21:21:52 | Winkelbeoordeling :
Via de webshop van thuisbezorgd.nl kun je thuis op je gemak allerlei bestellingen doen om die vervolgens aan huis te laten bezorgen. Het bespaart je aldus de nodige tijd om het gewenste eten zelf op te gaan halen.
Robina Flow  | 31/01/21  20:24:38 | Winkelbeoordeling :
Wij bestellen regelmatig via thuisbezorgd. Via thuisbezorgd kun je overal kijken waar je lekker eten kunt bestellen. De reviews bij de restaurants vertellen vaak iets over de kwaliteit van het eten en de bezorging. Fijn om te weten als je een nieuwe klant bent.
Gerry van der wens  | 21/01/21  18:29:56 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgt in deze corana periode al verschillende keren gebruikt . Normaal zijn wij niet zo van het thuis laten bezorgen maar is wel goed bevallen . Was redelijk op tijd bezorgt en het eten was ook warm .
Chelsey De laat  | 15/01/21  10:56:54 | Winkelbeoordeling :
fijn om je eten te bestellen voor als je even geen zin hebt om te koken lekker makkelijk en snel hoef er ook niet je huis voor uit is er fijn wij hebben hier ook heel veel keuze en dat is ook wel geel erg fijn
Millian Oostenbrink  | 06/01/21  14:49:12 | Winkelbeoordeling :
App is erg prettig in gebruik en geeft een goed overzicht van het lokale aanbod van eten. Geeft ook duidelijk aan wat het minimum bedrag per restaurant ist om te bestellen en wat per restaurant de opties zijn qua eten en extra's.
Lucianne  | 07/01/21  10:44:29 | Winkelbeoordeling :
Zeker nu in deze tijd is online eten bestellen een mooie aanvulling voor de horeca. De app is mooi overzichtelijk en er zijn categorieën aanwezig om je zoekopdracht beter te filteren. Op het moment dat je in de app zit, zie je in jouw woonplaats welke restaurants (de keuken) er open zijn.
Klaas-Jan Schakelaar  | 31/12/20  15:51:44 | Winkelbeoordeling :
Altijd veel keuze in soort eten en goede services, makkelijk en veel mogelijkheden om te betalen overal waar je bent! Makkelijk te gebruiken en snel je eten thuisbezorgd op de tijd die jou uitkomt! superhandig!!
Thea Yuin  | 01/01/21  17:24:03 | Winkelbeoordeling :
voor als je geen zin in koken heb en je niet weet wat je eten wil is thuisbezorgd.nl echt een aanrader je heb de keus uit verschillende restaurants zodat je makkelijk een keuze kan maken voor wat je eten gaat wordt dan aan je deur geleverd hoef je dus de deur niet uit
Marieke  | 04/01/21  18:17:49 | Winkelbeoordeling :
Als we geen zin hebben om te koken en niet weten wat we willen eten, checken we gewoon even thuisbezorgd.nl! Sinds de coronacrisis is de keuze ook flink uitgebreid met restaurants die nu gesloten zijn. Heerlijk om een keer niet zelf te hoeven koken en je steunt de horeca!
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
2,85% CashCoins
Ontvang €5,- korting bij één bestelling bij Pazzox.be
Code:WELKOM5
ONTVANG 4,00% CASHCOINS Budget-Bed.nl
visit register click click