ONTVANG 4,00% CASHCOINS Budget-Bed.nl

Zalando Lounge Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Zalando Lounge

Shop met cashback bij Zalando Lounge en scoor extra voordelig de meest trendy designer mode en merkkleding

Zalando Lounge is dé shopping club van Zalando en biedt dagelijks unieke aanbiedingen. Zo shop je bij Zalando Lounge iedere dag de hipste designer mode en merkkleding met een korting die kan oplopen tot wel 70%! Word lid van de Zalando Lounge shopping club en profiteer mee van deze exclusieve aanbiedingen. Naast mode shop je bij Zalando Lounge ook sportkleding voor volwassenen en kinderen, designer handtassen, sieraden, horloges en woonaccessoires.

Zalando Lounge Beoordelingen

Sandy  | 20/06/21  09:26:55 | Winkelbeoordeling :
Fijne webwinkel waar je voor leuke prijzen geweldig mooie kleding en schoenen kunt bestellen. Wij bestellen hier graag onze sneakers en mooie A-merk jeans. Soms nog leuke accesoires die normaal echt in de hogere prijscategoriën zitten normaal gesproken.
Loesje Smit  | 16/05/21  18:29:29 | Winkelbeoordeling :
Zalando Lounge is voor mij de ultieme plek om mijn kleding te bestellen! Teneerste vanwege het grote assortiment, ten tweede vanwege de prijzen! ( wat ik zeer belangrijk vindt) Niemand wil toch te veel betalen , voor mooie exclusieve kleding? Ik ben er zeer tevreden over en kan het iedereen aanbevelen!
Rawina Lalai  | 01/12/20  08:57:16 | Winkelbeoordeling :
Ik ben een tijdje echt verslaafd geweest aan Zalando Lounge. Bij Zalando Lounge weet je dat je de beste deal hebt en ze hebben regelmatig een kortingscode voor gratis verzending. Op een gegeven moment moest ik ophouden met kijken, want ik bestelde elke week wel wat.
Mandy Kramer  | 08/03/20  20:26:33 | Winkelbeoordeling :
De beste en leukste aanbiedingen vind je bij Zalando lounge .Deze super website heeft van allerlei bekende merken wat betreft kleding &schoenen .En elke dag zijn er weer nieuwe merken in de aanbieding .
Arie Wanningen  | 16/09/18  13:13:06 | Winkelbeoordeling :
Zalando heeft echt een geweldige site! Je kunt er op allerlei manieren geld verdienen, bijvoorbeeld door gebruik te maken van de aangeboden kortingen. Op de site vindt je ook vele artikelen die je bij anderen niet vindt.
annette blok  | 21/01/19  13:29:29 | Winkelbeoordeling :
Je zoekt een paar nieuwe laarzen of schoenen ,een jurk, vest, sportartikelen o.i.d. kijk dan eens bij Zalando, hier vind je voor een redelijke prijs een grote collectie aan mogelijkheden in diverse maten!
Poeskin  | 24/10/18  15:24:50 | Winkelbeoordeling :
Zalando lounge is een online lifestyle en fashion outlet winkel waar je stijlvolle mode van bekende merken kan vinden voor een leuk prijsje. Kortom een goede web winkel als je goed en modern gekleed wil gaan.
Jan Van Nood  | 25/11/18  11:56:16 | Winkelbeoordeling :
Zalando lounge is echt zo'n trendy online winkel met allemaal vreselijk dure spullen en een zeer matige kwaliteit. Met een hoop bombarie worden de producten aangeprezen, maar in werkelijkheid klopt hier niets van, Ik zou mijn vingers er niet aan branden!
Yellow Lis  | 29/11/18  15:19:05 | Winkelbeoordeling :
Eerder bij Zalando Lounge besteld. Prima en keurig kreeg ik mijn bestelling binnen. Er moesten ook een paar artikelen retour maar dat was ook geen enkel probleem. Vandaag wederom een bestelling gedaan, ik hoop dat ik het voor de kerst in huis heb.
Leen van Soest  | 02/12/18  08:43:32 | Winkelbeoordeling :
Ik heb leuke ervaringen met deze website. Leuke aanbiedingen met de laatste mode tegen scherpe prijzen. De site is overzichtelijk en vergelijken is makkelijk. Na de bestelling wordt het snel geleverd. Kortom een aanrader
JanCornelis Kleingeld  | 24/01/19  10:01:51 | Winkelbeoordeling :
vorige week maar eens gereageerd op de aanbiedingen die ik elke dag via mail binnen krijg. zag een schitterende broek en deze via cashbackkorting gekocht. levering was snel en prijs ook geweldig. al met al goede prijs en kwaliteit
Orson Harms  | 10/12/18  11:10:44 | Winkelbeoordeling :
zalando, mijn dochter vroeg me daar is naar toe te gaan, in mijn woonplaats zit deze modezaak niet dus op naar de big city en ik vond het direct zelf daar binnen gekomen ook een toffe zaak, heb zelfs ook iets gekocht stond ik van te kijken
Jacks Teller  | 26/12/18  11:23:12 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel regelmatig merkschoenen bij Zalando Lounge voor mooie prijsjes. Vans voor 30 euro of m'n favoriete Nikes voor 50 euro. Ideaal! Wel zorgen dat je om 7 uur op de site kijkt omdat veel producten snel zijn uitverkocht. Soms wel eens wat retour gestuurd, maar dat gaat ook allemaal prima!
Chanel West Coast  | 05/01/19  08:55:29 | Winkelbeoordeling :
Ik heb zeer goede ervaring met Zalando, schoenen besteld maat was goed en voor maar 17€, kwaliteit is zeker in orde, super leuk laat je nieuwe merken ontdekken, sommige merken zijn wel sneller uitverkocht dan andere, daar moet je dan wel snel bij zijn!
Melyana Hasan  | 06/01/19  08:25:51 | Winkelbeoordeling :
Lekker online shoppen voor jong en oud, een geruime assortiment voor een aanneembare prijs voor ieder die wat wils. Voor mij geen ander meer dan zalando ik ben ondertussen een vaste klant bij hen. Toppertje zalando
Eric W  | 07/01/19  12:15:08 | Winkelbeoordeling :
Zalando Lounge geeft me en overzicht van de mode in de aanbieding. Goed opletten dan kan je een prima kledingstuk met behoorlijk wat korting aanschaffen. Stel je maten in en zie of het kledingstuk op voorraad is.
Briggitte Happe  | 17/01/19  08:22:06 | Winkelbeoordeling :
een geweldige gemakkelijke en warme site voor te winkelen de service is prima en de bestellingen zijn vlug bij u thuis ik heb het tegen mijn familie en vrienden verteld dat ze deze site ook eens moeten proberen
Duane Abosim  | 13/04/19  19:22:09 | Winkelbeoordeling :
ja zalando is me nmr 1 webshop leuke klern n schoenen service al4ijd goed je spullen die je besteld komen altijd aan het ruilen van je spullen gaat heel gemakkelijk heb heem klac4hten over zalando is nmr1
Lewis Hamilton  | 14/09/18  10:40:16 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al meerdere malen besteld bij Zalando Lounge en ik heb er nooit problemen mee gehad. Ook de retours werden altijd netjes behandeld,het geld werd altijd onmiddellijk terug gestort zelfs de verzendkosten! Voor mij een super goede ervaring!
Ellen Bronwasser  | 13/09/18  06:53:58 | Winkelbeoordeling :
De website van Zalando is zeer gebruiksvriendelijk. Via de diverse categorieën kan je gemakkelijk keuzes maken voor artikelen die je zoekt. Een aparte afdeling voor de sale vind ik prettig. Hier kijk ik altijd als eerste op. Al met al een fijne website.
Fedde Feelders  | 22/07/18  11:39:53 | Winkelbeoordeling :
schoenen schoenen en nog eens schoenen altijd hebben ze wel leuke schoenen ga er maar eens kijken en je zal zeker heel veel leuke schoenen tegen komen voor een leuke prijs ook nog eens wat wil je nog meer?
Berry Stevens  | 01/03/19  10:35:54 | Winkelbeoordeling :
Wij bestellen geregeld bij Zalando, schoenen besteld maat was goed en voor maar 17€, kwaliteit is zeker in orde, super leuk laat je nieuwe merken ontdekken, sommige merken zijn wel sneller uitverkocht dan andere, daar moet je dan wel snel bij zijn!
Assumar Gellis  | 22/02/19  09:48:29 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al eens eerder besteld bij Zalando Lounge, prima en keurig kreeg ik mijn bestelling toen binnen. Er moesten ook een paar artikelen retour maar dat was ook geen enkel probleem. Vandaag wederom een bestelling gedaan, ik hoop dat ik het voor het weekend in huis heb.
Linda Koers  | 01/02/19  07:56:19 | Winkelbeoordeling :
Zalando lounge is een handig platform waar men snel datgene kan vinden dat ze zoeken, voor een lage prijs. Ik vind de app hardstikke handig. Ik heb al een aantal keer schoenen besteld, je kan echt elke schoen wel vinden voor veel.minder geld dan in de winkels!
Gretha van Holten  | 28/01/19  22:58:07 | Winkelbeoordeling :
Ben je op zoek naar merkkleding met korting? Bij Zalando Lounge ben je aan het goede adres! Shop merkkleding met kortingen tot wel 75% . Of op zoek naar stijlvolle woonaccessoires dan is deze website ook zeker de moeite waard.
G.M van Holten  | 28/01/19  22:53:56 | Winkelbeoordeling :
De Zalando Lounge is een losstaande webshop van Zalando. In de Lounge worden exclusieve merkartikelen aangeboden tegen gereduceerde prijzen. Ontdek aanbiedingen van echte topmerken! Hier al hele leuke kleding met flinke korting kunnen kopen. Retourneren ging ook probleemloos!
Henk ten Broeke  | 28/01/19  21:58:18 | Winkelbeoordeling :
Houd Zalando Lounge dagelijks in de gaten voor enorm supervoordeel. Mijn laatste koopje bijvoorbeeld was een paar prachtige schoenen dat alleen die dag afgeprijsd was van €90 naar € 30. Superdeal! Zalando meldt ook vast welke artikelen de komende dagen spotgoedkoop in de lounge komen. Kijken dus
annie deinum  | 25/01/19  12:30:46 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel regelmatig merkschoenen bij Zalando Lounge voor mooie prijsjes. Vans voor 30 euro of m'n favoriete Nikes voor 50 euro. Ideaal! Wel zorgen dat je om 7 uur op de site kijkt omdat veel producten snel zijn uitverkocht.
Jaylee Deinum  | 25/01/19  12:27:31 | Winkelbeoordeling :
Zalando Lounge bied iedere dag nieuwe acties voor een top prijs, zelf heb ik hele goede ervaringen met Zalando Lounge, ik heb al meerdere keren kleding en schoenen besteld en iedere keer word dit netjes op tijd geleverd, tot nu toe waren alle artiekelen echt.
Pieta Bambergen  | 09/03/19  06:20:07 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel tevreden over Zalando. Ondertussen al een 20-tal artikelen gekocht in de loop der jaren; telkens ontving ik de kleding en accessoires binnen de vooropgestelde termijn, in prima conditie, van uitstekende kwaliteit. Evenmin ooit problemen gehad met de betaling. Alles verloopt correct.
Nel Koopmans  | 29/07/19  08:43:44 | Winkelbeoordeling :
Wanneer je op de site komt is het opvallend rustig. Het verspringt langzaam van dames naar heren en kids. Je kan drukken op koopjes of op de plaatjes die aangeven wat items er onder zit. Vind het heel prettig zoeken.
caroline  | 11/04/19  04:59:21 | Winkelbeoordeling :
Als je op zoek bent naar nieuwe schoenen biedt deze webshop je de mogelijkheid om thuis op je gemak een keuze te maken. Je hoeft dan niet naar een of meerdere schoenwinkels te gaan maar laat de gekozen schoenen gewoon bij je thuis bezorgen.
govers govers  | 17/06/19  12:23:10 | Winkelbeoordeling :
Ik had klein probleempje met mijn bestelling,en had daar over gebeld ,ik werd zo vriendelijk te woord gestaan,en het werd gelijk meer als goed,voor me opgelost,dus wat mij betreft alleen maar vol lof over Zelando Lounge.
George Westerhof  | 15/03/19  08:05:08 | Winkelbeoordeling :
Kijk eens bij Zalando Lounge en ervaar wat er allemaal mogelijk is op het gebied van de schoenmode. Laat je verrassen en doe je bestelling. Mocht het onverhoopt toch niet goed zijn, dan weet je, niet goed geld terug !
Robert  | 11/06/19  06:49:29 | Winkelbeoordeling :
Via deze webshop is het tamelijk eenvoudig aan bijvoorbeeld je schoenen te komen. Het bespaart je de nodige tijd om naar een winkel te gaan en er is voldoende keuzemogelijkheid om aan je spullen te komen.
Peter Voogt  | 04/06/19  04:50:15 | Winkelbeoordeling :
Voordelige kleding van topmerken koop je bij Zalando Lounge. Als je dat doet via Cashbackkorting spaar je voor mooie cadeaubonnen of euro's. Vul dus snel je kledingkast aan met de mooiste mode en spaar direct een mooi saldo bij elkaar.
Miriam Piccin  | 03/06/19  18:04:39 | Winkelbeoordeling :
Hallo,ik vind ZALANDO een geweldige website.Ze hebben een groot assortiment en goede prijzen,de klantenservice is zeer behulpzaam en klantvriendelijk,neem ook eens een kijkje op de website van Zalando.
Christini Induzzi Lopes  | 01/06/19  22:37:15 | Winkelbeoordeling :
Ik hou van deze winkel om voor mij te winkelen. Ik hou van de kwaliteit van de kleding. uitstekende merken. goede duurzaamheid van diensten en producten. Ik koop soms in deze winkel. en raad het aan. super.
David Ghys  | 09/05/19  20:47:08 | Winkelbeoordeling :
Zalando Lounge is meer dan alleen gigantische korting. De kracht ligt vooral in de focus op mode: van geliefde merken tot kleinere labels en de bekendste internationale merken tot trendy luxemerken. Zeker kijkje nemen.
lion van der wens  | 08/05/19  04:47:55 | Winkelbeoordeling :
Zalando Lounge een winkel waar je prachtige dingen kunt kopen . Mooie schoenen of kleding een grote keuze vind je er . Dikwijls aanbiedingen leuk om er rond te snuffelen je kunt er uren kijken en gegarandeerd dat je slaagt
Roelfiena Aukema  | 06/05/19  16:53:45 | Winkelbeoordeling :
webshop meet uitgebreide collectie, fantastische producten in elke prijsklasse. Goede leveringsvoorwaarden en betalingsmogelijkheden. Ik adviseer vaak deze site aan mijn vrienden al deze iets speciaals zoeken.
Christine  | 30/04/19  09:54:15 | Winkelbeoordeling :
Goede outlet voor spullen van zalando. Erg goede prijzen en leuke en fashionable items. Verzending is erg snel en je kan ook gratis retour doen. Betaling en retour betaling gaan erg gemakkelijk en snel.
Bhakti Dharma  | 30/04/19  07:40:54 | Winkelbeoordeling :
Een goede site voor bekende top merk kleding, ook voor kinderen. Natuurlijk niet goedkoop maar daarom is het ook merkkleding. De site zelf ziet er goed uit en is goed voorzien van mooie foto's en duidelijke uitleg.
Jo39 van Soest  | 28/04/19  19:11:17 | Winkelbeoordeling :
Hele leuke web shop met fraaie en leuke betaalbare kleding volgens de laatste trends. Ze hebben voor elk wat wils. Bestellen is erg makkelijk en retourneren is ook niet moeilijk. Bezorgen gaat op een gewild tijdstip. Ik ben er tevreden over.
Bianca  | 13/04/19  08:59:12 | Winkelbeoordeling :
Voor het kopen van je schoenen biedt deze webshop een goede mogelijkheid op je gemak thuis een keuze te maken. Je hoeft dan niet eindeloos te gaan zoeken in drukke winkels maar kijk rustig naar de grote sortering thuis.
wilfried Van Droogenbroeck  | 21/01/19  18:51:10 | Winkelbeoordeling :
Zalando Lounge is een perfecte website waar je met veel kortingen kan kopen. Soms duurt de levering iets langer maar de korting maakt het wachten wel zeer aangenaam. Ik heb hier al verschillende bestellingen geplaatst en nog nooit bedrogen geweest.
Anna Sollie  | 21/07/18  21:03:43 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop. Heel veel artikelen, altijd voorradig. En een prima service. Klantenservice is perfect, probleem wordt meteen opgelost. Verzending is keurig, en heel snel. Artikelen zijn goed verpakt, en de retourservice is perfect.
Ilonka  | 04/04/19  11:55:44 | Winkelbeoordeling :
Via deze website ingeschreven op Zalanda Lounge en gelijk meerdere leuke items besteld. Super scherpe acties waarbij je leuke items kan shoppen voor een leuk prijsje. Ik ben fan! Ga hier zeker vaker bestellen.
Anne Vessem  | 21/07/19  09:44:03 | Winkelbeoordeling :
voor het eerst via een vriendin besteld. het zijn echt geweldige prijzen je kunt heel wat besparen zo! heb mij aangemeld en zal er zeker aankopen doen. wat ik ook fijn vind is dat de bezorging even snel gaat
Petronella Smit  | 27/08/19  10:28:00 | Winkelbeoordeling :
Bij Zalando Lounge kan ik altijd goed slagen met kleding kopen. Zowel voor mijn vrije tijds kleding als voor mijn outfits om uit te gaan ben ik bij Zalando Lounge precies op de goede plaats. De service is ook prima.
Henk ten Broeke  | 20/08/19  21:59:52 | Winkelbeoordeling :
Wat een geweldige korting bij Zalando Lounge. Een paar schoenen van €98,- voor maar € 48,-. Alles perfect. Jammer dat ik er een paar dagen op moest wachten, maar dat kan niet anders. Ik let nu op meer buitenkansjes van Zalando Lounge.De volgende bestelling wordt over 2 dagen al weer geleverd.
Marja van Ding  | 20/08/19  14:21:25 | Winkelbeoordeling :
schoenen schoenen en nog eens schoenen altijd hebben ze wel leuke schoenen ga er maar eens kijken en je zal zeker heel veel leuke schoenen tegen komen voor een leuke prijs ook nog eens wat wil je nog meer?
Wim Speelberg  | 10/08/19  09:11:57 | Winkelbeoordeling :
Mooie, nette, leuke, interessante en verzorgde site met veel aanbiedingen voor jong en oud. Zeker een website waar ik regelmatig eens een kijkje ga nemen in 2019. Ik zeg dus een aanrader en vooral ga eens kijken.
emma govers  | 30/07/19  21:11:45 | Winkelbeoordeling :
Ik had klein probleempje met mijn bestelling,en had daar over gebeld ,ik werd zo vriendelijk te woord gestaan,en het werd gelijk meer als goed,voor me opgelost,dus wat mij betreft alleen maar vol lof over Zelando Lounge
L.U.C.I.A. Roof  | 21/06/19  15:50:52 | Winkelbeoordeling :
goede webshop, veel keuze ook vaal leuke dingen in de sale en dan daarbovenop -goede service - snel geleverd en via deze top site ook nog extra korting kortom een echte super aanrader als je het mij vraagt
Gerry van der wens  | 10/07/19  03:31:28 | Winkelbeoordeling :
Zalando Lounge je kunt er de mooiste spullen kopen prachtige schoenen en kleding . Je krijgt de aanbiedingen in je mailbox en kies maar uit tegen de hoogste kortingen . Bestellen en het wordt netjes thuisbezorgt .
Marianne Gommers  | 30/06/19  08:46:44 | Winkelbeoordeling :
Leuke kortingen en koopjes op heel veel merkkleding. Gratis verzending en eventueel retour. Dan ook snel je geld teruggestort. Zalando heeft bijna alle merken. Zeer tevreden en goede service.
Harm Raspe  | 10/12/18  08:48:17 | Winkelbeoordeling :
Website werkt snel en de indeling is zeer overzichtelijk. De producten die ze verkoper zijn modern. De prijzen zijn redelijk te noemen. Het is best de moeite waard om de website te bekijken en een bestelling
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
Tot 6,00% CashCoins
Tot 85% korting op alles bij THE PROTEIN WORKS
Code:
ONTVANG 4,00% CASHCOINS Budget-Bed.nl
visit register click click