ONTVANG 3,50% CASHCOINS Schuurman Schoenen
Meld je aan en ontvang direct 7,50

  Voorspel de uitslag

 • Hoe kan ik meedoen aan Voorspel de uitslag?
  Je kunt hier meedoen aan Voorspel de uitslag door een voorspelling te doen over een actueel onderwerp. Indien jij de juiste voorspelling hebt gedaan, maak je kans op CashCoins!
 • Wat kost een deelname aan Voorspel de uitslag?
  Voor deelname aan Voorspel de uitslag wordt automatisch 1,00 CashCoin ingehouden van jouw account.
 • Wat kan ik winnen met Voorspel de uitslag?
  Uit alle juiste voorspellingen wordt door de computer automatisch een winnaar getrokken. Deze winnaar krijgt 50,00 CashCoins automatisch op zijn of haar account gestort bij EnqueteClub.
 • Wanneer wordt de winnaar van Voorspel de uitslag bekendgemaakt?
  De winnaar van Voorspel de uitslag wordt circa één week na afloop van de actie bekendgemaakt. Bekijk altijd de actievoorwaarden om te zien of dit voor jouw Voorspelling ook het geval is. Dit kan voor sommige acties afwijken. De winnaar wordt per mail op de hoogte gesteld. Daarnaast publiceren wij de winnaar op onze website.
 • Juiste voorspelling, maar geen winnaar?
  Indien er meerdere juiste voorspellingen zijn gedaan, zal er middels een loting uit alle juiste antwoorden 1 winnaar worden geselecteerd. Het kan dus zijn dat jij de juiste voorspelling hebt gedaan, maar niet de winnaar van de actie bent. Niet getreurd, er staan altijd leuke winacties op onze winpagina dus probeer het opnieuw!

  Ledenacties

 • Hoe kan ik meedoen aan ledenacties en prijzen winnen?
  We hebben verschillende type ledenacties. Iedere ledenactie heeft een andere manier van deelname. Het is echter bij iedere ledenactie noodzakelijk om je deelname te bevestigen. Hoe doe je dat? Door op de knop ‘verstuur’ te klikken. Je maakt hierna direct kans op de prijs. Bij een aantal ledenacties dien je eerst nog een antwoord in te vullen voor je op de ‘verstuur’ knop klikt. Indien het een transactie ledenactie is, dien je een aankoop te doen voor de desbetreffende webshop om kans te maken op de prijs. Lees altijd de actievoorwaarden goed door. Je dient in dit geval vaak ook het aankoopbewijs te uploaden in de vorm van een PDF. Indien het een Cashmail ledenactie is, dien je eerst op een Cashmail te klikken voor je kans maakt op de prijs. Als er bij de ledenactie een vraag wordt gesteld, vul dan eerst het antwoord in en klik daarna op de knop ‘Verstuur’ om je deelname te bevestigen. Het kan ook voorkomen dat er een foto in de ledenactie staat. Hierbij wordt ook een vraag gesteld. Vul dan eerst het antwoord in en klik vervolgens op de knop ‘Verstuur’ om jouw deelname te bevestigen. Als er een quizvraag in de ledenactie wordt gesteld, vul dan eerst jouw antwoord in. Klik vervolgens op de knop ‘Verstuur’ om jouw deelname te bevestigen.
 • Wat kost mijn deelname aan ledenacties?
  Deelnamekosten verschillen per ledenactie, er zijn gratis ledenacties en betaalde ledenacties. Kijk altijd naar de actievoorwaarden van de desbetreffende ledenactie om te zien of het een gratis of betaalde actie is. Indien het een betaalde ledenactie is, worden de deelnamekosten automatisch ingehouden van jouw account.
 • Hoe en wanneer worden de winnaars van ledenacties bekendgemaakt?
  De winnaars worden circa één week na afloop van de actie bekendgemaakt. Bekijk altijd de actievoorwaarden om om te zien wanneer de winnaar bekend wordt gemaakt. Wij brengen de winnaars per mail op de hoogte en publiceren de winnaars op onze website en social media kanalen.

  Jackpot

 • Wanneer maak ik kans op de Jackpot?
  Ieder lid van EnqueteClub maakt automatisch kans op onze Jackpot! Kijk elke dag op deze pagina om te kijken of jij de winnaar bent.
 • Hoe wordt de winnaar van de Jackpot getrokken?
  Ons systeem kiest automatisch elke dag een mogelijke winnaar. Deze mogelijke winnaar dient op dezelfde dag zijn of haar prijs te claimen. Ben jij dit? Klik dan op de groene knop op deze pagina “Claim prijs” en de Jackpot prijs is van jou!
 • Wat kan ik winnen met de Jackpot?
  De Jackpot begint bij 1,00 CashCoin. Indien de mogelijke winnaar zijn of haar prijs niet claimt, selecteert ons systeem de volgende dag automatisch een nieuwe mogelijke winnaar. De prijs gaat elke dag omhoog met 1 CashCoin tot een maximum van 50 CashCoins.
 • Mijn naam staat tussen de “laatste mogelijke winnaars”, wat kan ik doen?
  Jouw naam staat hiertussen omdat jij op die datum de mogelijke winnaar was. Echter is er niet op de groene “Claim prijs” knop gedrukt door jou op die dag en is er dus een nieuwe winnaar uitgekozen op de eerstvolgende dag. Om het mislopen van de Jackpot te voorkomen, kan je een Jackpot alert ticket kopen, waarmee de prijs automatisch wordt geclaimd als jouw naam op de Jackpot staat.
 • Wat is een Jackpot ticket?
  Met een Jackpot ticket wordt de Jackpot automatisch geclaimd als jouw naam wordt geselecteerd. Je hoeft dus niet elke dag de Jackpot in de gaten te houden om te kijken of jij de nieuwe mogelijke winnaar bent. Let wel op: Het Jackpot ticket is geldig vanaf de dag dat je het ticket koopt, tot de prijs wordt geclaimd. Als een nieuwe Jackpot ronde start, komt dit ticket te vervallen en kan je een nieuw Jackpot ticket kopen.
 • Wat kost een Jackpot ticket?
  Je koopt een Jackpot ticket voor 0,25 CashCoins op deze pagina. Dit wordt automatisch afgeschreven van jouw account.

  Bingo

 • Hoe doe ik mee met de Bingo en zijn er kosten aan verbonden?
  Om mee te doen met de Bingo koop je een kaart voor 0,50 CashCoins op deze pagina. Bij aankoop van de eerste kaart, krijg je de tweede kaart gratis. Je kunt extra kaarten bijkopen en zo meer kans maken om de Bingo te winnen. Per Bingoronde kun je maximaal 4 extra kaarten kopen voor 0,50 CashCoins per stuk. Je kunt in totaal dus meespelen met 6 Bingokaarten!
 • Hoe wordt de winnaar van de Bingo bepaald?
  Iedere dag worden door de computer automatisch 6 getallen getrokken. Deze getallen zijn zichtbaar op de Bingopagina. Je kunt als speler de gehele dag deze getallen bekijken en wegstrepen op je kaart. Zodra een speler alle getallen heeft weggestreept van de kaart, kan er BINGO worden geclaimd. Dit kan door op de “BINGO” knop te klikken. De speler die als eerste op de “BINGO” knop heeft gedrukt en een geldige volle kaart heeft, wint de prijs!
 • Wanneer komen de nieuwe Bingo getallen online?
  De Bingo getallen komen elke dag op een ander tijdstip online. Zo blijft het spannend wie de Bingo wint! Hou dus elke dag de Bingopagina in de gaten om te kijken of er nieuwe getallen online staan.
 • Wat kan ik winnen met de Bingo?
  Wie een (geldige) volle kaart heeft en als eerste op de “BINGO” knop drukt, wint 100,00 CashCoins! Deze prijs wordt automatisch toegevoegd aan het account van de winnaar.
 • Hoe lang loopt de Bingo?
  Dit hangt af van hoe snel iemand een volle kaart heeft. Dit kan per Bingoronde verschillen. Je kunt op deze pagina zien hoe lang de Bingo al loopt. Zodra een nieuwe Bingoronde start, kun je een e-mail ontvangen om zo direct vanaf het begin mee te doen. Kijk in jouw accountinstellingen om je e-mailvoorkeuren voor de Bingo aan te zetten.
 • Ik krijg een melding dat ik geen volle Bingokaart heb, maar dit klopt niet, wat kan ik doen?
  Als iemand een volle kaart heeft, kan hij of zij klikken op de groene knop “BINGO”. In sommige gevallen zijn er meerdere deelnemers met een volle Bingokaart en is de ene net iets sneller dan de ander met het claimen van de Bingo. Hierdoor kan het zijn, dat wanneer jij ook op dat moment op de knop “BINGO” drukt, je een melding ontvangt dat je geen volle kaart hebt. We raden je aan om de pagina te verversen (klik op je toetsenbord op CTRL+F5) om te kijken of de Bingo geclaimd is.
Close
tot 6,50% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG TOT 3,50% CASHCOINS Body & Fitshop
visit register click click