ONTVANG TOT 42,50 CASHCOINS Online.nl

Bekijk alle testimonials

Mar M
Groupon

Door dagelijks op de banner op de site te klikken en e-mails te lezen kun je toch mooi sparen voor een leuk zakcentje.
Je maakt ook dagelijks kans op het winnen van de Jackpot en je kunt meespelen met de Bingo.

Anton G
Groupon

Enqueteclub heeft een leuke site om een klein zakcentje bij te verdienen en tevens in deze barre tijden de tijd een beetje doden. Enquetes zijn leuk om in te vullen en cashmails hoef je niet perse dezelfde dag in te vullen.

Achraf E
Groupon

Het is echt een top service en houden zich aan alle afspraken de site is super overzichtelijk en heel mooi Hb al super veel verdiend en bespaard en geen spijt dat ik me ooit heb aan gemeld ook nog nooit last van spam

Aniek G
Groupon

Erg leuk. Je kan zelf bepalen of je mee wil doen met een enquete. En verder kun je op nog meer manieren punten bij elkaar sparen, zoals b.v. mails aanklikken.
Ook kun je tijdens het online shoppen punten kan sparen.

Chayenne B
Groupon

Dit is best wel een leuke site. Er zijn ook veel verschillende dingen waar je punten / geld mee kan verdienen. Echt wel een aanrader want het kost ook weinig moeite en de beloningen die je er voor krijgt zijn super!

Sam V
Groupon

Ik ben heel tevreden over Enqueteclub. Je kan op een leuke manier geld besparen door via hun site naar de webwinkel te gaan waar je iets wilt kopen. Je krijgt hiervoor dan cashback. Je kan ook makkelijk een beetje verdienen door op mails te klikken.

Antigoni P
Groupon

Enqueteclub is erg gevarieërd.Je kunt er sparen, maar je kunt er ook ideeën opdoen voor websites/shops. Ik heb al veel, voor mij, nieuwe webshops gevonden. Daar ben ik écht superblij mee ! Ik heb Enqueteclub ook al veel vriendinnen doorgegeven

Cherida W
Groupon

HET IS HEEL ERG VOORDELIG OM HIER TE WERKEN, OMDAT JE OP EEN SNELLE EN MAKKELIJKE MANIER KUNT VERDIENEN EN DE BETALING IS GEGARANDEERD. HET IS HEEL MAKKELIJK OM DE OPDRACHTEN UIT TE VOEREN EN JE WORDT VOOR ELK BETAALD

Eline Z
Groupon

Enqueteclub is een goede website om geld te besparenEr komen regelmatig mails langs net als online enquetes. Daarnaast hebben ze een breed aanbod aan aangesloten webwinkels, wat ervoor kan zorgen dat je flink wat geld kan besparen!

Tessa
Groupon

Na alweer meer dan een jaar meedoen met de enqueteclub, kan ik zeggen dat ik er beslist geen spijt van heb dat ik me indertijd heb aangeneld. Want bij de enqueteclub kan je gemakkelijk veel geld sparen en besparen.

Linsey V
Groupon

leuke inspiratie opdoen bij diverse betrouwbare webshops en daarnaast extra zakcentje bijverdienen door het lezen van reclame, het invullen van vragenlijsten en natuurlijk het uitvoeren van een aankoop

Celishje
Groupon

Top website! Lekker om wat bij te verdienen in je vrije tijd of wanneer je je verveelt. Cashback is ook helemaal top, omdat ik die dingen toch al zou kopen! Dus eigenlijk een extraatje om leuke dingen mee te doen. Heel erg fijn!!

Kim B
Groupon

Super blij met zo'n spaarprogramma als Enqueteclub! Bij iedere aankoop bij een aangesloten webwinkel ontvang je een leuke vergoeding. Zo spaar je al snel een aardig zakcentje bij elkaar. Kortom een aanrader!

Antwan
Groupon

Ik ben via een vriend geattendeerd op Enqueteclub en ik zou willen dat ik dit eerder had ontdekt. Ik bestel steeds meer online en wat is er dan leuker om bij je online bestellingen een extra bonus te krijgen van Enqueteclub. Gewoon doen!

Martijn V
Groupon

Sinds kort in het bezit van een account op enqueteclub.
Ik moet zeggen het werk super fijn, is heel voordelig en daarbij is de site mooi en overzichtelijk. Een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in dit gebied!

Close
tot 6,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG TOT 42,50 CASHCOINS Online.nl
visit register click click