ONTVANG tot 60,00 CASHCOINS ONTVANG tot 60,00 CASHCOINS

Bekijk alle testimonials

Vandana B
Groupon

Dankzij enqueteclub kan ik op een leuke en makkelijke manier wat geld bijverdienen door aan emails lezen en aan vragenlijsten mee te doen. Ik raad iedereen aan om lid te worden en mee te doen met acties

Marco
Groupon

Leuke en handige site voor je iets online wilt gaan kopen even checken of je nog een kleine korting kan krijgen via enqueteclub en daarnaast even iedere dag checken of je de jackpot hebt gewonnen super leuk!

Sandra V
Groupon

Erg leuk om op die manier geld te verdienen.
Ik kijk er elke dag op en doe mijn online aankopen via Enqueteclub, want heb dan 2 vliegen in een klap. En je heb een leuke aanbieding en bouwt ook nog een extra spaarpot op.

Miranda M
Groupon

Dankzij enqueteclub kan ik op een leuke en makkelijke manier wat geld bijverdienen door aan emails lezen en aan vragenlijsten mee te doen. Ik raad iedereen aan om lid te worden en mee te doen met acties

Germaine D
Groupon

Ik vind enqueteclub een geweldige website. Leuke vragenlijsten en dagelijks een bannerklik. Dan ook nog eens elke dag wat mailtjes met kliks en vragenlijsten en dan ook nog eens cashback als je bij jouw favoriete winkel iets koopt.

Hans B
Groupon

leuke manier can geld verdienen.
Veel verdien mogelijkheden. Plezierige website. Genoeg aanbod van webshops waarmee je geld kunt verdienen. Je kan uit laten betalen in geld en een tal aan cadeaukaarten. Je saldo groeit ongemerkt. Top programma.

Saraya V
Groupon

het is een leuke spaarpotje
waar ik weer leuk kan sparen en ook nog een leuke website het is mooie dat het zo kan en ik kan elke keer weer mooie door sparen en dat vind ik wel fijn van deze site en je kunt leuk op de mail kliken

Lisanne
Groupon

De Enqueteclub is een leuke website en bezigheid om toch een beetje op de kleintjes te letten. Je kunt er enquetes invullen maar je krijgt ook cashback als je iets aankoopt op een website die aan hen gelinkt staat. Makkelijker verdienen kan niet!

Anouk V
Groupon

Ik vind het een erg fijne site. Makkelijk ook om geld te verdienen en het is super simpel. Ik raad het iedereen aan. En er zijn ook leuke enquêtes, veel anders als de andere sites. Hele duidelijke website is dit.

Marc
Groupon

Ze geven de hoogste cashback, soms moet je een tijdje wachten op de cashback maar uiteindelijk kan je flink wat extra's bijverdienen. De klantenservice geeft altijd zeer snel en uitgebreid antwoord op een vraag.

Jurrino B
Groupon

Ik had nooit verwacht dat het zo makkelijk was om geld te verdienen met enquêtes en e-mailtjes bekijken, maar nu weet ik dat deze website uitermate geschikt is daarvoor, en ik hoop dat nog vele me gaan volgen

Hendrik
Groupon

Makkelijk wat extra's bij verdienen zonder veel moeite te doen. Daarnaast staan er ook veel leuke acties op voor verschillende websites. Ook verlopen de betalingen soepel en wordt het geld snel op je rekening gestort!

Ryaan T
Groupon

ik ben tevreden over . orangebuddies leuke kortingen en sparen via e-mails en online aankopen makkelijk snel. cashback krijgen via webshops werkt prima. Zeer tevreden en ga zeker door met sparen. ik heb blij doorgeven zak geld verdienen

Simone V
Groupon

Super leuke bezigheid is Enqueteclub. Heerlijk om wat extra's te kunne verdienen op deze manier. Gewoon tussendoor als je er even tijd voor hebt, het is gelukkig niet verplicht. Ik vind de app en de site ook duidelijk!

Michael B
Groupon

het is een superleuke bezigheid en je kan heel makkelijk leuk geld verdienen.je komt superleuke acties tegen en hele leuke spelletjes voorwals je van een gokje houdt..en je kan hele mooie kortingen krijgen

Close
tot 6,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG tot 60,00 CASHCOINS ONTVANG tot 60,00 CASHCOINS
visit register click click