ONTVANG 1,50% CASHCOINS Bose
Meld je aan en ontvang direct 7,50

Voordeeldrogisterij.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Voordeeldrogisterij.nl

Bestel voordelig A-merken op het gebied van verzorging en schoonmaken bij Voordeeldrogisterij.nl

Bij Voordeeldrogisterij.nl vind je veel A-merken voor een hele lage prijs. Daarnaast koop je veel producten met extra korting tijdens de wekelijkse super aanbiedingen. Bestel voor 16:00 en jouw bestelling wordt dezelfde dag nog verzonden.

Voordeeldrogisterij.nl Beoordelingen

Anke Wauters  | 02/02/19  20:01:44 | Winkelbeoordeling :
Super handige site, leuke acties en goedkoper. Ook heel handig jaar verpakkingen aan scherpe prijzen Ik heb bestelling geplaatst en 2 dagen later de artikels al ontvangen ook al woon ik in België Gewoon TOP
annie deinum  | 17/11/18  13:20:34 | Winkelbeoordeling :
Mijn bestelling had zo'n flinke vertraging (gewoon nooit ontvangen). Na een week wachttijd heb ik de bestelling maar geannuleerd. Bij een eerder contact was me toegezegd dat de bestelling max 5 werkdagen levertijd zou hebben, maar de werkelijk was helaas anders.
Aisha Hurk  | 21/11/18  16:13:09 | Winkelbeoordeling :
Wat een heerlijke winkel met veel goeie aanbiedingen.ik kom hier heel graag,en ben zeer tevreden over het aanbod wat er te vinden is!! Van douche gel tot nagellak en van wasmiddel tot haarverf,noem het maar op!
Poeskin  | 21/11/18  17:51:32 | Winkelbeoordeling :
De online webwinkel voordeeldrogisterij.nl is een winkel waar ik regelmatig rond snuffel. Ik heb er mijn tandpasta en favoriete dagcrème voordelig kunnen kopen. Het wordt gratis thuis bezorgd bij een bestelling van 50 euro of meer. Ga er eens kijken.
annie deinum  | 17/11/18  13:09:55 | Winkelbeoordeling :
Spullen besteld bij. Bij ontvangst kwam ik erachter dat de ze de verkeerde spullen hadden bezorgd. Klantenservice gebeld. Was geen probleem. Moest het terugsturen. Wel op eigen kosten. Vreemd want nu moet ik betalen voor hun fout.
Roy w  | 17/11/18  19:46:47 | Winkelbeoordeling :
Als ik op zoek ben naar voordelige drogisterij produkten, dan surf ik het liefst naar voordeeldrogisterij.nl Zij bieden een ruime keuze van A produkten tegen zeer aantrekkelijke prijsjes. Das leuk inkopen zo.
gerry van dinther  | 20/11/18  02:52:33 | Winkelbeoordeling :
Voordeeldrogisterij een super webshop waar je werkelijk alles kunt kopen . Alle bekende merken hebben ze . Zeker met de aankomende feestdagen is het fijn om daar te kopen . Je kunt gemakkelijk thuis kijken en bestellen en de volgende dag alles in huis.
BnBteS  | 16/11/18  17:52:20 | Winkelbeoordeling :
Lekker voordelig en makkelijk. Hoewel ik wel vond dat ik lang op de bestelling moest wachten en het niet altijd heel duidelijk was wat het product daadwerkelijk was... Ik bedoel, ik had artikelen besteld, dacht lekker goedkoop, bleek het een kleine versie!
wim speelberg  | 17/11/18  08:31:34 | Winkelbeoordeling :
Mooie, interessante, leuke en aantrekkelijke site met aanbiedingen voor jong en oud. Zeker een aanrader om in de toekomst regelmatig eens een kijkje te nemen.Zal zeker in het restant van het jaar 2018 en in 2019 kijken of er iets voor mij bij zit.
Jan Van Nood  | 18/11/18  09:10:55 | Winkelbeoordeling :
De voordeeldrogisterij.nl verkoopt uitstekend producten tegen zeer acceptabele prijzen. Zeker aan te bevelen met de winter voor de deur ! De service is goed zowel qua levering als de klantenservice .
Mitchell  | 18/11/18  11:23:37 | Winkelbeoordeling :
veel goedkoper dan andere drogisterijen en je kan online bestellen. Voordeel is dus niet meer de deur uit voor huishoudelijke producten en ook voor een spotgoedkope prijs wat je niet verwacht bij dure producten
Tessa  | 05/08/18  14:35:52 | Winkelbeoordeling :
Prima winkel, die Voordeeldrogisterij. ´s Avonds van alles en nog wat besteld en de volgende dag werd het allemaal al bezorgd in een grote doos. De bestelling was goed uitgevoerd want alles zat in de doos en was in goede staat.
Olivier  | 16/01/18  20:16:57 | Winkelbeoordeling :
Voordeeldrogisterij.nl heeft de beste website op het gebied van drogisterij-artikelen. Ze hebben de scherpste aanbiedingen van topmerken zoals Gilette, Oral-B en Nivea. Bestellingen boven 50 EURO worden gratis thuisbezorgd en altijd 14 dagen om te retourneren of ruilen. Prima webshop!
Mariska Sylvana  | 16/12/16  08:23:15 | Winkelbeoordeling :
Fijne overzichtelijke webshop met leuke aanbiedingen. Snelle levering en je bestelling wordt gratis verzonden vanaf 50 euro. En wanneer je via deze webshop besteld, krijg je er nog een leuke vergoeding voor ook.
M. Zdm  | 06/06/16  09:41:43 | Winkelbeoordeling :
Bij de Voordeeldrogisterij ben je écht voordelig uit. Veel dingen die ik vroeger bij de gewone drogist kocht, koop je hier voor soms wel de helft van het geld. En dan gaat het niet alleen om deodorant, maar alles wat je maar kunt bedenken op het gebied van persoonlijke verzorging.
Bhakti Dharma  | 01/06/16  05:18:48 | Winkelbeoordeling :
Een on line shop met veel A-merken voor een voordelige prijs. Maar ze hebben ook interessante andere artikelen zoals elektronica, etenswaren, dranken en andere. Op de site staan de vele mogelijkheden en aabiedingen.
Roland Jonge  | 29/05/16  16:50:28 | Winkelbeoordeling :
Ik vindt Voordeeldrogisterij.nl een overzichtelijke site je kan en je kan er echt bijna alles wel bestellen wat in een drogisterij zoal te vinden is en je bestelling komt netjes op tijd aan binnen de leverings dagen
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
3,00% CashCoins
25% back to school korting bij Reebok
Code:BTS2019
ONTVANG 1,50% CASHCOINS Bose
visit register click click