ONTVANG 4,00% CASHCOINS adidas

Bekijk alle testimonials

Robin V
Groupon

Super fijn, om na school nog wat vragenlijsten te beantwoorden tussen het huiswerk door en daar dan wat extra geld mee te kunnen verdienen. Echt een top app, ik raad hem zeker aan iedereen aan. Heel erg fijn!!

Debbie P
Groupon

top website, snelle uitbetaling en vaak snelle vergoeding. Ook veel keuzes met websites, en best hoge vergoedingen. Elke keer als ik iets afneem of bestel of abbonement afsluit dan denk ik jaaa cashback van enqueteclub

Bas D
Groupon

is een leuke manier om geld te verdienen.en leuke enqeute.en heb door enquete club al aardig wat aangeschafd bij de webwinkels..maar heb ook bijna 50 euro verdient.dus kan ik weer wat kopen in een van de online shops. :-)

Jeroen K
Groupon

Werkt echt betalen goed uit en optijd lees alle mails en je verdient er best snel mee. Ook als je je goederen online besteld verdien je eraan. Enquêtes invullen werkt ook goed en nu de app is prima ..

Nassim G
Groupon

Lekker snel wat centjes verdienen,dan zit je bij Enqueteclub goed..
Krijg iedere dag mailtjes om te klikken maar ook Enqetes in te vullen.
Echt leuk om na je werk wat bij te verdienen.
Echt een aanrader top.

Sandra L
Groupon

Lekker snel wat centjes verdienen,dan zit je bij Enqueteclub goed..
Krijg iedere dag mailtjes om te klikken maar ook Enqetes in te vullen.
Echt leuk om na je werk wat bij te verdienen.
Echt een aanrader top.

Angelique V
Groupon

De enquetes zijn interessant en leuk. Normaal gesproken deel je gratis je mening ergens voor, maar hier krijg je ook nog eens betaald voor! Het is niet veel maar wel tenminste iets. Ik ben er zeer tevreden mee.

Mark O
Groupon

Ik ben zeer tevreden over Enqueteclub. Ze hebben leuke kortingen en sparen door e-mails en enquêtes invullen gaat erg makkelijk en snel. Ook de cashback via webshops werkt prima. Zeer tevreden en ga zeker door met sparen.

Abdel D
Groupon

Beste Enqueteclub,
Ik ben zeer tevreden met jullie,
Heb mijn eerste €25 al verdient en jullie hadden netjes en snel uitbetaald, ook krijg ik voldoende kansen om nog meer geld te verdverdienen, Goed bezig! Vooral zo doorgaan en netjes en eerlijk

Hans K
Groupon

EnqueteClub is een super leuke website om een zakcentje te verdienen enkel door wat klikjes en soms shoppen, nu w8 tot ik kan uitbetalen voor de 1ste keer, en dan snel weer door sparen voor een leuk zakcentje of extraatje wanneer nodig.

Abir B
Groupon

Een hele goede manier van geld verdienen doe je met enquêtes, je kunt een cashback krijgen en cadeau bonnen ontvangen. Hoe gaaf is dat ! Meld je snel aan om dit ook te verdienen. Wees er snel bij!!!!!

Astrid J
Groupon

Hele leuke site om geld te verdienen op verschillende manieren, soms gaat het langzaam soms snel, maar blijft leuk. je spaart op verschillende manieren door te klikken op mails, maar ook door het invullen van enquetes.

Suzanne R
Groupon

Via googlen ben ik terrecht gekomen bij enquetteclub. Veel interessante onderwerpen, leuk om mee te doen met enquettes en leuk dat je er nog een zakcentje mee kan verdienen ook. Ik voel me nuttig omdat mijn mening telt.

Sam
Groupon

Ik vind de site van enqueteclub.nl geweldig! Je kan best snel op een makkelijke manier wat geld verdienen door op mails en banners te klikken. Ook kan je leuke enquêtes invullen en shoppen met korting!

Sabine
Groupon

Super leuk om met korting of cashback bij heel veel winkels te kunnen bestellen! Bovendien wat extra verdienen door het beantwoorden van enquetes. Nu nog een keer die jackpot winnen... Goede tip voor iedereen; doe mee!

Close
tot 6,50% CashCoins
Ontvang €5,- korting bij Groupon Shopping
Code:LOCAL
ONTVANG 4,00% CASHCOINS adidas
visit register click click