ONTVANG TOT 2,25% CASHCOINS HEMA

Bekijk alle testimonials

Ei88
Groupon

Ik vind enqueteclub top!
Je kan net weer even wat extras verdienen. En je krijgt geld toe als je ergens besteld.
Oke door middel van emails spaar je geld op. En je kan kiezen hoe je uitbetaald wil hebben.

Jolanda G
Groupon

Ik ben nieuw hier, dus nog niets vediend of bespaard. Maar ik denk dat ik dit een mooi systeem vindt om wat bij te verdienen in je relaxte stoel als extraatje. Voor zowel jong als oud. Ben benieuwd hoe het zakcentje zich opbouwd.

Ted R
Groupon

super enqueteclub. extra geld verdienen door andere wijzer te maken. ben net begonnen kan niet stoppen nu. Ben eens benieuwd heel veel je echt kunt sparen gewoon door enquetes in te vullen en op site te klikken

Peter P
Groupon

het is geweldighet is geweldighet is geweldighet is geweldighet is geweldighet is geweldighet is geweldighet is geweldighet is geweldighet is ghet is geweldighet is geweldighet is geweldighet is geweldighet is geweldig

Femke G
Groupon

Het is super makkelijk om wat geld bij te verdienen door het klikken op mails of via Enqueteclub een aankoop te doen die je toch al graag wilde doen in jouw favo webshop. Verdien geld terug met je online aankopen.

Roos R
Groupon

Super leuke site/app! Werkt super goed en je kan er aardig wat geld mee verdienen. Ik heb er in 2 weken €50 euro aan verdiend! Ik raad de app/site zeker aan. Alles werkt goed alleen soms kan de site vastlopen.

Maike D
Groupon

Enqueteclub werkt superhandig en je hoeft alleen maar te klikken door geld te verdienen en je ontvangt er ook nog eens hele leuke extra's bij. Genoeg keuze uit winkel waar jouw interesse bij ligt. Echt handig als je op internet surft.

Iris V
Groupon

Ik gebruik al 2 jaar enqueteclub om een extraatje bij elkaar te sparen voor de feestdagen. Het kost niet veel tijd en aan het eind van het jaar kan je het laten uitbetalen in geld of kadobonnen voor bijvoorbeeld bol.com

Cindy J
Groupon

Als je dan toch online besteld of kiest voor eten thuis te laten bezorgen, dan altijd via enqueteclub. Verdien je altijd iets terug.
Ook heel gemakkelijk een paar cent verdienen zonder echt iets te hoeven doen. Mailtje openen en klikken

Mohammed F
Groupon

goede site om lekker bij te verdienen makkelijk en snel soms hoef je alleen op een link te klikken heel makkelijk dus ben heel blij dat ik me aangemeld heb en heb er zeker geen spijt van ik zou het zeker aanbevelen

Samiya B
Groupon

Leuke website. Alles onder 1 dak. Leuke bezigheid voor als je niks te doen hebt. Afleiding zoekt. Je mening wilt delen. Cashbacks wilt opzoeken. Kortom voor ieder wat wils.

Mag wel wat meer aanbod voor klikmail en enquetes komen.

Samuel A
Groupon

Dit is gewoon de beste website om geld te verdienen. Beetje bij beetje kom je er. Je moet gewoon veel actief zijn en veel emails lezen zodat je coins verdiend en uiteindelijk uitbetaald wordt. Zeker een aanrader.

Milton B
Groupon

Dit is gratis geld vedienen..
Kortingen zijn geweldig en je bespaard een hoop gwld Als je werkelijk al je aankopwn aan geeft em via de Enqueteclub doet..
Je kan je coins opsparen en omwisselen voor euros..

Dus ik zeg top !!

Rico B
Groupon

Terwijl ik al kijk naar de beste aanbiedingen, kan ik door Enqueteclub vaak nog extra cashback terugkrijgen. Dat helpt dan wel om de aankoop nog aantrekkelijker te maken. Ik heb al tientallen euro's op zak gehouden en met het lezen van emals

Mar M
Groupon

Door dagelijks op de banner op de site te klikken en e-mails te lezen kun je toch mooi sparen voor een leuk zakcentje.
Je maakt ook dagelijks kans op het winnen van de Jackpot en je kunt meespelen met de Bingo.

Close
Tot 5,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG TOT 15,00 CASHCOINS hollandsnieuwe
visit register click click