ONTVANG 4,20% CASHCOINS vidaXL.nl
Meld je aan en ontvang direct 7,50

Bekijk alle testimonials

Jos L
Groupon

Leuke site die je de mogelijkheid bied een centje bij te verdienen als je producten via Internet besteld,of als je het leuk vindt af en toe een enquête in te vullen..Ik had mijn 25 euro snel bij elkaar gespaard,En belangrijk ook snel uitbetaald

Judith O
Groupon

Een gezellige site, waar je een leuk zakcentje kunt verdienen., je wordt er niet rijk van, maar het scheelt toch in je knip en die centen kun je dan weer ergens anders voor gebruiken. Voor een leuke vakantie, die je dan weer via de site kan regelen.

Alex D
Groupon

shoppen en geld verdienen tegelijk leuk om te doen is alleen nog een beetje nieuw dus moet mn weg er nog wat in vinden maar al bijna 10€ verdient gaat best snel dus nog even door sparen en dan uitbetalen voor iets leuks

Mourits M
Groupon

Leuk om punten te sparen voor geld.
Gewoon leuk.
Leuk dat zoiets bestaat.

Ik heb al bijna 10 euro verdient. Fantastisch.

Nog een ongeveer 15 euro te gaan dan kan ik het overmaken.

Leuk toch.

De Enquêteclub is fantastisch.

Rietje
Groupon

Genoeg mails, acties en voordelen om lekker bezig te blijven. Mijn saldo loopt een stuk sneller op dan ik had gedacht. Fijn om een extra zakcentje binnen te halen en cashback te krijgen voor aankopen.

Mirian T
Groupon

Enqueteclub is een mooie en leuke manier om extra geld te verdienen. Je kunt elke dag op banners klikken, enquete,s invullen en de jackpot checken, ook kun je via een website extra geld verdienen.....

Zoebeida D
Groupon

Nu lekker makkelijk geld verdienen vanuit ze luie bank. Nu lekker makkelijk door op banners te drukken cashbacks te doen en wat enteques in te vullen. Kost maar 5 minuutjes van je dag. Lekker makkelijk!

Alexandra A
Groupon

Dit is wel de leukste waarmee ik mee doe voor een zak centje te gaan verdienen! doe ook mee! Het is betrouwbaar en vriendelijk ook nog verder voor uw zelf enzo,groetjes en nog succes toe gewenst doei

Jeroen V
Groupon

Leuk om een extra centje te verdienen als je een online aankoop doet. Leuk om te klikken of om je mening te geven over zaken. Enqueteclub ga zo door met deze goede website. Ik ben erg over jullie te spreken

Maurice R
Groupon

Wat een ontzettend leuke site. Met het invullen van enquetes, klikken op banners of bijv. het spelen van spelletjes, kun je er nog wat euro's mee verdienen ook nog. Ben nu al wat maanden lid en nog steeds enthousiast !

Dhyana T
Groupon

Mijn mening over enqueteclub is dat ze zeer goed en snel je puntje geven die je hebt verdient en er nooit te lang over doen zoals de meeste van zulke apps dat doen. Leuk tijdverdrijf terwijl je tv kijkt.

Mark B
Groupon

Ik ben sinds kort lid van de Enqueteclub en kan nu al zeggen dat ik erg enthousiast ben over het aanbod, om Cash-coins te verzamelen en de vorm waarmee de Enquete-club zich presenteert! daarom beveel ik deze Enquete-club van harte aan!

Marie D
Groupon

Snel verdienen door op e-mails te klikken en enquêtes in te vullen. Ideaal voor als je even met een kop koffie op de bank zit. Er komt elke dag wel wat voorbij. Ideaal dat je ook geld terugkrijgt van webshops!

Imme
Groupon

Ik ben pas kort lid, maar ben al meteen erg enthousiast. Ik heb, zoals de site zegt, meteen 7,50 euro gekregen op mijn saldo toen ik me aanmeldde. Je hebt veel sites die niet geven wat ze beloven, maar deze site doet dat zeker wel.

Bianca
Groupon

Een van de betere (be)spaarwebsites. De mailtjes leveren een prima zakcentje op en ontvang je regelmatig maar niet te vaak. Het tikt helemaal aan als je online shopt via deze website. De website is overzichtelijk en is makkelijk in gebruik.

Close
tot 4,50% CashCoins
€10 korting op activiteiten bij Expedia
Code:AFGENACTIVITYQ2
ONTVANG 3,50% CASHCOINS Voordeeldrogisterij.nl
visit register click click