Meld je aan en ontvang direct 7,50

Bekijk alle testimonials

Luuk B
Groupon

Gaat lekker, al 10 euro gespaard. Nog aan het uitzoeken hoe ik nog sneller kan sparen. Heb weer wat sites ontdekt en ga samen met heel de familie kijken bij welke site we regelmatig iets bestellen, dan gaat het nog sneller!

Suus V
Groupon

Leuke website waar je makkelijk veel kan verdienen. Handig in gebruik en leuk om te doen. Ik heb inmiddels al twee keer laten uitbetalen en ben er heel tevreden mee
Dit is de idealen website voor iedereen

Danielle S
Groupon

Echt een hele overzichtelijke website die makkelijk werkt. Een hele leuke manier om geld te besparen en te verdienen. Ook heel veel webshops die zijn aangesloten, waardoor er voor iedereen genoeg keuze is. Kortom, een aanrader!

Dian D
Groupon

Net nieuw hier op enqueteclub en super leuk hoe je op zoveel verschillende manieren iets kunt verdienen en ook zeker besparen! heel divers dus leuk! Ik denk dat ik hier nog veel leuke acties ga vinden en nog veel kan ontdekken.

Colin
Groupon

Enqueteclub is een leuke en eenvoudige manier om geld te verdienen. Er zijn vele mogelijkheden en ook door de leuke acties maakt het aantrekkelijk om lid te blijven. Ik ben dus erg tevreden en raad Enqueteclub aan!

Fred G
Groupon

Aangezien je toch vaak iets online besteld, waarom dan niet er iets mee terugverdienen? Dat kan prima via Enqueteclub. Ongemerkt spaar je toch een leuk bedrag bij elkaar. Lezen van de e-mails gaat ook heel makkelijk.

Natasja V
Groupon

Vind dit echt een super site. Veel mogelijkheden om te verdienen, de jackpot, de cashback, klikken van mails, uit nodigen van vrienden. En via Whatsapp kan je nog meer verdienen. Ook super dat er een app is en niet te vergeten de enquêtes.

Peter V
Groupon

Bij Enqueteclub kun je een leuk bedrag verdienen door op e-mails te klikken, enquêtes te beantwoorden en online aankopen te doen. De website is handig in gebruik en wordt ook op je mobiele telefoon goed getoond.

Michelle D
Groupon

Ik vind enqueteclub geweldig. Goede uitbetaling , overzichtelijke website. En duidelijk uitleg over de werkwijze. Echt een makkelijk zakcentje bij verdienen. Kon ik hier maar mijn vaste baan van maken.

Marcha V
Groupon

ik doe dit nu al langere tijd en heb al regelmatig wat uit laten betalen. Het gaat niet snel maar alle beetjes helpen. ook via mijn favoriete webshop spaar ik punten door aankopen te doen. Soms vergeet ik het wel eens en dat is eigenlijk zonde.

Kj B
Groupon

leuke site om geld te verdienen op verschillende manieren. soms gaat het langzaam soms snel. maar blijft leuk. je spaart op verschillende manieren door te klikken op mails, maar ook door het invullen van enquetes en bij veel webshops krijg je korting

Antoinette S
Groupon

hartstikke leuke site om ook nog een klein extra centje bij te verdienen. soms gaat het ietsje langzaam maar ach het is ook niet echt veel wat je ervoor hoeft te doen dus ik zelf laat t lekker een beetje oplopen. in het begin gaat t ff wat sneller.

Ilona V
Groupon

Een hele leuke manier, om te sparen, en aankopen met kortingen te doen. Veel manieren om extra snel te sparen. En een erg duidelijke en overzichtelijke site. Nog maar net actief en toch al heel wat gespaard!

Wilma M
Groupon

Makkelijk geld verdienen met alleen een klik op de mail of via deze website wat bestellen. Ik vind het wel lang duren voordat je het kan laten uitbetalen omdat het pas kan bij een bepaald bedrag. Maar dat is een kwestie van geduld :).

Omer A
Groupon

Mijn mening over enqueteclub is zeer positief het is een makkelijke en effectieve manier van online geld verdienen. Het is erg makkelijk om vrienden uit te nodigen hierdoor verdien je nog meer geld en dat vind ik handig

  Dekbed-Discounter
Close
3,75% CashCoins
Gratis dekbed t.w.v. € 139,95 bij Dekbed-Discounter
Code:DEKBED200
visit register click click