ONTVANG TOT 2,00% CASHCOINS bol.com

Bekijk alle testimonials

Lisanne
Groupon

De Enqueteclub is een leuke website en bezigheid om toch een beetje op de kleintjes te letten. Je kunt er enquetes invullen maar je krijgt ook cashback als je iets aankoopt op een website die aan hen gelinkt staat. Makkelijker verdienen kan niet!

Anouk V
Groupon

Ik vind het een erg fijne site. Makkelijk ook om geld te verdienen en het is super simpel. Ik raad het iedereen aan. En er zijn ook leuke enquêtes, veel anders als de andere sites. Hele duidelijke website is dit.

Marc
Groupon

Ze geven de hoogste cashback, soms moet je een tijdje wachten op de cashback maar uiteindelijk kan je flink wat extra's bijverdienen. De klantenservice geeft altijd zeer snel en uitgebreid antwoord op een vraag.

Jurrino B
Groupon

Ik had nooit verwacht dat het zo makkelijk was om geld te verdienen met enquêtes en e-mailtjes bekijken, maar nu weet ik dat deze website uitermate geschikt is daarvoor, en ik hoop dat nog vele me gaan volgen

Hendrik
Groupon

Makkelijk wat extra's bij verdienen zonder veel moeite te doen. Daarnaast staan er ook veel leuke acties op voor verschillende websites. Ook verlopen de betalingen soepel en wordt het geld snel op je rekening gestort!

Ryaan T
Groupon

ik ben tevreden over . orangebuddies leuke kortingen en sparen via e-mails en online aankopen makkelijk snel. cashback krijgen via webshops werkt prima. Zeer tevreden en ga zeker door met sparen. ik heb blij doorgeven zak geld verdienen

Simone V
Groupon

Super leuke bezigheid is Enqueteclub. Heerlijk om wat extra's te kunne verdienen op deze manier. Gewoon tussendoor als je er even tijd voor hebt, het is gelukkig niet verplicht. Ik vind de app en de site ook duidelijk!

Michael B
Groupon

het is een superleuke bezigheid en je kan heel makkelijk leuk geld verdienen.je komt superleuke acties tegen en hele leuke spelletjes voorwals je van een gokje houdt..en je kan hele mooie kortingen krijgen

E.B.T T
Groupon

Deze site is geweldig! Ik heb niet zolang geleden geregistreerd en heb nu al geld verdiend! Ik was eerst skeptisch, maar ik las op een blog dat deze site heel betrouwbaar is. En dat mag er wel wezen!!

Aimee V
Groupon

Ik vind het fijn dat er zo veel emails zijn en dat je heel veel kan klikken. voor mij mag het alleen nog wel veel meer emails zijn. Zo kan ik nog meer vergoeding verdienen. maar voor de rest een hele klant vriendelijke website.

Bente V
Groupon

Ik vind enqueteclub een leuke manier om geld te verdienen en je ook nog krijgt korting als je iets online koopt. Kleine moeite voor mij om af en toe een enquete in te vullen. Het is een win-win situatie.

Clint E
Groupon

Een erg leuk spaarprogramma is Enqueteclub.nl. Vind je het leuk om wat geld bij te verdienen? Nou deze website is echt top! Het is zo makkelijk. Je hoeft alleen maar banners en e-mails aan te klikken en je ontvangt geld hiervoor.

Hans V
Groupon

Zeker in deze rare tijden is een extra centje mee genomen. Door je aankopen via enqueteclub te doen ., spaar je een flink bedrag bij elkaar. Zeker in deze tijden kan vijfentwintig euro echt nodig zijn.

M.C. L
Groupon

Hard aan het sparen voor mijn eerste uitbetaling. Even lekker je gedachtes op 0 zetten en wat rond kijken op de pagina. Er zijn veel mogelijkheden om saldo te sparen zoals vragenlijsten invullen, webwinkels bezoeken en mails lezen. Laagdrempelig dus.

Joukje S
Groupon

Geweldig mooie verdiensite. Ik ben al enkele jaren lid en nu al voor de tweede keer € 25,00 verdiend. 's Avonds even in alle rust kijken of er nog wat leuks te bestellen is en misschien weer wat te winnen.

ONTVANG TOT 2,00% CASHCOINS bol.com
visit register click click