Decathlon
Meld je aan en ontvang direct 7,50

Bekijk alle testimonials

Chanel W
Groupon

Ik vind het wel leuk om af en toe een vragenlijst in te vullen en hier krijg je daar nog een kleine vergoeding voor ook. Dat is mooi verdiend. Daarnaast bezoek ik websites waarbij ik cashback krijgt op deze site!

Nathalie R
Groupon

een leuke eerlijk site waar je op een leuke simpele manier geld kan verdienen. Hierbij help je ook de bedrijven meer naamsbekendheid te geven. Ik ben net begonnen hiermee en ben benieuwd naar de verdere activiteiten

Cynthia K
Groupon

Enqueteclub is een gezellig site om rond te kijken. Ik vind het leuk om enquêtes in te vullen waar je ook nog wat van op kunt steken. Je krijgt ook cashbackkorting, als je via jun site artikelen besteld.

Niels S
Groupon

Doordat enqueteclub veel manieren heeft om te sparen, spaar je ontzettend snel. Deze website is daarom ook mijn favoriete spaarprogramma dat tegelijk ook het snelste spaart. Ik raad iedereen die snel een zakcentje wil verdienen deze site aan.

Natasja B
Groupon

leuke aanbiedingen en akties,heel veel kortingen en ondertussen ook nog een leuk spaarpotje opbouwen.Zo is deze site een win,win,win...en vind ik het zeker een echte aanrader,en ben ik een echte clubfan

Willem V
Groupon

Het leukste van Cashbackkorting.nl vind ik persoonlijk dat je via deze site aankopen kan doen op bv. Bol.com.
Op deze manier kan je een leuke percentage op je aankoop terugverdienen.
Echt een aanrader !

Giovanni R
Groupon

ik moet toegeven , toen ik begon met sparen dacht ik dat het nog wel lang zou duren tot ik iets kon laten uitbetalen, maar door de vele cashmails en akties is het allemaal best snel gegaan!!
dank u wel !

Anouska P
Groupon

Wil je op een leuke manier wat extra's verdienen meld je dan aan bij deze eerlijke site. Leuke acties, online panels producten vergelijken betaalde e-mails en kliks en uiteraard de dagelijkse jackpot en nog veel meer. Een echte aanrader !!!

Diana S
Groupon

Enqueteclub is een leuke site om een zakcentje mee bij te verdieen door te klikken en te delen en door website aankopen te doen, zo heb je ongezien snel wat centjes bij elkaar gespaard. Heel erg leuk.

Joeri G
Groupon

Super lekker sparen zou alleen vaker enquêtes of met iets anders punten willen sparen verder doe ik mijn best om zoveel mogelijk punten te sparen en vaak ook iets via Facebook delen en ik hoop dat iemand vrienden met mij willen worden

B. V
Groupon

Fijne en betrouwbare site met veel verdienmogelijkheden. Alles is overzichtelijk ingedeeld en goed te vinden. Als je ook enquêtes invult gaat het sparen best snel. Ik raad Enqueteclub bij iedereen aan!

Anne W
Groupon

Ik ben super blij met alle extra kortingen die ik verdiend dankzij Enquêteclub. Hierdoor kan ik niet enkel kortingen ontvangen bij webshops maar ook nog extra verdienen door het klikprogramma van mails die ik dagelijks ontvang ik mijn mailbox.

Dian W
Groupon

Voor mij is de enqueteclub een leuke en zinvolle bezigheid om wat extra geld te (be)sparen. Vooral het klikken op Cashmailsde aanbiedingen, de enquete's hebben mij al behoorlijk wat leuke voordelen opgeleverd!

Saida I
Groupon

Het is leuk spaarprogramma waar je makkelijk centjes verdient door email te lezen mee te doen met acties door wel lang voor je klein bedrag bij elkaar verdient maar wel leuk ik raad iedreen aan om mee te doen

Jan B
Groupon

Dit is een leuke site waar sparen eenvoudig gaat. Lees onder andere je emails, klik op banners, beoordeel webshops en als je aankopen doet krijg je veel cashcoins er voor terug. Deze site is zeker aan te raden voor iedereen.

  Essent
Close
tot 6,50% CashCoins
Ontvang 20% korting bij Groupon Shopping
Code:LOVE
Staples
visit register click click