Raffld
Meld je aan en ontvang direct 7,50

Bekijk alle testimonials

Leonie V
Groupon

Net mee begonnen, verdien al lekker. Veel opties om punten te sparen o.a. door enquetes, mails lezen of gewoon op links klikken. Ook kan je punten sparen door artikelen te bestellen in webshops, is een handige alert bar voor.

Frans H
Groupon

Enqueteclub is erg leuk. Je krijgt iedere dag mails waar je op moet klikken. Je spaart hierdoor geld waarmee je leuke kado's kan kopen of het geld uit laten betalen op je bankrekening. Kanje iets kopen.

Tari D
Groupon

Een website waar je van kan profiteren. Je tijd is steken is het zeker waard. Op je telefoon, computer of laptop en het kan overal waar je maar wilt. Maak gebruik van de enquêteclub.nl en verdien geld.

Cornelia G
Groupon

Ik ben super tevreden met enquête club leuke cashback acties en verder een hoop uitbetalings mogelijk heden ben echt blij met deze site is top top top top top top top top top top top top groetjes Cornelia

Danielle
Groupon

Je kan een leuk centje bij verdienen door te klikken op banners, mails te lezen en je aankopen via Enqueteclub te registeren. Ook kan je je aanmelden voor vragenlijsten waardoor je nog sneller kan sparen. Al met al een leuke site.

Nick C
Groupon

Enqueteclub is een super leuk, snel, makkelijk en fijn spaarprogramma. Ik ben nu ruim een jaar lid en ik ben meer dan tevreden met de diverse manieren van geld bij elkaar sparen. Ideaal als je een zakcentje nodig hebt

Patricia
Groupon

In een hele korte tijd al best wat bij elkaar geklikt. Via veel webshops extra coins en vaak korting. Als je twijfelt gewoon doen! Weinig doen. extra centen. Ik vind het geweldig. Paar mailtjes klikken per dag :)

Akshay P
Groupon

Well I love shopping on theses 4 shops!
Because they offer you the best quality product and Enqueteclub offers nice cashback on these shops! SO it is a WIN WIN situation!
I will recommend shopping on these shops!

Betsie B
Groupon

Voor een ieder die het nog niet kent: Enqueteclub is een aanrader voor iedereen die van voordeel houd. Je krijgt korting bij heel veel webwinkels. Bovendien kan de er ook nog eens best aardig mee sparen.
Een aanrader!

Inge V
Groupon

Op dese manier kan je toch een extra zakcentje bij verdienen. Het duurt even en je moet wat moeite doen maar dan heb je zeker wat. Ik zou het iedereen aanraden het in iedergeval te proberen. Baat het niet dan schaad het niet

Tessa J
Groupon

leuke site, ga nu als ik wat bestel bij een webshop eerst kijken of jullie erbij aangesloten zijn, zo krijg ik nog een paar puntjes erbij en maakt het allemaal leuker. En ik kijk elke dag naar de klik en win site van jullie.

Patrick K
Groupon

Goed en handig.
Er zijn goeie webshops bij, met leuke cashbacks. Mooie bedragen kun je laten uit betalen op je rekening. Super handig
Een aanrader.
Ik zeg tegen iedereen van meld je aan en zie je bankrekening stijgen

Martin S
Groupon

Leuk en grappig programma.

Annelieke B
Groupon

Ik ben pas net lid van deze spaarclub maar ben nu al razend enthousiast over alle mogelijkhedengeld te sparen. En de cashback is hoger dan op andere sites.Ook erg overzichtelijk en de pop up werkt goed op de laptop.

The W
Groupon

kon niet geloven dat je met reclame geld kon verdienen en met mijn online shoppen nog meer.
Maar het werkt echt.
makkelijk je cashback activeren en shoppen een maar, ook de tool die in de gaten houd of de online shop is aangemeld

  Leen Bakker
Close
tot 3,50% CashCoins
Protein Madness bij Body & Fitshop met 20% korting
Code:PROTEIN20
MediaMarkt
visit register click click