Perry
Meld je aan en ontvang direct 7,50

Bekijk alle testimonials

Betsie B
Groupon

Voor een ieder die het nog niet kent: Enqueteclub is een aanrader voor iedereen die van voordeel houd. Je krijgt korting bij heel veel webwinkels. Bovendien kan de er ook nog eens best aardig mee sparen.
Een aanrader!

Inge V
Groupon

Op dese manier kan je toch een extra zakcentje bij verdienen. Het duurt even en je moet wat moeite doen maar dan heb je zeker wat. Ik zou het iedereen aanraden het in iedergeval te proberen. Baat het niet dan schaad het niet

Tessa J
Groupon

leuke site, ga nu als ik wat bestel bij een webshop eerst kijken of jullie erbij aangesloten zijn, zo krijg ik nog een paar puntjes erbij en maakt het allemaal leuker. En ik kijk elke dag naar de klik en win site van jullie.

Patrick K
Groupon

Goed en handig.
Er zijn goeie webshops bij, met leuke cashbacks. Mooie bedragen kun je laten uit betalen op je rekening. Super handig
Een aanrader.
Ik zeg tegen iedereen van meld je aan en zie je bankrekening stijgen

Martin S
Groupon

Leuk en grappig programma.

Annelieke B
Groupon

Ik ben pas net lid van deze spaarclub maar ben nu al razend enthousiast over alle mogelijkhedengeld te sparen. En de cashback is hoger dan op andere sites.Ook erg overzichtelijk en de pop up werkt goed op de laptop.

The W
Groupon

kon niet geloven dat je met reclame geld kon verdienen en met mijn online shoppen nog meer.
Maar het werkt echt.
makkelijk je cashback activeren en shoppen een maar, ook de tool die in de gaten houd of de online shop is aangemeld

Timotheus S
Groupon

Werkt lekker snel, geld loopt snel binnen, de website is gebruiksvriendelijk en makkelijk te vinden en als je je aanmeld kan je binnen no time een redelijk bedrag laten uitbetalen. Al met al niet gek.

Berry W
Groupon

Wat een geweldig spaarprogramma is dit. Je kan makkelijk geld verdienen met het klikken van: banners, e-mails, e-mails delen met face book en het beoordelen van web shops. Bovendien kan je nog winnen als je de uitslag voorspelt.

Omm E
Groupon

Een hele leuke site, verschillende mails waardoor je altijd wel wat vind wat je zoekt. En je verveelt je niet. makkelijk klikken en je verdient er wat mooi meegenomen toch.

Assumar G
Groupon

Hele leuke site, veel manieren om geld te verdienen en te besparen.je kun bijvoorbeeld mails lezen, daar verdien je dan geld mee. ook kun je online shoppen veel geld besparen. kortom, Enqueteclub is een leuke en handige site.

Neethan S
Groupon

leuke site, verschillende mails waardoor je altijd wel wat vind wat je zoekt. makkelijk te klikken en wat te verdienen en heel makkelijk vragenlijst in te vullen daar krijgt kleine cent to euro krijgen

Chanel W
Groupon

Ik vind het wel leuk om af en toe een vragenlijst in te vullen en hier krijg je daar nog een kleine vergoeding voor ook. Dat is mooi verdiend. Daarnaast bezoek ik websites waarbij ik cashback krijgt op deze site!

Nathalie R
Groupon

een leuke eerlijk site waar je op een leuke simpele manier geld kan verdienen. Hierbij help je ook de bedrijven meer naamsbekendheid te geven. Ik ben net begonnen hiermee en ben benieuwd naar de verdere activiteiten

Cynthia K
Groupon

Enqueteclub is een gezellig site om rond te kijken. Ik vind het leuk om enquêtes in te vullen waar je ook nog wat van op kunt steken. Je krijgt ook cashbackkorting, als je via jun site artikelen besteld.

  Ziggo
Close
tot 6,50% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:GROUPON4LIFE
Perry
visit register click click