Meld je aan en ontvang direct 7,50

wehkamp.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over wehkamp.nl

Shop met cashback en korting bij Wehkamp, hét online warenhuis van Nederland.

Wehkamp.nl is hét online warenhuis van Nederland. Bij Wehkamp.nl hoef je niet lang te zoeken, want ze hebben bijna alles! Shop vanuit je luie stoel een televisie of de nieuwste mode. Wehkamp.nl heeft een zeer uitgebreid assortiment op het gebied van mode, kinderkleding, wonen, slapen, fit & mooi, computers, telecom, huishoudapparatuur, dvd's, boeken enz. Tevens heeft Wehkamp.nl bijna altijd wel leuke aanbiedingen waardoor je al je items met leuke kortingen shopt.

wehkamp.nl Beoordelingen

Kim Gort  | 22/03/19  10:50:37 | Winkelbeoordeling :
Altijd zeer tevreden met de snelheid van de levering en hoe het verpakt is super. Vaak als ik wat nodig heb kijk ik eerst of ze het hier hebben niet altijd mijn soort maar ze hebben super leuke dingen
govers govers  | 21/03/19  04:59:03 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp is een webshop met heel erg leuke kleding een uitgebreide keuze Maar toch alles heel makkelijk te vinden en netjes thuis geleverd als er al eens een keer iets niet past of de kleur is anders als dat je dacht is het een retourneren heel erg makkelijk
Petronella Smit  | 18/03/19  15:22:52 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp was ooit het eerste postorderbedrijf waar ik kennis mee maakte en behoort nog steeds tot één van mijn favorieten. Van damesmode, badmode en alles voor je linnenkast, Wehkamp heeft het. Ik ben fan, top!
Monique Kuijt-klein  | 19/03/19  08:17:36 | Winkelbeoordeling :
Groot assortiment, snelle levertijd en goede service! Ze hebben grote merken die wat duurder zijn maar ook betaalbare kleding. Kortom ik ben heel erg tevreden en bestel ook regelmatig als ik de volgende dag iets nodig heb.
Ilonka  | 18/03/19  07:05:20 | Winkelbeoordeling :
Van de week een bestelling een bestelling ontvangen die beschadigd is. Via de chat foto's gestuurd en de volgende werkdag word het thuis omgeruild. Wat een service! Echt een gemakkelijk proces wat weinig tijd kost.
Annika  | 14/03/19  16:25:21 | Winkelbeoordeling :
Ik heb laatst twee broeken gekocht bij de Wehkamp. Super kwaliteit, snelle levering en ze namen erg snel contact op met me over mijn bestelling. Ik wilde later nog wat erbij bestellen, en het lukte om dit toen in 1 bestelling te bezorgen. Top service.
Saskia Coort  | 15/03/19  06:39:33 | Winkelbeoordeling :
Super winkel krijgt er alles je kan op verschillende manieren betalen en er is altijd wel iets wat je leuk vindt om te kopen soms voordelige koopjes bij 20 euro betaal je geen verzenkosten en gratis retour is wel zo fijn
Nadine  | 14/03/19  16:17:44 | Winkelbeoordeling :
Het is een overzichtelijke website. Artikelen staan duidelijk gerangschikt. Ze hebben een snelle levering en makkelijke afhandeling met betaling! Ook de mogelijkheid om te betalen achteraf of in termijnen. TOP! aanrader! En bij problemen denken ze graag met je mee.
Ben Thuis  | 11/03/19  20:12:22 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp is de beste webwinkel. Goeie prijzen laag prijzen iedereen kan op Wehkamp lekker winkelen. Service is super Goed. Snel bestelling thuis. Klantenservice is super klantvriendelijk. Meer keuze voor betaling dus je kunt gewoon bestellen en later betalen of in termijnen..
Danielle Ceelie  | 10/03/19  13:35:13 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel. Goed overzicht. Goede aanbiedingen. Niet altijd op voorraad. Verzenden gaat snel. Fijn dat je bij 20 euro gratis kan verzenden. Retour zenden is ook goed geregeld. Veel merken beschikbaar. Ideaal om een verjaardagscadeau aan te schaffen.
Eduard Middelkoop  | 08/03/19  17:02:38 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp heeft leuke aanbiedingen maar het enige probleem is dat wanneer je op de reutel koopt zij daar enorm veel rente voor vragen. soms wel aanlokkelijk maar uiteindelijk betaal je toch weer te veel
Naomi Verhoeven  | 07/03/19  17:59:41 | Winkelbeoordeling :
Super snelle levering! Ideaal dat als je voor 23:59 iets bestel je je pakketje de volgende dag ook in huis hebt! Ook retouren werkt super fijn! Ook een super groot voordeel is dat je afterpay kan gebruiken, dus niet gelijk hoef te betalen, je kan betalen als het product ook inderdaad door jezelf is goedgekeurd
Colin van den Bogaert  | 07/03/19  12:58:23 | Winkelbeoordeling :
De Wehkamp is een ouderwets betrouwbare webwinkel met vele artikelen in het assortiment. Een hoge kwaliteit van producten kan nagenoeg altijd worden gegarandeerd. Daarnaast is de service van Wehkamp erg goed.
Freddy Maertens  | 06/03/19  09:01:35 | Winkelbeoordeling :
De service van Wehkamp is prima en de webshop heeft degelijke prijzen, als er iets niet goed is, of een artikel gaat stuk dan is het nooit een probleem om het om te ruilen of het geld terug te krijgen. Vaak zelfs nog als de garantie voor bij is.
Gerrit Finke  | 04/03/19  14:35:05 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp daar kun je mee in huis komen. Goede service en klant gericht. Een zeer uit gebriedt assersotiment en voor de prijs hoeft je het niet te laten. De keude om een dag en tijd af te spreken is een groot voordeel.
Priscilla beijer  | 01/03/19  15:38:46 | Winkelbeoordeling :
zeer leuke winkel met veel aanbiedingen ik köop daar altijd mijn bedden goed en kleding ik ben zeer tevereden over deze winkel voor een mooie prijs koop je nieuwe dingen zeer gaaf ik kijk elke week op de nieuwe aanbiedingen
Angelique Elbers  | 03/03/19  18:17:13 | Winkelbeoordeling :
Goede ervaringen met wehkamp . Bestellingen altijd netjes verpakt en op tijd geleverd. Retouren van producten werkt ook prima!. Dus Top.....................................................................
Gabrielle  | 01/03/19  16:37:59 | Winkelbeoordeling :
Erg tevreden over de service van Wehkamp. Producten worden snel en netjes verpakt bezorgd. Nadeel is de prijs, Wehkamp is zeker niet de goedkoopste, rekent veel verzendkosten en betalen in termijnen gaat gepaard met onwijs hoge rentes.
Monique Wolf  | 01/03/19  20:01:45 | Winkelbeoordeling :
zeer leuke een veelzijdige site. voor ieder wat Wils, altijd wat leuks of nuttigs te vinden. de service betreft verzenden is prima geregeld ook bij annuleren en dus terug sturen is dit prima geregeld, wat fijn is
Sydney De Koning  | 03/03/19  10:23:15 | Winkelbeoordeling :
Snelle service, goede overzichtelijke facturen en snelle e-mail met de track en trace om mijn pakketje te volgen. Zeker meer bestellingen doen hier!! Bedankt ben er heel blij mee! De levering is ook op tijd!
Melissa Van de beek  | 23/02/19  00:22:51 | Winkelbeoordeling :
Gordijn besteld . Snel geleverd en super mooi !! Heel blij mee Moeten alleen zelf wel de plooien maken en aan de onderkant een strijk strip . Maar opzich is dat een kleine moeite Vond de levering goed En achteraf betalen
A v veldhuizen  | 28/02/19  20:05:14 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne webshop om je kleren op te bestellen. Je krijg veel informatie over de verzending! Het retour is heel duidelijk en als je iets niet goed begrijp krijg je duidelijke uitleg! Verder is de prijs kwaliteit verhouding erg goed!
Berry Stevens  | 27/02/19  09:40:17 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp is een webshop waar ze heel veel mooie kleding hebben waar makkelijk alles te vinden is door hele overzichtelijke menu's Ik heb al verschillende keren besteld en als je alles een keer iets terug moet sturen gaat dat heel soepel.
Inge de Boer  | 22/02/19  14:11:29 | Winkelbeoordeling :
Super snelle levering en precies volgens de beschrijving, de sportkleding heeft de juiste maat en zit heel prettig. Wehkamp heeft de kleding erg snel verzendklaar gemaakt, want de volgende dag was het bij mij thuis aanwezig
Nick Bakker  | 28/02/19  20:07:22 | Winkelbeoordeling :
Heb bij vele ecommerce websites producten gekocht. Op bol.com, mediamarkt en vele meer. De verzending was vele malen bij bij de mislukt. Maar bij wehkamp ging dit zonder probleem. Ik bestelde mijn product en het kwam de volgende dag aan.
Gio Santana  | 23/02/19  16:31:37 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp heeft een super website, heel handig! Hebben veel verschillende merken en producten. Heerlijk om even lekker te shoppen! Snel in huis en fijne afhandeling. Ik raad het iedereen aan om wat bij Wehkamp te shoppen!
Carmen  | 23/02/19  18:48:21 | Winkelbeoordeling :
Desinquel tot apart merk zit goed . Altijd leuk die borduursel zo moooooi! Ik draag het graag omdat het bij me past de stijl. Ik raad je dit product aan . Maar niet omdat het dan zo snel mogelijk verkocht is juist omdat het een goed merk is.
Ferry Swinkels  | 20/02/19  12:02:06 | Winkelbeoordeling :
Verschillende keren artikelen besteld bij Wehkamp en dit is iedere keer naar volle tevreden gegaan, vaak zijn zij goedkoper als welke winkel dan ook. Probeer het zelf maar eens uit, service is perfect. Voor dat je dus iets koopt via Internet vergelijk het dan bij Wehkamp.
Cindy  | 21/02/19  22:29:55 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel veel via wehkamp en ben Zeer tevreden ! Snelle levering van mijn spullen! Betaling zeer makkelijk met meerdere opties qua betalen! Ik ben heel blij , een product niet goed? Word je super klantvriendelijk geholpen!
Lisanne  | 18/02/19  11:06:57 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp heeft goede acties, veel aanbiedingen, heerlijke webshop een van de beste, ze komen de retouren gratis thuis ophalen. Helaas heb ik het wel al vaker meegemaakt dat er gezegd wordt dat ze de volgende dag leveren en dat het dan toch later is
Nanette Bielefeld  | 17/02/19  14:00:06 | Winkelbeoordeling :
Super groot aanbod en goede zoekfuncties. Ook de aanbiedingen zijn super sterk en deze site is echt de moeite waard om even door te scrollen. Ook fijn dat je achteraf kunt betalen en dus eerst even op je gemak thuis kunt passen.
Erna Meijers  | 18/02/19  23:21:52 | Winkelbeoordeling :
Prima online winkel, gratis verzenden boven de €20,00 en snel in huis.Zeker met een kortingsactie ook nog goedkoop. Al veel besteld en met het retourneren gaat het ook altijd prima. Fijn als je ook nog gebruik kunt maken van cashbackkorting
gerard elsman  | 18/02/19  21:55:36 | Winkelbeoordeling :
snelle levering van de producten.De ene dag besteld en de andere dag was alles in huis.Geen schade aan producten.De producten zijn van goede kwaliteit en de prijs is vanzelfsprekend goed te noemen van wehkamp
Henk ten Broeke  | 17/02/19  18:13:48 | Winkelbeoordeling :
Bij Wehkamp vind je mode voor dames, heren en kinderen, stijlvolle meubels, speelgoed, elektronica en producten voor het huishouden..Alles van een prima kwaliteit voor een goede prijs. Gratis thuisbezorgd en retour..Bovendien kan je;op deze site ook terecht om mode van C&A te bestellen. Handig!
ingrid bergsma  | 15/02/19  04:23:40 | Winkelbeoordeling :
wehkamp is een goede webshop met veel artikelen en veel aanbiedingen, ze sturen snel iets op en hebben een goede en overzichtelijke website de informatie over je bestelling is ook duidelijk en ze leveren snel je bestellingen
Fred Gasselich  | 13/02/19  15:07:46 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp heeft een prima webshop met prima prijzen. De service is ook heel erg goed. Als er iets niet goed is, of een artikel gaat stuk dan is het nooit een probleem om het om te ruilen of het geld terug te krijgen. Vaak zelfs nog als de garantie voor bij is.
Corine Frelink  | 12/02/19  21:10:56 | Winkelbeoordeling :
een hele fijne online winkel met uitstekende service. ben al een aantal jaren tevreden klant. de producten komen altijd netjes aan, en retouren is nooit een probleem. artikelen zijn ook precies zoals aangegeven
Woonplaats Wedderveer  | 12/02/19  15:18:32 | Winkelbeoordeling :
Geweldige producten, mooie aanbiedingen en lekker makkelijk passen in huis. Met het achteraf betalen ook geen problemen meer met geld terugkrijgen. Wehkamp is een uitkomst voor alle mensen die geen zin of tijd hebben om naar een echte winkel toe te gaan.
Marco Van Den Brink  | 12/02/19  22:17:24 | Winkelbeoordeling :
Ze hebben een uitgebreid aanbod. zelfs de uitgebreide afstandsbediening voor mijn tv die er standaard niet bijgeleverd wordt hadden ze op voorraad. En dan ook nog eens goedkoper dan bij de concurrent. Een zeer snelle levering. Netjes de volgende dag in huis, tevens was het goed verpakt. echt een aanrader.
Jessica Piaes  | 11/02/19  15:34:46 | Winkelbeoordeling :
wehkamp is een top online winkel. Goeie prijzen laag prijzen iedereen kan op wehkamp lekker winkelen. Service is super Goed. Snel bestelling Thuis. Klantenservice is super klantvriendelijk. Meer keuze voor betaling dus jé kunt gewoon bestelen en later betalen of in termijnen..
Adrienne Mathijssen  | 11/02/19  20:53:24 | Winkelbeoordeling :
Bij Wehkamp kan je voor alle terecht. Wehkamp is vriendelijk en klantgericht. Je kan bestellen en thuis kijken en of passen of je het oke vindt. Niet tevreden dan stuur je het weer terug, geen probleem bij Wehkamp. Je krijgt daar ook de tijd voor. Ik ben er blij met je Wehkamp.
Roel Bezemer  | 05/02/19  17:12:57 | Winkelbeoordeling :
Is een goede website waar je van alles kan vinden wat je zoekt. Van films tot speelgoed. Van kleding tot elektronica. En als er problemen zijn staat Wehkamp altijd klaar om je te helpen als het bijvoorbeeld gaat over het retourneren van een product.
Teddy Zuydendorp  | 06/02/19  11:14:32 | Winkelbeoordeling :
De bestelling is snel geleverd en ik kon zelf het tijdstip uitzoeken, verrassend genoeg was de Wehkamp goedkoper dan de originele winkel doordat ze geen verzendkosten rekenen, en de trui met broek was precies wat ik wilde hebben en ook goed van lengte, iets wat weinig voorkomt
els veldt-de keijzer  | 08/02/19  13:42:38 | Winkelbeoordeling :
Heerlijk om te shoppen bij WEHKAMP!!! Mooie kleding,prima beddengoed,heel veel huishoudelijke apparatuur voor hele mooie prijzen! veel betalingsmogelijkheden helemaal afgestemd op jouw portemonnee! doen!
susanne wijntjes  | 08/02/19  14:10:05 | Winkelbeoordeling :
Ik was er op zich wel tevreden mee. De artikelen zijn betaalbaar. Maar de klantvriendelijkheid laat te wensen over. Dat is waarom ik niet meer er bestel. De service is niet zo goed. Verder was het ok
Femke Kolling  | 11/02/19  08:27:08 | Winkelbeoordeling :
Top service, het retourneren van artikelen gaat super soepel, kwestie van afhaal/retour afspraak inplannen via je account en ze komen het gewoon thuis bij je ophalen. Ook de klantenservice staat je altijd vriendelijk en geduldig te woord bij bv een verkeerde bestelling of iets dergelijks.
Janny Sterling  | 11/02/19  14:48:10 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp is echt wel één van de beste webshops, er is super veel keuze, volgende dag al in huis en ook nog keuze voor een tijdstip. Achteraf betalen. Prima service ! Ook retourneren gaat heel makkelijk, je kunt het zelfs allemaal online regelen.
Abdel Loukili  | 08/02/19  10:44:08 | Winkelbeoordeling :
ben heel blij met Wehkamp ze hebben alles je kan ook nog gespreid betalen dus ga zo door Wehkamp
Irene Van Rijn  | 08/02/19  10:21:33 | Winkelbeoordeling :
Bij Wehkamp.nl heeft een uitgebreid assortiment. Betaalbaar en kwaliteit. In termijnen achteraf betalen is geen probleem. Snelle levering van het product. Netjes elke maand een email voor je betaling ter herinnering. Ik ben heel tevreden over deze webshop. Top
Jacob Smeets  | 04/02/19  08:44:19 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp is van oudsher een webwinkel waar je werkelijk alles kunt kopen wat je maar nodig hebt.Goed geprijsd en goede kwaliteit van alle spullen.Huisinrichting-kleren-uitzet-media-gereedschap...je hoeft nergens anders meer naartoe. Financiering is mogelijk.
Angelique Onderwater-Robijn  | 01/02/19  17:29:48 | Winkelbeoordeling :
ze hebben leuke producten en goeie diensten van textiel en kleding tot woon assosoires ik heb vaker dingen besteld bij wehkamp en heb tot op heden alleen maar profijt gehad van de dingen die ik besteld had
Lieke  | 03/02/19  01:24:44 | Winkelbeoordeling :
Super website, heel handig! Hebben veel verschillende merken en producten. Heerlijk om even lekker te shoppen! Snel in huis en fijne afhandeling. Ik raad het iedereen aan om wat bij wehkamp te kopen. Twijfel niet!
Erika Carvalho Ribeiro  | 04/02/19  11:09:20 | Winkelbeoordeling :
Geweldig webshop, er is van alles te vinden en ook nog zo leuk allemaal. De prijzen zijn het helemaal waard, ik krijg er niet genoeg van! De service is ook zo aardig en hulpzaam dat het alles veel makkelijker maakt ! awesome
 | 02/02/19  07:23:41 | Winkelbeoordeling :
is een overzichtelijkke en duidelijke sitd. met goede en keurige uitleg en service. ds site omvat alle producten die je nodig kan hebben op een heel breed vlak. de procedures worden goed uitgekegd en besproken.
Charlie Klijn  | 04/02/19  10:22:41 | Winkelbeoordeling :
Fijne overzichtelijke webshop met de leukste mode voor dames, heren en kinderen. Ook de gaafste spullen voor je huis van gordijnen, vloerkleden en bad- en bedtextiel tot aan de meubels zelf.
Marianne Vossen  | 05/02/19  12:45:13 | Winkelbeoordeling :
Al jaren een fijne webwinkel. Gemakkelijke bestellen en retouren. Niet te duur en veel keuze voor het hele gezin. Enig minpuntje dat bij aanbiedingen vaak net de maat die je wilt op is. Ook voor apparaten en speelgoed en goede winkel. Ik koop er graag en vaak.
Pascal Vermeule  | 31/01/19  22:53:05 | Winkelbeoordeling :
uitstekende producten snelle levering dus van mij een dikke 10 duidelijke en vriendelijke klantenservice en bij niet goed ook zeer snel je geld terug producten die van een ander bedrijf komen houden ze je goed op de hoogte ik zou hun zeker aanraden
Cindy Cornelisse  | 29/01/19  13:06:13 | Winkelbeoordeling :
Bij de Wehkamp kan ik alles vinden wat ik nodig heb. Kleding van diverse merken en ook koop ik hier vaak luiers. De bezorging is erg snel en alles wordt goed verpakt geleverd. Ook retourneren is makkelijk en wordt snel verwerkt. Worden
Mark Bakker  | 30/01/19  23:34:15 | Winkelbeoordeling :
wehkamp is niet meer weg te denken uit de Nederlandse postorderbedrijven en heeft in de loop van de jaren een positief en betrouwbaar imago opgebouwd, evenals een zeer indrukwekkend assortiment aan goederen! Ik beveel daarom Wehkamp.nl van harte aan!
Marion Janssen  | 30/01/19  11:09:10 | Winkelbeoordeling :
online bij Wehkamp kopen gaat altijd prima, snelle levering en retourneren ook nooit geen probleem. Overzichtelijke site met ruime keuze in alle categorieën. Is het aanbevelen waard om deze site te bezoeken.
wilma lentink  | 26/01/19  14:45:33 | Winkelbeoordeling :
wehkamp bevalt mij prima er is ruime keuze in o.a kleding schoenen sportkleding enz. Bestelde artikelen worden de volgende dag al thuisbezorgd en retourneren, zo nodig, verloopt probleemloos. Ik ben al jaren een trouwe klant bij wehkamp!
Anita Jasperse  | 28/01/19  23:46:16 | Winkelbeoordeling :
Vind dat dit bedrijf het goed voor elkaar heeft. Prijzen zijn netjes . Alle producten geramd schikt. wat draagt men bij aan duurzaamheid dat is nog n puntje waar misschien wat aandacht verlangt. Fijn is dat je bij werkkamp in termijnen mag betalen er is een grote keuze uit p rroduktem
Mohammed Mechchate  | 26/01/19  04:13:40 | Winkelbeoordeling :
zeer goed en ben shop ik heb zoveel producten gekocht altijd kortingen mensen altijd goede deals Ik zou nooit altijd naar huis moeten gaan en als er heel erg goede zaken zijn, raad ik iedereen aan om te doen woorden om te doen en ik wens geluk
emma govers  | 29/01/19  09:51:58 | Winkelbeoordeling :
als ik op deze site kijk vind ik dat ze hele mooie kleding hebben maar vaak als ik dan iets bestel valt het qua kleur, kwaliteit of maat vaak tegen maar het retourneren gaat wel heel vlot en de prijzen zijn ook niet te gek.
Harm Raspe  | 28/01/19  09:30:16 | Winkelbeoordeling :
Website ziet er goed uit en de indeling ziet er overzichtelijk uit Hier kan je bijna alles bestellen en ze hebben ook leuke aanbiedingen Over het algemeen zijn de prijzen redelijk te noemen. Het is best de moeite waard om de website te bekijken en een bestelling plaatsen
Hendrik Westerhof  | 26/01/19  09:43:24 | Winkelbeoordeling :
Bij Wehkamp ben je altijd voordelig uit. Bekijk de website en bestel nog vandaag. Wehkamp biedt een uitstekende service en "niet goed geld terug" geeft zekerheid dat je nooit iets verkeerds kan bestellen !
Esmeray Van Der Steeg  | 26/01/19  04:44:11 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp is echt een super goede online winkel ik haal er altijd hele mooie en goed passende spullen vandaag ik heb er laatst nog wat besteld en het kwam goed op tijd binnen en het was ook nog eens van hele goede kwaliteit
Michel Kik  | 23/01/19  22:30:18 | Winkelbeoordeling :
Hoi wehkamp is een helegoede webshop winkel ze zijn lekker snel met bezorgden binnen 2 dagen je heb zelfs de keuzen om te bepalen wat jij wil super toffen spullen hebben goedkoop ook nog ik ben zeer tevreden
Manal Raji  | 24/01/19  09:05:36 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop staat van van alles te koop en ook hele snelle bezorging. Wat ook belangrijk is eigenlijk het belangrijkste in de sale, de sale is altijd goed met veel koopjes. Whekamp is een warenhuis van vroeger
Sanne Oosterveen  | 22/01/19  19:32:59 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp heeft een zeer ruim assortiment, dat heb ik als erg prettig ervaren. Ook werd mijn pakket de volgende dag al bij mij thuis bezorgd, wat ik supersnel vind. Zo kon ik gelijk die dag mijn nieuwe schoenen aan!
natalie coffi  | 23/01/19  06:39:54 | Winkelbeoordeling :
erg te spreken over wehkamp vooral sinds ze geen bezorgkosten meer rekenen ook heb je bestelling meestal de volgende dag al in huis echt top☺ bovendien hebben ze vaker leuke aanbiedingen ook ben ik erg te spreken over het feit dat je pas achteraf kunt betalen maakt het erg gemakelijk om te bestellen
Busra Cakmak  | 21/01/19  08:58:48 | Winkelbeoordeling :
Het is echt een leuke webshop/online winkel waarbij de assortiment zeer breed is van A tot Z o.a van sportartikelen tot zwemspullen je hebt veel keuze en je kunt van elke prijs wel iets kunnen verwachten daarom is het een aanrader!
Rosalie Duijveman  | 21/01/19  08:05:29 | Winkelbeoordeling :
Goede website. Duidelijk en goede service. Onlangs werd een paar schoenen niet geleverd die ik samen met meerdere dingen had besteld. Na contact kreeg ik ze de volgende dag bon twv €7,50. Netjes!
Kim star  | 18/01/19  08:02:01 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de wehkamp een fijne winkel omdat ze veel verschillende producten hebben .de site is ook goed overzichtelijk. De service is ook goed aangeven en verzending is tot nu toe altijd goed verlopen. Het minimale bedrag voor verzendkosten vind ik wel vervelend.
Wendy van Mansom  | 16/01/19  16:09:27 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp.nl is de online winkel waar ik altijd al mijn kleding bestel. Het heeft een overzichtelijke site en ze hebben altijd goede aanbiedingen. Ook is de levering snel en kan je het ook makkelijk weer terugsturen.
Bert Visser  | 16/01/19  19:44:04 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp is echt wel één van de beste online warenhuizen. Veel keuze, volgende dag al in huis en ook nog keuze voor een tijdstip. Achteraf betalen. Prima service ! Ook retourneren gaat heel makkelijk , je kunt het zelfs allemaal online regelen.
Adam Breske  | 16/01/19  13:30:59 | Winkelbeoordeling :
Ik adviseer, goede prijzen, snelle verzending, gemakkelijk contact met de service, winkelen in termijnen, veilige bezorging, duidelijke en gebruiksvriendelijke website.k adviseer, goede prijzen, snelle verzending
Ivona Spionjak  | 15/01/19  21:49:16 | Winkelbeoordeling :
Ik koop best wel veel producten bij de wehkamp want ik vind het een hele goede webwinkel met goede prijzen en goede service. Ook zijn ze heel makkelijk in producten terug opsturen en cashback. Ik raad het zeker aan!
Nicky Rosemeier  | 15/01/19  17:35:21 | Winkelbeoordeling :
een tv besteld maar die tv was niet goed gaf steeds een fout aan gebeld en meteen geholpen suPer service en snel opgelost vandaag de nieuwe tv gekregen en de oude mee terug genomen Hartstikke bedankt voor jullie inzet
Christini i.lopes  | 15/01/19  23:58:35 | Winkelbeoordeling :
Ik hou echt van winkelen in deze winkel. Ik vind altijd kwaliteit en prijs. Ik vind aantrekkelijke garanties en kortingen. Gevarieerd product biedt veel interesse. Ik adviseer alle winkels en winkelmerken.
Suzana Simic-Pavlic  | 15/01/19  13:56:08 | Winkelbeoordeling :
Er is veel keus in kleding, apparatuur en je kan er heel veel vinden. Een hele fijne webshop die snel laadt. Vaak zijn er mooie kortingen waardoor je veel voordeliger uit kunt komen. Ook heb je de mogelijkheid om je producten weer terug te sturen, en kan het bij je thuis worden opgehaald.
Arie Wanningen  | 16/01/19  06:17:51 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp heeft echt een geweldige site! Je kunt er op allerlei manieren geld verdienen, bijvoorbeeld door gebruik te maken van de aangeboden kortingen. Op de site vindt je ook vele artikelen die je bij anderen niet vindt.
Tamara Peters  | 15/01/19  08:09:10 | Winkelbeoordeling :
Netjes en snelle levering. Hier kun je beter wel optijd betalen anders heb je kans dat je in het BKR systeem komt te staan, en dat geeft vaak dan onvoorziende problemen die en waar niemand op staat te wachten
Barbara Spaans  | 12/01/19  21:17:19 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke website. De kortingen staan bovenaan. De categorieën zijn duidelijk aangegeven en de bijgevoegde foto’s zijn rustig. Geen schreeuwerige kleuren en plaatjes en geen flikkerende reclames. Praktische info helder onderaan de site.
V. Cremers-Feijen  | 11/01/19  20:00:13 | Winkelbeoordeling :
Super fijne webshop, met een enorm assortiment. Makkelijke en overzichtelijke website met een goede service, zowel qua verzending als retournering. Veel betalingsmogelijkheden en telefonisch ook goed bereikbaar
Crypt Minerman  | 13/01/19  10:28:06 | Winkelbeoordeling :
Ik heb pas geleden voor het eerst bij Wehkamp iets besteld. Een kerstboom. Wat mij enorm verbaasde is dat ik de volgende dag de boom al binnen had! Snelle levering dus. Dat vindt ik positief en om die reden ga ik waarschijnlijk nog een keer bij Wehkamp bestellen.
da eijk  | 12/01/19  11:46:55 | Winkelbeoordeling :
goede website. snelle levering geen slechte service. alles was binnen een week geleverd en de bezorger had geen haast ... producten waren in goede staat alleen een doos was aan de zijkant gescheurd.
R.K. Aukema  | 13/01/19  11:14:25 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke webshop met overzichtelijke onderverdeling. Uitgebreid assortiment Snelle levering en goede retourmogelijkheden. Altijd tevreden over de aankopen via Wehkamp. Ik wil deze site absoluut een aanrader noemen!
Gilbert Van Dongen  | 12/01/19  20:50:39 | Winkelbeoordeling :
een prettige webshop die makkelijk toegankelijk is. met de goede vertrouwde kwaliteit die ik gewend ben uit de tijd van de wehkamp catalogus. tevens een goede service als de artikelen terug gestuurd moeten worden ben zeer te spreken over de service.
Saskia Fennis  | 10/01/19  15:00:36 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp heeft altijd wel wat je nodig hebt als het om electronica of huishoud apperatuur of zelfs gordijnen gaat. De mensen van de klantenservice zijn erg vriendelijk en proberen je goed te helpen en problemen goed op te lossen. je kan ook dingen op afbetalen kopen wat erg handig is.
Mark van Lankvelt  | 09/01/19  16:23:24 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke website en service ook goed. De prijs is niet altijd concurrerend helaas. Verder duidelijke specificatie`s. van het product, en je weet dat deze winkel betrouwbaar is door zijn bekendheid.
Ron Brinkman  | 04/01/19  13:54:10 | Winkelbeoordeling :
Goede winkel, ruim assortiment en goed qua prijs kwaliteit. Zeker een aanrader om eens te winkelen. Ook de levering was binnen de tijd die werd gecommuniceerd op de website. hier koop ik zeker nogmaals iets.
Joeri Groen  | 04/01/19  14:29:16 | Winkelbeoordeling :
Een erg fijne winkel waar je van alles kan kopen nu ook online Ze hebben van alles zoals koelkasten elektronica maar ook kleding en dergelijke echt tevreden over de service en en in het algemeen Werkt alles goed
Mohammed Koujout  | 04/01/19  16:39:39 | Winkelbeoordeling :
goedkoop prijs niet slecht service volgens mij is het een goed bedrijf en jij kan ook geld terug krijgen als iets mis gaat, verzendkost is altijd gratis, ook retour verzendkost is altijd gratis , kwaliteit en service zijn hoog ,
Vladislav  | 05/01/19  17:19:50 | Winkelbeoordeling :
Ik hield van dit café! Ik raad aan! Vriendelijk personeel, betaalbare prijzen! Precies wat u nodig heeft voor een zuinige gezinsvakantie! :)Ik hield van dit café! Ik raad aan! Vriendelijk personeel, betaalbare prijzen! Precies wat u nodig heeft voor een zuinige gezinsvakantie! :)
Harry Webber  | 06/01/19  21:32:24 | Winkelbeoordeling :
Een heel ruim aanbod Wehkamp biedt een ruim assortiment. Vooral voor de kleding is het één van mijn favoriete webshops. Veel verschillende merken in verschillende prijsklasse. De levering is altijd snel en er wordt duidelijk gecommuniceerd.
Pieta Bambergen  | 05/01/19  06:24:24 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp is een prima webwinkel maar wel wat aan de prijs. De service daarentegen is wel heel erg goed. Als er iets niet goed is, of een artikel gaat stuk dan is het nooit een probleem om het om te ruilen of het geld terug te krijgen. Vaak zelfs nog als de garantie voor bij is.
Marjan van veen  | 03/01/19  17:26:11 | Winkelbeoordeling :
Super veel keus en goede klanten service en natuurlijk volgende dag in huis. Ik bestel er echt heel veel en bevalt prima. Terug sturen is ook erg makkelijk en betalen kan ook op later termijn. Dus gewoon eerst bij wehkamp kijken
Kitty van der Sanden  | 03/01/19  20:30:45 | Winkelbeoordeling :
Uitgebreide webshop met een goed assortiment huishoudelijke apparaten in verschillende prijsklassen. Levering werd op de afgesproken dag bezorgd. Ik ben zeer tevreden over de verzorging van mijn bestelling.
Euqinom  | 22/12/18  16:11:08 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop met goede service en ruime keuze. Eindelijk nu zo ver dat ze geen verzendkosten meer rekenen want dat was echt achterhaald. Ook fijn dat je zelf je bezorgmoment en afleveradres kan seleceren.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
2,25% CashCoins
5% korting op bijna alles bij HEMA
Code:TTMARCH19
visit register click click