Meld je aan en ontvang direct 7,50

wehkamp.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over wehkamp.nl

Shop met cashback en korting bij Wehkamp, hét online warenhuis van Nederland.

Wehkamp.nl is hét online warenhuis van Nederland. Bij Wehkamp.nl hoef je niet lang te zoeken, want ze hebben bijna alles! Shop vanuit je luie stoel een televisie of de nieuwste mode. Wehkamp.nl heeft een zeer uitgebreid assortiment op het gebied van mode, kinderkleding, wonen, slapen, fit & mooi, computers, telecom, huishoudapparatuur, dvd's, boeken enz. Tevens heeft Wehkamp.nl bijna altijd wel leuke aanbiedingen waardoor je al je items met leuke kortingen shopt.

wehkamp.nl Beoordelingen

Bianca  | 21/05/19  06:53:43 | Winkelbeoordeling :
Dit is een veelzijdige website waar je op praktische wijze aan je spullen kunt komen. Het biedt je de mogelijkheid op je gemak thuis uit te zoeken wat je nodig hebt om die aankoop vervolgens online te gaan bestellen.
Gerrit Visser  | 20/05/19  01:00:25 | Winkelbeoordeling :
Top website je kan er heel erg veel spullen kopen maakt niet uit wat je nodig ben ze hebben wel snelle levering makkelijk met betalen vriendelijke klantenservice enz....,.................. gratis retour zenden
Anne Mulder  | 19/05/19  07:43:13 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp voor mij persoonlijk ėėn van de beste onlinewinkels die er bestaat,alles waar je naar op zoek bent,ga je er wel vinden.Ook de service is er perfect.je bestelling is vrijwel altijd de dag na de bestelling bij je thuis bezorgd.Ik kan Wehkamp dan ook alleen maar voor 100% aanraden.
Els Jonker  | 16/05/19  18:21:31 | Winkelbeoordeling :
Onlangs weer een bestelling gedaan bij wehkamp. Het bestellen en bezorging verliep zeer vlotjes,alles keurig op tijd binnen. Helaas niet alle artikelen kon ik houden, dus ook wat teruggestuurd. Ook dit ging zeer vlotjes en binnen no time mijn geld teruggestort gekregen. Zeer tevreden.
Veronika Kalou  | 16/05/19  06:25:57 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp heeft een groot assortiment, snelle levertijd en goede service! Ze hebben grote merken die wat duurder zijn maar ook betaalbare kleding. Kortom ik ben heel erg tevreden en bestel ook regelmatig als ik de volgende dag iets nodig heb.
Samantha Van de merbel  | 15/05/19  08:30:39 | Winkelbeoordeling :
Zonet besteld bij wehkamp. De site is overzichtelijk en is mooi vormgegeven. Deze keer een laptop besteld, gelukkig nog 1 op voorraad. Prijs - kwaliteit is prima en de revieuws over de desbetreffende laptop zijn veelbelovend.
 | 14/05/19  16:29:35 | Winkelbeoordeling :
Hele leuke kleding merken. Ze hebben ook hele fijne en goede service! Fijne levering. De site werkt ook heel fijn.
Danisha van den Bosch  | 13/05/19  17:53:50 | Winkelbeoordeling :
ik vind jullie website erg fijn, het is erg duidelijk, je weet zeker dat je op een goede website zit, de service is erg fijn, ik koop af en toe wat op jullie website en dat gaat allemaal uitstekend, bedankt voor deze klantvriendlelijkheid
Elisabeth Stins  | 14/05/19  07:37:00 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp betrouwbaar en goed. Uitstekende kwaliteit en ben je niet tevreden geen probleem je mag het altijd te sturen en advies vragen aan Wehkamp medewerkers. Veder is er veel keuze en allerlei maten in veel kleding. Ook elektrische apparaten zijn er te kust en te keur. Kortom kies voor Wehkamp.
Rein Weele  | 12/05/19  14:29:01 | Winkelbeoordeling :
goed geholpen door medewerkers van wehkamp.fantastisch ligbed voor een fantastische prijs zeker aanraden aan vrienden en o bekenden.zo bedankt Wehkamp. voor de goede service.en snelle bezorging.bedank
angelique van daele  | 10/05/19  03:18:17 | Winkelbeoordeling :
erg goed assortiment,erg veel keus en duidelijk te filteren, snelle levering en duidelijk wanneer het geleverd word. behulpzame klantenservice en goede prijs. ook veel verschillende betaalmogelijkheden.
Peter Voogt  | 08/05/19  12:03:06 | Winkelbeoordeling :
Houd je ook van het gemak van online shoppen bij Wehkamp? Als je dat doet via Cashbackkorting.nl dan heb je snel je nieuwe outfit in huis en krijg je een mooie cashback bijgeschreven! Spaar voor euro's of cadeaubonnen!
Jacks Teller  | 08/05/19  08:16:03 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp is een prima webshop, prima lage prijzen, iedereen kan dan ook op Wehkamp lekker winkelen. Service is super Goed. Snel bestelling thuis. Klantenservice is super klantvriendelijk. Meer keuze voor betaling dus je kunt gewoon bestellen en later betalen of in termijnen.
Pim Van den berg  | 06/05/19  18:55:23 | Winkelbeoordeling :
altijd zeer goede service en veel verschillende producten om uit te kiezen. heb nog nooit problemen gehad. je kan ook een afbetalingsregeling met hun regelen zodat je niet gelijk hoeft te betalen dus ideaal
quirina van ginneke  | 06/05/19  22:03:14 | Winkelbeoordeling :
Altijd wel heel tevreden over de spullen die we binnen krijgen en hoeven bijna nooit niks retour te sturen zowel dan word dit ook snel gegaan door hun Je hebt hier veel leuke spullen voor meestal en leuke prijs
Kim Duin  | 06/05/19  20:56:56 | Winkelbeoordeling :
Mooi geen verzendkosten boven de 20 euro! Handige webshop in gebruik want je kan goed selecteren op wat je wilt. Leuke producten. Super veel keuze! Ook hele leuke kinderkleding. Ik heb er al vaak besteld. Als je iets terug wilt sturen betalen ze ook snel terug.
Leen van Soest  | 06/05/19  20:23:43 | Winkelbeoordeling :
Ik heb voor mijn klussen goede ervaringen met deze website. Leuke aanbiedingen tegen scherpe prijzen. De site is overzichtelijk en makkelijk. Na de bestelling wordt het snel geleverd of je kan het afhalen in de winkel.
maurice nierman  | 05/05/19  17:58:09 | Winkelbeoordeling :
ik vind dit een hele goede webshop met een zeer groot assortiment over de snelle levering ben ik zeer positief en ook de retour zendingen gaan altijd goed de service medewerkers staan je altijd netjes te woord
Lorriex  | 06/05/19  06:23:16 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp is een hele fijne webshop, producten worden snel geleverd en zijn van goede kwaliteit. Ook wanneer je iets wilt retourneren gaat dit gemakkelijk! Prijzen varrieren van zowel medium duur tot extreen duur ook erg ideaal.
Corinne van der Hoeven  | 30/04/19  21:23:37 | Winkelbeoordeling :
Prima service! Leuke collecties. Altijd Snelle levering, achteraf betalen kan ook heel gemakkelijk via ideal en als het niet naar je zin is kun je heel eenvoudig retourneren. Ik ben er heel blij mee!
Carmen Nijland  | 01/05/19  09:41:33 | Winkelbeoordeling :
Heb nu al meerdere keren iets bij Wehkamp gekocht en dit tot volle tevredenheid. Het assortiment is zeer groot en de prijs-/kwaliteitsverhouding is prima. Zéér snelle levering en de klantenservice is vriendelijk en behulpzaam. De achteraf betalen optie vind ik een pre. Wehkamp is een prima keuze.
olivia pp  | 28/04/19  18:58:27 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp is superbetrouwbaar met leveringen en retouren. Wij zijn al jaren klant en zeker de laatste paar jaar verlopen alle bestellingen vlekkeloos. Ze hebben duidelijk bijgeleerd ten opzichte van een jaar of 5 geleden.
emma govers  | 26/04/19  12:54:18 | Winkelbeoordeling :
een webshop met een heel uitgebreid assortiment aan kleding makkelijk te vinden op de site een een soepel lopend bestelproces alleen valt vaak de bestelde kleding tegen maar het is wel makkelijk retourneren.
ingeborg te brinke  | 27/04/19  11:10:42 | Winkelbeoordeling :
prima site.. goed te bereiken.. goede service. veel verschillende collecties voor jonge en oud... twee keer ene nieuwe maat ontvangen doordat er wat mis was in het systeem maar keurig netjes opgelost. naderhand en mijn nieuwe bestelling ontvangen en nog even gebeld door medewerker of het in orde was
Jo Soest  | 28/04/19  18:44:57 | Winkelbeoordeling :
Leuke website/webshop van toch wel 1 van de grootste van de nederlandse webwinkels. Ook op de webshop, evenals in de winkels de lage prijzen en leuke aanbiedingen. Bezorgen gaat vlot en retourneren ook
Teddy  | 25/04/19  13:53:50 | Winkelbeoordeling :
ik heb nu diverse keren bij wehkamp gekocht en de producten waren precies zoals ik ze wilde hebben en de prijs was goed de zending komt op tijd aan en retourzendingen zijn makkelijk want ze komen ze aan de deur weer ophalen, Nee ik ga meer bij Wehkamp kopen makkelijk, snel en goed een 9,5
Nirmala Vredenburg  | 24/04/19  11:56:46 | Winkelbeoordeling :
Ontzettend ruim en uitgebreid assortiment, je kunt het zo gek niet bedenken of Wehkamp verkoopt het wel. De levering is altijd snel en ook de klantenservice is erg goed. Er wordt actief meegedacht als er evt een probleem is.
Rianne Hommersom  | 23/04/19  14:16:35 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop met een breed assortiment. Waar het voorheen voornamelijk kleding betrof, zijn ook drogisterij artikelen nu breed verkrijgbaar. Makkelijk dat deze lekker thuisbezorgd worden. Levering is trouwens snel.
Esmee Holtman  | 23/04/19  14:29:01 | Winkelbeoordeling :
Ik vind wehkamp een hele fiijne site. je hebt heel veel keuze's die je kunt maken. Het is ook fijn dat je achteraf kan betalen zodat je eerst kan kijken of je het iets vindt. De levering is erg snel en dat is erg fijn als je het snel nodig hebt.
Ramoon  | 23/04/19  21:23:30 | Winkelbeoordeling :
De wehkamp is een erg fijne webshop. Een mooi groot ruim assortiment hebben ze. Echter leveren ze ook ruim positief. Terug sturen is ook goed geregeld. Echter heb ik niet vaak iets terug hoeven sturen. Dus over de cashback weet ik niets te schrijven. Ga zo door!
Meta Wilson  | 22/04/19  14:00:33 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp is een overzichtelijke webshop waarin je voor je hele gezin terecht kunt dat is ideaal, ook erg fijn dat je spullen voor je huis kunt kopen. Bestellen gaat heel makkelijk en de bezorging is meteen de volgende dag, mocht je wat retour willen doen dan is dat ook makkelijk te regelen.
Jane Sterling  | 22/04/19  06:32:39 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp is al jaren een hele fijne webwinkel. Gemakkelijke bestellen en retouren. Niet te duur en veel keuze voor het hele gezin. Enig minpuntje dat bij aanbiedingen vaak net de maat die je wilt op is. Ook voor apparaten en speelgoed en goede winkel. Ik koop er graag en vaak.
Dorota  | 17/04/19  23:13:25 | Winkelbeoordeling :
Ik ben blij met winkelen. Alles is geweldig. Snelle levertijd en op tijd. Ik raad 100% aan. Een grote selectie artikelen. Veel promoties.De informatie over promoties wordt bijgewerkt. Een winkel vol vertrouwen voor mij.Volledige weergave.
Corine  | 15/04/19  21:36:12 | Winkelbeoordeling :
fijne overzichtelijke website. je kunt van meerdere aanbieders kopen bij wehkamp. zoals C&A en Miss Etam e.d. erg handig. vooral vandaag besteld morgen in huis is erg handig. vooral met een ongeduldige puber.
ingrid van genderen  | 15/04/19  10:49:00 | Winkelbeoordeling :
Top winkel. Fantastische en zeer goede en snelle service. Klantenservice is ook erg goed en duidelijk. Fijne bezorging en retourneren. Alles wat ik nodig heb is er voor een goede prijs kwaliteit verhouding.
richard belder  | 15/04/19  07:31:26 | Winkelbeoordeling :
mooi bedrijf en betrouwbaar en ruime keus in verschillende betaalbare artikelen voor ieder wat wils en erg snelle leveringen vriendelijke en behulpzame klantenservice en mocht je iets willen maar niet in 1x kunnen betalen dan mag en kan je het verspreid betalen
Bert Visser  | 15/04/19  09:17:38 | Winkelbeoordeling :
Ik vind dat je bij Wehkamp altijd voordeliger uit bent. Bekijk de website en bestel nog vandaag. Wehkamp biedt een uitstekende service en "niet goed geld terug" geeft zekerheid dat je nooit iets verkeerds kan bestellen!
Vanessa Leman  | 14/04/19  23:35:01 | Winkelbeoordeling :
bij Wehkamp bestel ik best wel graag. de levering bij bestelling bij Wehkamp verloopt vrij snel. problemen heb ik nog niet gehad bij een bestelling bij Wehkamp, dus daar heb ik dan ook geen ervaring mee en kan ik dan ook niet beoordelen. er is wel een goede communicatie via mail, waar ik wel veel belang aan hecht. ik bestel dus zeker en vast nog terug bij Wehkamp
 | 09/04/19  18:08:53 | Winkelbeoordeling :
Goed bedrijf, de prijs hangt af van het product. maar als je wat moet hebben is het wel morgen al in huis :) vanaf 20,- is de verzending gratis. zelf bestel ik graag hier alleen de foto's van kleding zou wat beter kunnen.
A.A.M.E.J. Valk  | 08/04/19  19:31:10 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede bezorging! Service super goed Jr wordt altijd netjes te woord gestaan en de producten zijn ook super goed en veel keuze en veel prijs keuze in kleding en andere spullen heb zelf nooit iets retour gestuurd dus hoe ze daar mee omgaan weet ik niet
Zabida Razab-Sekh  | 06/04/19  19:21:48 | Winkelbeoordeling :
Super winkel je kan hier voor alles terecht. Wij maken hier op super gebruik van. Voor onverwachte uitgave kan je hier ook terecht en als je niet in 1 keer kan betalen kies je gewoon gespreid betalen.
Bettina Van duijn  | 07/04/19  15:17:40 | Winkelbeoordeling :
Super winkel goede service goede kwaliteit leuk assortiment koop hier voor heel mij gezin super snelle levering ook de volgende dag al binnen voor een goede prijs klantenservice is ook erg vriendelijk en behulpzaam
Assumar Gellis  | 05/04/19  20:12:19 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp is een prima webshop! Goeie prijzen laag prijzen iedereen kan op Wehkamp lekker winkelen. Service is super Goed. Snel bestelling Thuis. Klantenservice is super klantvriendelijk. Meer keuze voor betaling dus je kunt gewoon bestellen en later betalen of in termijnen..
Els Veldt-de Keijzer  | 07/04/19  13:55:47 | Winkelbeoordeling :
Heerlijke webshop!! Ik heb hier een vriezer,wasmachine en droger gekocht omdat ik niet het geld heb om dat in 1 keer te voldoen en dan is het een uitkomst dat je bij wehkamp alles op afbetaling kunt kopen!!! Geweldige spullen,zeer goede service en een hele berg plezier!!!! Super webshop!!!
Hilde Jacobs  | 06/04/19  12:31:31 | Winkelbeoordeling :
Bij aankoop van een stofzuiger bleek dat er een fabrieksfout in het toestel zat. Deze kon ik kosteloos terugsturen. Nog binnen de zelfde week kreeg ik een nieuw toestel toe gestuurd. Omdat ik deze heb gekocht tijdens de black friday had ik ook nog een leuke korting. Goede service.
Anna Dijkstra  | 05/04/19  12:56:32 | Winkelbeoordeling :
Goede kwaliteit,leuke duurzame producten. Aardige en vriendelijke klantenservices ben er zeer tevreden over . Snelle levering en ze bezorgen het tot in je woonkamer. Ben je opzoek naar een leuke tv kan ik je wehkamp webshop aanbevelen.
Maria Kanters  | 03/04/19  12:18:17 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp is een prima winkel, erg makkelijk en retour sturen is nooit een probleem. Levering is bij mij steeds netjes binnen de 24 uur gebeurd. Betalen kan gewoon achteraf, dan loop ik wat minder risico
Manou  | 04/04/19  11:19:28 | Winkelbeoordeling :
Grote webshop met veel keuze, niet perse de goedkoopste.. Verzendkosten zijn jammer. Service is prima, wordt altijd snel en goed geholpen! Producten zijn wel altijd van prima kwaliteit. Nog nooit iets mis gegaan met verzending
Wendy Te Hennepe  | 04/04/19  08:55:53 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop met zeer groot en divers assortiment. Snelle levering en thuis de retouren op laten kunnen halen is fantastisch
Hennie Pater  | 02/04/19  12:25:45 | Winkelbeoordeling :
leuke en verzorgende site kocht veel spullen daar. de prijzen vind ik nog wel meevallen op zich. goeie kwaliteit. vind het altijd leuk om ook in de wehkamp boek te snuffelen. veel keuze in artikelen wat ze hebben
Hans Manintveld  | 02/04/19  09:51:02 | Winkelbeoordeling :
prima zaak als je wat koopt is het er vlug en goede kwaliteit en vriendelijke medewerkers pas nog bh gekocht was niet op voorraad krijg je bericht dat ze er zijn vrouw blij ik blij . hed in verleden veel gekocht
Carola van den Langenberg-Krete  | 02/04/19  05:56:24 | Winkelbeoordeling :
Veel aanbod, goede service, snelle verzending, lage verzendkosten , goede acties , de maattabellen kloppen. Enige nadeel is dat de bevestiging even op zich laat wachten in de mailbox . Ik bestel er regelmatig voor het hele gezin .
Aysu Sebnem Ozengin  | 30/03/19  20:46:32 | Winkelbeoordeling :
zeer goede webwinkel. ik heb paar keer online sommige artiekelen gekocht en de ontangen snelheid was heel goed, prijs kwaliteit verhouding is ook zeer goed, met retourzending het proccess is ook zeer goed.
Adriël Bosch  | 31/03/19  11:52:22 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp.nl is net als alle andere winkelsites heel gemakkelijk te bezoeken. Zo nu en dan hebben ze aanbiedingen van verschillende producten en merken. Wat het weer leuk maakt om te shoppen. De verzendkosten zijn laag en de bestellingen komen op tijd binnen. Al met al, prettig om er te winkelen.
emma govers  | 29/03/19  17:46:04 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp is een website met heel erg veel leuke kleding Je kunt er altijd wel iets van je gading vinden en de prijzen zijn heel erg netjes je hebt zo besteld makkelijk afgerekend en alles wordt Keurig netjes thuis geleverd
Kim Gort  | 22/03/19  10:50:37 | Winkelbeoordeling :
Altijd zeer tevreden met de snelheid van de levering en hoe het verpakt is super. Vaak als ik wat nodig heb kijk ik eerst of ze het hier hebben niet altijd mijn soort maar ze hebben super leuke dingen
Petronella Smit  | 18/03/19  15:22:52 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp was ooit het eerste postorderbedrijf waar ik kennis mee maakte en behoort nog steeds tot één van mijn favorieten. Van damesmode, badmode en alles voor je linnenkast, Wehkamp heeft het. Ik ben fan, top!
Monique Kuijt-klein  | 19/03/19  08:17:36 | Winkelbeoordeling :
Groot assortiment, snelle levertijd en goede service! Ze hebben grote merken die wat duurder zijn maar ook betaalbare kleding. Kortom ik ben heel erg tevreden en bestel ook regelmatig als ik de volgende dag iets nodig heb.
Ilonka  | 18/03/19  07:05:20 | Winkelbeoordeling :
Van de week een bestelling een bestelling ontvangen die beschadigd is. Via de chat foto's gestuurd en de volgende werkdag word het thuis omgeruild. Wat een service! Echt een gemakkelijk proces wat weinig tijd kost.
Annika  | 14/03/19  16:25:21 | Winkelbeoordeling :
Ik heb laatst twee broeken gekocht bij de Wehkamp. Super kwaliteit, snelle levering en ze namen erg snel contact op met me over mijn bestelling. Ik wilde later nog wat erbij bestellen, en het lukte om dit toen in 1 bestelling te bezorgen. Top service.
Saskia Coort  | 15/03/19  06:39:33 | Winkelbeoordeling :
Super winkel krijgt er alles je kan op verschillende manieren betalen en er is altijd wel iets wat je leuk vindt om te kopen soms voordelige koopjes bij 20 euro betaal je geen verzenkosten en gratis retour is wel zo fijn
Nadine  | 14/03/19  16:17:44 | Winkelbeoordeling :
Het is een overzichtelijke website. Artikelen staan duidelijk gerangschikt. Ze hebben een snelle levering en makkelijke afhandeling met betaling! Ook de mogelijkheid om te betalen achteraf of in termijnen. TOP! aanrader! En bij problemen denken ze graag met je mee.
Ben Thuis  | 11/03/19  20:12:22 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp is de beste webwinkel. Goeie prijzen laag prijzen iedereen kan op Wehkamp lekker winkelen. Service is super Goed. Snel bestelling thuis. Klantenservice is super klantvriendelijk. Meer keuze voor betaling dus je kunt gewoon bestellen en later betalen of in termijnen..
Danielle Ceelie  | 10/03/19  13:35:13 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel. Goed overzicht. Goede aanbiedingen. Niet altijd op voorraad. Verzenden gaat snel. Fijn dat je bij 20 euro gratis kan verzenden. Retour zenden is ook goed geregeld. Veel merken beschikbaar. Ideaal om een verjaardagscadeau aan te schaffen.
Eduard Middelkoop  | 08/03/19  17:02:38 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp heeft leuke aanbiedingen maar het enige probleem is dat wanneer je op de reutel koopt zij daar enorm veel rente voor vragen. soms wel aanlokkelijk maar uiteindelijk betaal je toch weer te veel
Naomi Verhoeven  | 07/03/19  17:59:41 | Winkelbeoordeling :
Super snelle levering! Ideaal dat als je voor 23:59 iets bestel je je pakketje de volgende dag ook in huis hebt! Ook retouren werkt super fijn! Ook een super groot voordeel is dat je afterpay kan gebruiken, dus niet gelijk hoef te betalen, je kan betalen als het product ook inderdaad door jezelf is goedgekeurd
Colin van den Bogaert  | 07/03/19  12:58:23 | Winkelbeoordeling :
De Wehkamp is een ouderwets betrouwbare webwinkel met vele artikelen in het assortiment. Een hoge kwaliteit van producten kan nagenoeg altijd worden gegarandeerd. Daarnaast is de service van Wehkamp erg goed.
Freddy Maertens  | 06/03/19  09:01:35 | Winkelbeoordeling :
De service van Wehkamp is prima en de webshop heeft degelijke prijzen, als er iets niet goed is, of een artikel gaat stuk dan is het nooit een probleem om het om te ruilen of het geld terug te krijgen. Vaak zelfs nog als de garantie voor bij is.
Gerrit Finke  | 04/03/19  14:35:05 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp daar kun je mee in huis komen. Goede service en klant gericht. Een zeer uit gebriedt assersotiment en voor de prijs hoeft je het niet te laten. De keude om een dag en tijd af te spreken is een groot voordeel.
Priscilla beijer  | 01/03/19  15:38:46 | Winkelbeoordeling :
zeer leuke winkel met veel aanbiedingen ik köop daar altijd mijn bedden goed en kleding ik ben zeer tevereden over deze winkel voor een mooie prijs koop je nieuwe dingen zeer gaaf ik kijk elke week op de nieuwe aanbiedingen
Angelique Elbers  | 03/03/19  18:17:13 | Winkelbeoordeling :
Goede ervaringen met wehkamp . Bestellingen altijd netjes verpakt en op tijd geleverd. Retouren van producten werkt ook prima!. Dus Top.....................................................................
Gabrielle  | 01/03/19  16:37:59 | Winkelbeoordeling :
Erg tevreden over de service van Wehkamp. Producten worden snel en netjes verpakt bezorgd. Nadeel is de prijs, Wehkamp is zeker niet de goedkoopste, rekent veel verzendkosten en betalen in termijnen gaat gepaard met onwijs hoge rentes.
Monique Wolf  | 01/03/19  20:01:45 | Winkelbeoordeling :
zeer leuke een veelzijdige site. voor ieder wat Wils, altijd wat leuks of nuttigs te vinden. de service betreft verzenden is prima geregeld ook bij annuleren en dus terug sturen is dit prima geregeld, wat fijn is
Sydney De Koning  | 03/03/19  10:23:15 | Winkelbeoordeling :
Snelle service, goede overzichtelijke facturen en snelle e-mail met de track en trace om mijn pakketje te volgen. Zeker meer bestellingen doen hier!! Bedankt ben er heel blij mee! De levering is ook op tijd!
Melissa Van de beek  | 23/02/19  00:22:51 | Winkelbeoordeling :
Gordijn besteld . Snel geleverd en super mooi !! Heel blij mee Moeten alleen zelf wel de plooien maken en aan de onderkant een strijk strip . Maar opzich is dat een kleine moeite Vond de levering goed En achteraf betalen
A v veldhuizen  | 28/02/19  20:05:14 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne webshop om je kleren op te bestellen. Je krijg veel informatie over de verzending! Het retour is heel duidelijk en als je iets niet goed begrijp krijg je duidelijke uitleg! Verder is de prijs kwaliteit verhouding erg goed!
Berry Stevens  | 27/02/19  09:40:17 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp is een webshop waar ze heel veel mooie kleding hebben waar makkelijk alles te vinden is door hele overzichtelijke menu's Ik heb al verschillende keren besteld en als je alles een keer iets terug moet sturen gaat dat heel soepel.
Inge de Boer  | 22/02/19  14:11:29 | Winkelbeoordeling :
Super snelle levering en precies volgens de beschrijving, de sportkleding heeft de juiste maat en zit heel prettig. Wehkamp heeft de kleding erg snel verzendklaar gemaakt, want de volgende dag was het bij mij thuis aanwezig
Nick Bakker  | 28/02/19  20:07:22 | Winkelbeoordeling :
Heb bij vele ecommerce websites producten gekocht. Op bol.com, mediamarkt en vele meer. De verzending was vele malen bij bij de mislukt. Maar bij wehkamp ging dit zonder probleem. Ik bestelde mijn product en het kwam de volgende dag aan.
Gio Santana  | 23/02/19  16:31:37 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp heeft een super website, heel handig! Hebben veel verschillende merken en producten. Heerlijk om even lekker te shoppen! Snel in huis en fijne afhandeling. Ik raad het iedereen aan om wat bij Wehkamp te shoppen!
Carmen  | 23/02/19  18:48:21 | Winkelbeoordeling :
Desinquel tot apart merk zit goed . Altijd leuk die borduursel zo moooooi! Ik draag het graag omdat het bij me past de stijl. Ik raad je dit product aan . Maar niet omdat het dan zo snel mogelijk verkocht is juist omdat het een goed merk is.
Ferry Swinkels  | 20/02/19  12:02:06 | Winkelbeoordeling :
Verschillende keren artikelen besteld bij Wehkamp en dit is iedere keer naar volle tevreden gegaan, vaak zijn zij goedkoper als welke winkel dan ook. Probeer het zelf maar eens uit, service is perfect. Voor dat je dus iets koopt via Internet vergelijk het dan bij Wehkamp.
Cindy  | 21/02/19  22:29:55 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel veel via wehkamp en ben Zeer tevreden ! Snelle levering van mijn spullen! Betaling zeer makkelijk met meerdere opties qua betalen! Ik ben heel blij , een product niet goed? Word je super klantvriendelijk geholpen!
Lisanne  | 18/02/19  11:06:57 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp heeft goede acties, veel aanbiedingen, heerlijke webshop een van de beste, ze komen de retouren gratis thuis ophalen. Helaas heb ik het wel al vaker meegemaakt dat er gezegd wordt dat ze de volgende dag leveren en dat het dan toch later is
Nanette Bielefeld  | 17/02/19  14:00:06 | Winkelbeoordeling :
Super groot aanbod en goede zoekfuncties. Ook de aanbiedingen zijn super sterk en deze site is echt de moeite waard om even door te scrollen. Ook fijn dat je achteraf kunt betalen en dus eerst even op je gemak thuis kunt passen.
Erna Meijers  | 18/02/19  23:21:52 | Winkelbeoordeling :
Prima online winkel, gratis verzenden boven de €20,00 en snel in huis.Zeker met een kortingsactie ook nog goedkoop. Al veel besteld en met het retourneren gaat het ook altijd prima. Fijn als je ook nog gebruik kunt maken van cashbackkorting
gerard elsman  | 18/02/19  21:55:36 | Winkelbeoordeling :
snelle levering van de producten.De ene dag besteld en de andere dag was alles in huis.Geen schade aan producten.De producten zijn van goede kwaliteit en de prijs is vanzelfsprekend goed te noemen van wehkamp
Henk ten Broeke  | 17/02/19  18:13:48 | Winkelbeoordeling :
Bij Wehkamp vind je mode voor dames, heren en kinderen, stijlvolle meubels, speelgoed, elektronica en producten voor het huishouden..Alles van een prima kwaliteit voor een goede prijs. Gratis thuisbezorgd en retour..Bovendien kan je;op deze site ook terecht om mode van C&A te bestellen. Handig!
ingrid bergsma  | 15/02/19  04:23:40 | Winkelbeoordeling :
wehkamp is een goede webshop met veel artikelen en veel aanbiedingen, ze sturen snel iets op en hebben een goede en overzichtelijke website de informatie over je bestelling is ook duidelijk en ze leveren snel je bestellingen
Fred Gasselich  | 13/02/19  15:07:46 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp heeft een prima webshop met prima prijzen. De service is ook heel erg goed. Als er iets niet goed is, of een artikel gaat stuk dan is het nooit een probleem om het om te ruilen of het geld terug te krijgen. Vaak zelfs nog als de garantie voor bij is.
Corine Frelink  | 12/02/19  21:10:56 | Winkelbeoordeling :
een hele fijne online winkel met uitstekende service. ben al een aantal jaren tevreden klant. de producten komen altijd netjes aan, en retouren is nooit een probleem. artikelen zijn ook precies zoals aangegeven
Woonplaats Wedderveer  | 12/02/19  15:18:32 | Winkelbeoordeling :
Geweldige producten, mooie aanbiedingen en lekker makkelijk passen in huis. Met het achteraf betalen ook geen problemen meer met geld terugkrijgen. Wehkamp is een uitkomst voor alle mensen die geen zin of tijd hebben om naar een echte winkel toe te gaan.
Marco Van Den Brink  | 12/02/19  22:17:24 | Winkelbeoordeling :
Ze hebben een uitgebreid aanbod. zelfs de uitgebreide afstandsbediening voor mijn tv die er standaard niet bijgeleverd wordt hadden ze op voorraad. En dan ook nog eens goedkoper dan bij de concurrent. Een zeer snelle levering. Netjes de volgende dag in huis, tevens was het goed verpakt. echt een aanrader.
Jessica Piaes  | 11/02/19  15:34:46 | Winkelbeoordeling :
wehkamp is een top online winkel. Goeie prijzen laag prijzen iedereen kan op wehkamp lekker winkelen. Service is super Goed. Snel bestelling Thuis. Klantenservice is super klantvriendelijk. Meer keuze voor betaling dus jé kunt gewoon bestelen en later betalen of in termijnen..
Adrienne Mathijssen  | 11/02/19  20:53:24 | Winkelbeoordeling :
Bij Wehkamp kan je voor alle terecht. Wehkamp is vriendelijk en klantgericht. Je kan bestellen en thuis kijken en of passen of je het oke vindt. Niet tevreden dan stuur je het weer terug, geen probleem bij Wehkamp. Je krijgt daar ook de tijd voor. Ik ben er blij met je Wehkamp.
Roel Bezemer  | 05/02/19  17:12:57 | Winkelbeoordeling :
Is een goede website waar je van alles kan vinden wat je zoekt. Van films tot speelgoed. Van kleding tot elektronica. En als er problemen zijn staat Wehkamp altijd klaar om je te helpen als het bijvoorbeeld gaat over het retourneren van een product.
susanne wijntjes  | 08/02/19  14:10:05 | Winkelbeoordeling :
Ik was er op zich wel tevreden mee. De artikelen zijn betaalbaar. Maar de klantvriendelijkheid laat te wensen over. Dat is waarom ik niet meer er bestel. De service is niet zo goed. Verder was het ok
Femke Kolling  | 11/02/19  08:27:08 | Winkelbeoordeling :
Top service, het retourneren van artikelen gaat super soepel, kwestie van afhaal/retour afspraak inplannen via je account en ze komen het gewoon thuis bij je ophalen. Ook de klantenservice staat je altijd vriendelijk en geduldig te woord bij bv een verkeerde bestelling of iets dergelijks.
Janny Sterling  | 11/02/19  14:48:10 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp is echt wel één van de beste webshops, er is super veel keuze, volgende dag al in huis en ook nog keuze voor een tijdstip. Achteraf betalen. Prima service ! Ook retourneren gaat heel makkelijk, je kunt het zelfs allemaal online regelen.
Abdel Loukili  | 08/02/19  10:44:08 | Winkelbeoordeling :
ben heel blij met Wehkamp ze hebben alles je kan ook nog gespreid betalen dus ga zo door Wehkamp
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

visit register click click