ONTVANG 4,50% CASHCOINS Jeans Centre

Bekijk alle testimonials

Celishje
Groupon

Top website! Lekker om wat bij te verdienen in je vrije tijd of wanneer je je verveelt. Cashback is ook helemaal top, omdat ik die dingen toch al zou kopen! Dus eigenlijk een extraatje om leuke dingen mee te doen. Heel erg fijn!!

Kim B
Groupon

Super blij met zo'n spaarprogramma als Enqueteclub! Bij iedere aankoop bij een aangesloten webwinkel ontvang je een leuke vergoeding. Zo spaar je al snel een aardig zakcentje bij elkaar. Kortom een aanrader!

Antwan
Groupon

Ik ben via een vriend geattendeerd op Enqueteclub en ik zou willen dat ik dit eerder had ontdekt. Ik bestel steeds meer online en wat is er dan leuker om bij je online bestellingen een extra bonus te krijgen van Enqueteclub. Gewoon doen!

Martijn V
Groupon

Sinds kort in het bezit van een account op enqueteclub.
Ik moet zeggen het werk super fijn, is heel voordelig en daarbij is de site mooi en overzichtelijk. Een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in dit gebied!

Pam W
Groupon

Ik ben nog redelijk nieuw hier, maar het voelt als een goed georganiseerde enquêtesite. Ik heb meerdere sites waarop ik enquêtes etc. invul, maar weinig zien er zo netjes en georganiseerd uit. Dus vooralsnog ben ik tevreden!

Denice V
Groupon

ik vindt het een geweldige app.
Ben er alleen maar positief over te spreken
En raad het zeker ook een ander aan
In het begin vondt ik het een beetje saai maar ik leer de app steeds beter kennen waar door ik het leuk ben gaan vinden

Alicia D
Groupon

het werkt goed je word snel uit betaald en het gaat snel naar j e bankrekening door alleen dingen aan te klikken en als je dingen koopt krijg je ook nog eens geld terug dus dat is heel handig een mooi meegenomen

Noémi S
Groupon

Een duidelijke website met veel keuzemogelijkheden hoe je coins wilt verdienen! Zelf net begonnen, maar in vergelijking met andere enquête-sites vind ik deze zeker in de top 3 passen! Ik raad deze site zeker aan.

Snezana V
Groupon

Enqeteclub is de beste websijt welke ken ik! Daarom ik graag klicken op e-mails en banners en ik hoop dat die wabsajt nog lang leven! Ik heb alleen beste wortjes voor enqeteclub en blijf ik klicken op e-mails en banners

Ricky W
Groupon

Enqueteclub werkt goed met alles erop en eraan ik ben aan het sparen voor de Bol.com cadeaukaart en het is zoo makkelijk om geld te verdienen door alleen je mening te geven. echt top ben zeer tevreden

Famke V
Groupon

Je kan super snel geld verdienen op verschillende manieren! Het is super leuk om te doen en geweldig hoe snel en makkelijk je wat bij kan verdienen. Met anderen woorden super mega geweldig!! Ik ben super blij dat ik me hierop heb aangemeld!

Sophie S
Groupon

Ik maak al geruim een jaar gebruik van enqueteclub. Ik vind dit een leuke manier om wat extra te verdienen. Je kunt zelf bepalen wanneer jij tijd en zin hebt om met enqueteclub diverse vragenlijsten, cashmails, etc. Bezig te zijn.

Geanne L
Groupon

Met enqueteclub verdien je in een handomdraai snel en gemakkelijk extra geld!! Extra geld verdien je door enquetes te maken en te shoppen bij je favoriete online shop. Zo wordt het online shoppen nog leuker gemaakt.

Arie V
Groupon

een hele betrouwbare site hier kun je een leuk zakcentje bij verdienen en aardige kortingen krijgen op diverse site's . bij 25 euro spaar tegoed kun je een uitbetaling aanvragen en betalen ze binnen hoog uit 3 weken gegarandeerd uit .

Matt M
Groupon

Ik vind dit een leuke manier om wat extra geld te verdienen en zou aanbevolen aan andere om te testen en bid ook veel kansen om te groeien vooral in deze waar de economie veranderd is. Het gaat langzaam,maar toch goed.

Close
tot 8,75% CashCoins
Gratis postzegel bij alle kaarten bij Greetz.nl
Code:POSTZEGEL
ONTVANG TOT 103,50 CASHCOINS Staatsloterij
visit register click click