ONTVANG 2,25% CASHCOINS HEMA
Meld je aan en ontvang direct 7,50

Bekijk alle testimonials

Mark B
Groupon

Ik ben sinds kort lid van de Enqueteclub en kan nu al zeggen dat ik erg enthousiast ben over het aanbod, om Cash-coins te verzamelen en de vorm waarmee de Enquete-club zich presenteert! daarom beveel ik deze Enquete-club van harte aan!

Marie D
Groupon

Snel verdienen door op e-mails te klikken en enquêtes in te vullen. Ideaal voor als je even met een kop koffie op de bank zit. Er komt elke dag wel wat voorbij. Ideaal dat je ook geld terugkrijgt van webshops!

Imme
Groupon

Ik ben pas kort lid, maar ben al meteen erg enthousiast. Ik heb, zoals de site zegt, meteen 7,50 euro gekregen op mijn saldo toen ik me aanmeldde. Je hebt veel sites die niet geven wat ze beloven, maar deze site doet dat zeker wel.

Bianca
Groupon

Een van de betere (be)spaarwebsites. De mailtjes leveren een prima zakcentje op en ontvang je regelmatig maar niet te vaak. Het tikt helemaal aan als je online shopt via deze website. De website is overzichtelijk en is makkelijk in gebruik.

ANITA T
Groupon

Mij mening over euqueteclub is dat je lekker spaarcenten heb voor je echt op vakantie gaat. Altijd leuk om tocht iets extra heb. Daarom is voor mij euqueteclub de goede en leuke oplossing. Leuk om te doen.

Marco B
Groupon

Veel verdien mogelijkheden. Plezierige website. Genoeg aanbod van webshops waarmee je geld kunt verdienen. Je kan uit laten betalen in geld en een tal aan cadeaukaarten. Je saldo groeit ongemerkt. Top programma.

Tatie B
Groupon

Mijn mening over enqueteclub is dat ze zeer goed en snel je puntje geven die je hebt verdient en er nooit te lang over doen zoals de meeste van zulke apps dat doen en ze stellen je zelf aan raaders aan hele goeie companie

Antoinet V
Groupon

Leuke website je kunt op verschillende manieren geld verdienen. Enquete,s invullen mail,s lezen. Het lijkt langzaam te gaan echter hoe vaker je de site bezoekt hoe sneller je geld kunt verdienen. Leuk om te doen

Kees K
Groupon

Ik zie het als een leuke bijverdienste door even te gaan zitten en een rustmomentje te pakken en te gaan klikken op de aanbiedingen. In korte tijd zal ik mijn eerste verdienste kunnen gezinnen denk ik.

Meta W
Groupon

Een website waar je van kan profiteren. Je tijd is steken is het zeker waard. Op je telefoon, computer of laptop en het kan overal waar je maar wilt. Maak gebruik van de enquêteclub.nl en verdien geld.

Yolanda S
Groupon

Ik vind de enqueteclubmails interessant en het is voor mij een manier om snel een leuk zakcentje te sparen. Het lijkt best langzaam te gaan maar ongemerkt gaat het toch snel. De acties zij leuk en voordelig

M
Groupon

Goede en leuke cashbacksite,werkt goed op de telefoon. Makkelijk en veel leuke acties om aan mee te doen. Van alles wat van en altijd wel iets wat bij jou of je gezin past. Zeker een aanrader voor iedereen die van koopjes houdt.

Judith V
Groupon

Bij Enqueteclub kun je een leuk bedrag verdienen door op e-mails te klikken, enquêtes te beantwoorden en online aankopen te doen. De website is handig in gebruik en wordt ook op je mobiele telefoon goed

Willeke V
Groupon

Leuke manier van verdienen. Je betaald er je rekeningen niet van, maar leuk zakgeld voor de kinderen.
Veel manieren om te verdienen door klikken, vragenlijsten, testjes, online shoppen en spelletjes.
Vandaag pas begonnen dus ben benieuwd.

M.C F
Groupon

leuke site om geld te verdienen op verschillende manieren. soms gaat het langzaam soms snel. maar blijft leuk. je spaart op verschillende manieren door te klikken op mails, maar ook door het invullen van enquetes en bij veel webshops

Close
tot 4,50% CashCoins
€10 korting op activiteiten bij Expedia
Code:AFGENACTIVITYQ2
ONTVANG TOT 5,00% CASHCOINS Reebok
visit register click click