Meld je aan en ontvang direct 7,50

Bekijk alle testimonials

Meta W
Groupon

Een website waar je van kan profiteren. Je tijd is steken is het zeker waard. Op je telefoon, computer of laptop en het kan overal waar je maar wilt. Maak gebruik van de enquêteclub.nl en verdien geld.

Yolanda S
Groupon

Ik vind de enqueteclubmails interessant en het is voor mij een manier om snel een leuk zakcentje te sparen. Het lijkt best langzaam te gaan maar ongemerkt gaat het toch snel. De acties zij leuk en voordelig

M
Groupon

Goede en leuke cashbacksite,werkt goed op de telefoon. Makkelijk en veel leuke acties om aan mee te doen. Van alles wat van en altijd wel iets wat bij jou of je gezin past. Zeker een aanrader voor iedereen die van koopjes houdt.

Judith V
Groupon

Bij Enqueteclub kun je een leuk bedrag verdienen door op e-mails te klikken, enquêtes te beantwoorden en online aankopen te doen. De website is handig in gebruik en wordt ook op je mobiele telefoon goed

Willeke V
Groupon

Leuke manier van verdienen. Je betaald er je rekeningen niet van, maar leuk zakgeld voor de kinderen.
Veel manieren om te verdienen door klikken, vragenlijsten, testjes, online shoppen en spelletjes.
Vandaag pas begonnen dus ben benieuwd.

M.C F
Groupon

leuke site om geld te verdienen op verschillende manieren. soms gaat het langzaam soms snel. maar blijft leuk. je spaart op verschillende manieren door te klikken op mails, maar ook door het invullen van enquetes en bij veel webshops

Barbara B
Groupon

Leuke club om makkelijk snel geld te verdienen, 7 dagen in de week het hele jaar door, snel vanuit je luie stoel, er is altijd wel iets wat je kan doen om je saldo op te waarderen. Kan het iedereen aanraden

Maria K
Groupon

Enqueteclub is een leuke site om een zakcentje mee bij te verdieen door te klikken en te delen en door website aankopen te doen, zo heb je ongezien snel wat centjes bij elkaar gespaard. Heel erg leuk.

Sila S
Groupon

Enqueteclub werkt makkelijk en goed. Leuke enquetes en fijn dat je ook op je smartphone kan meedoen. De betaling gaat ook snel en het is allemaal erg overzichtelijk. Ik kan het iedereen aanraden die wat wil bijverdienen!

Gerard V
Groupon

Vanuit de luie stoel voor iets leuks sparen
Er is iedere dag wel iets te klikken
En iedere dag nuttige tips voor besparingen en kortingen
Dus doe lekker mee
Wel 7 dagen per week zon en feestdagen
Het hele jaar door

Nakijah J
Groupon

Wat een geweldig spaarprogramma is dit. Je kan makkelijk geld verdienen met het klikken van: banners, e-mails, e-mails delen met face book en het beoordelen van web shops. Bovendien kan je nog winnen als je de uitslag voorspelt.

Frans H
Groupon

Het is een super leuk spaarsysteem en het gaat super snel. Iedere dag krijg je mails waar je op ,moet klikken en zo spaar je super snel punten. Tevens als je producten koopt via bedrijven spaar je ook punten.

Magda L
Groupon

Ik ben super tevreden over engueteclub. Ik heb tot op heden 23euro gespaard in nog geen 3maanden tijd. Het gaat heel snel. Dit is echt een aanrader. Elke dag krijg je minimaal 3/4 mails waar je op kunt gaan klikken en dit levert minimaal 1cent op.

Aydin P
Groupon

Hele leuke site, veel manieren om geld te verdienen en te besparen.je kun bijvoorbeeld mails lezen, daar verdien je dan geld mee. ook kun je online shoppen veel geld besparen. kortom, Enqueteclub is een leuke en handige site.

Charlotte S
Groupon

Ik gebruik deze site nu een dag en ben zeer te vreeden. De site is duidelijk en betrouwbaar. Ik weet nog niet zo goed hoeveel geld ik hier mee ga verdienen, maar denk wel een mooi zakcentje. Ik zou deze website aanbevelen

Close
3,00% CashCoins
10% korting op alle Lenovo Thinkpads
Code:AFNNL419
visit register click click