ONTVANG 2,00% CASHCOINS fonQ
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Bekijk alle testimonials

Trudy B
Groupon

Enqueteclub is een prima manier om op een leuke en makkelijke manier wat extra te verdienen in deze dure tijden. Klikken op mails en bij aankopen van je favoriete webshops extra voordeel ontvangen. Wie wil dat nou niet?

Marleen V
Groupon

Ik ben ondertussen al jaren lid van Enqueteclub en heb ook al de nodige uitbetalingen laten doen. Op deze manier blijf je op de hoogte van goede aanbiedingen en verdien je hier ook nog eens geld mee! Een goede deal volgens mij.

Michiel V
Groupon

Een erg leuke manier om extra geld te verdienen!
Ook erg gebruiksvriendelijk, leuk klikken op advertenties, banners en enquetes. Je ziet meteen wat je verdient hebt en ook de cashback op aankopen is erg fijn!

Adri V
Groupon

Het is super makkelijk om wat geld bij te verdienen door het klikken op mails of via Enqueteclub een aankoop te doen die je toch al graag wilde doen in jouw favoriete webshop. Verdien geld terug met je online aankopen.

Marc
Groupon

Interessante website om te sparen door middel van
klikken op advertenties en banners, enquetes of cashback op aankopen. Ook kan er dagelijks meegedaan worden aan spellen zoals de jackpot trekking. Hiermee kan daadwerkelijk iets gewonnen worden.

Milo B
Groupon

Enqueteclub is een leuk website om een extra centjes te verdienen.
Je kunt verdienen met klikken op advertenties en banners. Je kunt ook meedoen met enquetes of een cashback verkrijgen door via cashbackkorting te shoppen.

Fulco L
Groupon

zeer uitgebreide site, waarmee je op veel manieren geld terug ontvangt voor het geen wat je via de site hebt uitgegeven.
Hierdoor kun je bijna op alles wat er te koop is geld besparen. het besparen mag voor mij nog wel wat sneller gaan

Ayse Y
Groupon

Super tevreden! Hele leuke site om een zakcentje bij te verdienen. Dit gaat redelijk snel als je alle mailtjes die je ontvangt aanklikt. Het gaat nog sneller als je ook shopt bij de webwinkels die bij Enqueteclub.nl aangesloten zijn.

Jacob S
Groupon

Enqueteclub bezorgd je een leuk zakcentje door hun mails te lezen en enquetes in te vullen.Jij krijgt een leuke cashback als je iets koopt via hun webshops.Er zijn ook nog andere verdien mogelijkheden,voor elk wat wils...Super leuk !

Melissa H
Groupon

ik ben helemaal tevreden, zo makkelijk als je niet veel te besteden hebt, korting hier en daar altijd handig ik ben blij dat ik dit gevonden heb. je moet er even achter komen hoe het werkt maar daar ven je snel genoeg achter

Hajar E
Groupon

enqueteclub.nl is de eerste betrouwbare site die ik ooit heb gezien, ik heb nu bijna 10 euro op dit account en dan ga ik testen of ik echt een cadeaubon kan kopen, ik verwacht het wel, iedereen zegt dat het lukt dus wilde ik het ook eens proberen

Marcellinus R
Groupon

Samen met cashbackkorting geeft deze site de hoogste cashback. Extra korting op al jouw aankopen. Daardoor kom je sneller aan een uitbetaling. Met alleen klikken van mails en banners duurt het langer omdat pas bij € 25 wordt uitgekeerd.

Jhlce
Groupon

Via Enqueteclub kan je zowel makkelijk en leuk geld verdienen als geld besparen bij je favoriete online webwinkels. Je kan dit op veel verschillende manieren doen. Snel, leuk en gemakkelijk.

Echt een aanrader!

Dimitri A
Groupon

Enqueteclub en makkelijke manier om geld verdienen, door web sites te bezoeken en aankopen te doen via de site Enqueteclub. Het Is mooi variërend op de site, spelletjes, mails, klikt, online panel en zo nog veel meer. Het Is een kijkje waard.

Saskia G
Groupon

Ik vind een leuke clics site er valt veel geld te verdienen ik ben net begonnen
Ik wil graag sparen en dit is dan voor mij de ideale manier omdat te doen .
Voor een leuk uitje of voor een vakantie etc

Close
2,50% CashCoins
Ontvang 5% korting op alle amusement parken bij Tiqets
Code:5OFFPARKS
ONTVANG 2,00% CASHCOINS fonQ
visit register click click