ONTVANG TOT 5,00 CASHCOINS Lebara Mobile

Bekijk alle testimonials

Lotte M
Groupon

Dit is gewoon de beste website om geld te verdienen. Beetje bij beetje kom je er. Je moet gewoon veel actief zijn en veel emails lezen zodat je coins verdiend en uiteindelijk uitbetaald wordt. Zeker een aanrader.

Linda S
Groupon

Super leuk en het scheelt me gewoon een hoop geld en het werkt ook zo super gemakkelijk dat ik echt iedereen dit kan aanbevelen want zo simpel kan het zijn. Ik spaar punten bij mijn aankopen en dat maakt het dubbel leuk en kocht een mega gave spiegel

Kim K
Groupon

Enqueteclub is een leuk online spaarprogramma, als je winkelt bij een aangesloten webshop zijn er cashbacks deze worden snel uitgekeerd. Zo spaar je snel een aardig bedrag bij elkaar! Dat is leuk meegenomen.

Timo
Groupon

Als je geld wilt besparen en wat bij wilt verdienen online dan is dit een perfecte site. Gewoon even inschrijven dus en dagelijk wat kleingeld bij elkaar sprokkelen. Dat loopt toch aardig op buiten de extra kortingen die hier geboden worden

Hoe G
Groupon

hoe gebruik ik de app? even beetje puzzelen en uitzoeken. ik ga wat onderzoek doen maar ik vindt het wel al een leuke app door op de bank een klein zakcentje bij te verdienen. wie wil dat nou niet. fijne avond.

Lucas S
Groupon

Enqueteclub.nl is de leukste website om geld te kunnen verdienen. Voor je aankopen op je favoriete websites krijg je namelijk cashback, wat aardig kan oplopen als je veel online besteld en ook geld verdienen met de emails die je ontvangt.

Sam S
Groupon

Wat een leuke website waar je met veel enthousiasme doorheen scrolt. Hier kun je van alles zien en doen en er nog punten mee sparen ook. Kom hier graag en zal hier blijven komen. Kan iedereen aanraden om hier lid te worden!

Lincy V
Groupon

er zijn veel intressante mails en leuke aanbiedingen. het is intressant de hema vind ik vooral intresant en wonen intressant de meubels enzo en dergelijke sites ook erg leuk hoor echt wel ben tevreden.

Nik S
Groupon

Heerlijk makkelijk een.klein centje sparen, gratis en voor niks. Kan het iedereen aanraden. Overzichtelijk en duidelijke website en applicatie. Ook fijne aanbiedingen. Hopelijk snel nog leukere aanbiedingen.

Joke G
Groupon

Ik spaar al heel lang en doe ook regelmatig aankopen De vergoeding is bij sommige site`s prima .Soms moet ik achter mijn registratie aan maar dit word altijd netjes opgelost. De vragenlijsten zijn vaak langer dan in de mail staat vermeld. Fijne site

A V
Groupon

Nu al een tijdje lid en 226 gespaard boven op de kortingen (cashbacks) die ik heb gekregen op alle internet aankopen. Dus ik ben fan! Oja voor elke vriend die dit ook gaat doen verdien je nog eens 10%

Ed M
Groupon

via Enqueteclub krijg ik de hoogste vergoeding bij aankopen in webshops. ook cashmails lezen (en vergoeding ontvangen) blijft langer dan week toegangkelijk. Daarom is Enqueteclub gewoon de BESTE ! en ik ga zeker vrienden en kenissen hierop attenderen

Bianca Z
Groupon

Wat een geweldige site. Ik bestel de laatste tijd veel spullen en producten online. Hierbij kan ik aardig wat besparen met deze website. Makkelijk in gebruik, snelle afhandeling en snelle uitbetaling.

DUNCAN D
Groupon

Het is een leuke website om heerlijke kortingen binnen te halen, cashcoins te verdienen of gewoon even vragenlijsten/enquêtes in te vullen voor extra's. Er is altijd wel wat te doen op de site. En iedere week nieuwe dingen om je aan te vergapen

Henk V
Groupon

Enqueteclub heeft best wel een leuke site. Er zijn ook veel verschillende dingen waar je punten / geld mee kan verdienen. Echt wel een aanrader want het kost ook weinig moeite en de beloningen die je er voor krijgt zijn super!

ONTVANG TOT 5,00 CASHCOINS Lebara Mobile
visit register click click