ONTVANG 1,50% CASHCOINS LEGO
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Whitelabel Cashback

OrangeBuddies Media ontwikkelt volledig op maat gemaakte cashback websites voor diverse doelgroepen in de Nederlandse en Belgische markt. De whitelabels kunnen worden geïntegreerd in een bestaande website of worden ontwikkeld als een geheel nieuw concept. Beheer, onderhoud en customer service wordt verzorgd door OrangeBuddies Media. Wij werken op basis van split-revenue en rekenen in veel gevallen geen opstartkosten of maandelijkse kosten.

Met een whitelabel cashbacksite van OrangeBuddies Media kunnen jouw klanten shoppen bij meer dan 3004 aangesloten webshops waaronder: bol.com, wehkamp.nl, V&D, Expedia, Kras, O’moda en Zalando. Bied jouw klanten een stukje extra service door ze te laten besparen op hun online aankopen en genereer zelf extra inkomsten. Een cashback whitelabel verhoogt het aantal terugkerende bezoekers, loyale klanten en vergroot de betrokkenheid bij jouw bedrijf of organisatie.

Voor wie is het geschikt?

Alle bedrijven en organisaties met een eigen klantenbestand, community of high traffic website kunnen profiteren van de voordelen van een cashback website, enkele voorbeelden:

Kranten, magazines en omroepen
Bied je lezers en/of kijkers de mogelijkheid om met korting online te shoppen via jouw eigen cashback whitelabel, waarmee ze geld besparen of geld kunnen doneren aan een goed doel. Diverse toonaangevende kranten in Engeland, zoals de Daily Mirror, hebben hun eigen cashback website.

Goede doelen, scholen, verenigingen en instellingen 
Meer donaties zonder extra (marketing)kosten. Jouw leden zamelen geld in door hun reguliere online aankopen via jouw whitelabel cashbacksite te doen. Denk aan een voetbalvereniging, die met haar eigen cashback website extra geld inzamelt voor de club.

Bestaande websites en merken
Genereer extra inkomsten door jouw bestaande klanten producten aan te bieden die je zelf niet verkoopt. Bijvoorbeeld een telecom aanbieder die vakantie aanbiedt via een cashbackwebsite.

Ervaren affiliates en marketeers 
Verhoog het aantal herhalingsaankopen of community voor bepaalde doelgroep (bv. senioren, studenten, Turkse gemeenschap).

Bestaande loyaliteitwebsites (zoals spaarprogramma’s) omzetten naar het platform van OrangeBuddies 
Jij behoudt je leden en merknaam maar wij nemen al het onderhoud en beheer van je website uit handen zodat jij je volledig kunt richten op de marketing.

Naast bovenstaande voorbeelden zijn er nog veel meer toepassingen denkbaar. Heb jij een ander idee voor een cashbackwebsite? Neem contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Beschik je over een goede relatie met een bepaalde doelgroep? Heb je een eigen website met veel verkeer of contacten binnen een vereniging? Start dan je eigen cashback- of kortingswebsite, genereer extra inkomsten en bouw een intensieve relatie op met jouw doelgroep.

» Lees meer over de whitelabel cashback oplossingen van OrangeBuddies Media

Close
6,25% CashCoins
Profiteer van feestelijke kortingen: smartphoto 5 jaar oud
Code:5JAAR
ONTVANG 1,50% CASHCOINS LEGO
visit register click click