ONTVANG 35,00% CASHCOINS NordVPN
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Bekijk alle testimonials

Peggy J
Groupon

Verveel je je thuis? Nou dat hoeft niet met dit leuke spaarprogramma van Enqueteclub.nl. Je kan makkelijk geld bij verdienen door op e-mails of op banners te klikken en ook nog cashback te ontvangen van jouw aankopen op websites.

Trine O
Groupon

Enqueteclub is Prima site, werkt goed! Heel blij mee, ik wil,graag extra geld verdienen. Helaas verdien ik hier natuurlijk niet heel veel geld mee, maar dat doe je bijna nooit met zo’n site. Deze werkt wel goed! Ik raad deze site aan!

Antoinette S
Groupon

ik vind Enqueteclub best handig en fijn want ik shop best geregeld online en als ik nu gewoon via hun site ga krijg ik er nog voor betaald ook. oke het is geen vlugge manier om veel geld te verdienen maar hebben meerdere opties om te verdienen.

Kees K
Groupon

Als je al een keer een vraag hebt en contact zoekt heb je echt snel antwoord. Hier is tenminste een klantenservice aanwezig, dit in tegenstelling tot vele andere kliksites cq. enquêtesites. Dit is echt een plusplunt.

Vanessa B
Groupon

Erg leuke site om een zakcentje bij te verdienen. Je hebt verschillende mogelijkheden zoals e-mails bekijken en op banners klikken. Ook kun je shoppen met extra korting waardoor je meer geld spaart. Echt een aanrader!

Esther P
Groupon

Enqueteclub en makkelijke manier om geld verdienen, door web sites te bezoeken en aankopen te doen via de site Enqueteclub. Het Is mooi variërend op de site, spelletjes, mails, klikt, online panel en zo nog veel meer. Het Is een kijkje waard.

Pauline W
Groupon

Een handige en makkelijke manier om tussendoor wat bij te verdienen en komt er leuke dingen op tegen. Zeker een aanrader! Betaald pas uit na 25 euro, maar met een startbonus van 7,50 is dat zo behaald.

Nicole M
Groupon

fijne manier om wat tijd te doden op rustige momenten op bijvoorbeeld het werk. Daarnaast kun je er een mooi zakcentje aan verdienen en ook kom je nog wel eens een leuke aanbieding tegen waarbij je wat kunt besparen

Elif Y
Groupon

leuke site om een zak centje bij te verdienen. dit gaat redelijk snel als je alle mailtjes die je ontvangt aanklikt. het gaat nog sneller als je ook shopt bij de webwinkels die bij Enqueteclub.nl aangesloten zijn

Lisanne V
Groupon

Super makkelijke manier om een extra centje te verdienen. Elke dag in de mail klikken en op de website de banners aanklikken. Zo toch al wat extra leuke dingetjes kunnen kopen :)
Ik klik nog wel door

Tineke V
Groupon

Dit is een super leuke manier om iets extras te verdienen
Iedereen kan t ,de uitleg hoe het werkt staat duideljjk beschreven
En door te klikken zie je soms top aanbiedingen die echt voordelig zijn
Dus een dikke 10 voor de enqueteclub van mij!!

Maaike L
Groupon

overzichtelijk en duidelijk. Kan zo op een makkelijke manier wat extra geld verdienen, ook zijn er acties waarbij je nog een extra bonus krijgt en leuke spelletjes.
Je kan makkelijk terug vinden hoeveel je verdiend hebt.

Samantha
Groupon

Ik vind het zo geweldig je kan waardebonnen en of vergoeding verdienen / winnen , echt vet en zo makkelijk allemaal IK HOU VAN ENQUETECLUB.NL me favoriet en het kost je niets je verdient alleen maar .

Marleen C
Groupon

perfecte site waarmee je extra geld kan verdienen ,vele manieren om punten te sparen zoals,reviews schrijven en advertenties klikken
en nog vele leuke kortingen op vele producten zoals meubels en elektronica

Marije D
Groupon

Via via lid geworden en ben blij dat ik dat gedaan heb. Genoeg mails per dag, regelmatig onderzoeken waar ik aan mee kan doen, af en toe extra verdienen via cashboosts en iedere dag met de bannerklik. Zo gaat het sparen ongemerkt toch snel.

Close
Tot 4,00% CashCoins
Kortingscode voor 3% korting bij Besteonderdelen.nl
Code:BUDDIESNL03
ONTVANG 35,00% CASHCOINS NordVPN
visit register click click