Meld je aan en ontvang direct 7,50

Bekijk alle testimonials

Richard V
Groupon

Ik ben al een aardige tijd lid bij Enqueteclub.nl. Wie zegt er nou nee tegen,om wat extra`s te kunnen verdienen.Het is geen goudmijntje natuurlijk,maar alle extra`s kan men tegenwoordig goed gebruiken

Daan
Groupon

Het is een fijne manier om extra geld te verdienen je kan lekker in je bed blijven liggen en niks doen ondertussen verdien ik toch wat extra geld wat altijd van pas komt wanneer ik het nodig heb haha lekker man

Kelly B
Groupon

Ik raad iedereen aan om lid te worden. Vele verschillende websites om cashback te krijgen zo bespaar je op je aankopen. Werkt echt zodra je 25 euro bij elkaar hebt kan je kiezen wat je ermee wil doen.

Marjolein H
Groupon

Snel verdienen door op e-mails te klikken en enquêtes in te vullen. Ideaal voor als je even met een kop koffie op de bank zit. Er komt elke dag wel wat voorbij. Ideaal dat je ook geld terugkrijgt van webshops!

Henrie N
Groupon

Leuke website om een centje te verdienen. Het snel, maar de aanhouder wint en dan komt er al met al toch een leuk bedrag uit. Ik ben al een tijdje lid en ga er lekker mee door. Ik raad je aan om je aan te melden.

Daniella L
Groupon

Ik heb al bijna 75 euro verdiend met Enqueteclub. Het is een leuk spaarprogramma waarbij je ook nog eens geld terug terugkrijgt bij aankopen in de webshops. Als je toch wat bestelt zou ik het zeker via deze site doen.

Johan V
Groupon

Enqueteclub.nl is een leuke site waarmee je op diverse manieren wat kunt besparen op je aankopen. Daarnaast kan je verdienen.met hel lezen van mailaanbiedingen, bannerkliks, enquètes invullen en andere opties.

Jantine J
Groupon

Lid sinds januari. Echt geweldig om op zo.n leuke manier te sparen. Elke ochtend bij de koffie betaald reclame kijken! Wat wil je nog meer? En met de leukste aanbiedingen ook nog korting scoren!

Frein
Groupon

Door gebruik te maken van de Enqueteclub kan je zowel geld besparen op online aankopen als extra geld verdienen. Kortom, geen enkele reden om het niet te gebruiken. Niemand wil een dief zijn van zijn eigen portemonnee, toch.

Maaike Z
Groupon

Leuke site om iets extra's te kunnen verdienen. Enige nadeel is dat je voor veel enquetes niet in aanmerking komt, maar voordat ze dat weten moet je steeds dezelfde gegevens herhalen. Gelukkig zit er wel altijd wat tussen!

Leonie V
Groupon

Net mee begonnen, verdien al lekker. Veel opties om punten te sparen o.a. door enquetes, mails lezen of gewoon op links klikken. Ook kan je punten sparen door artikelen te bestellen in webshops, is een handige alert bar voor.

Frans H
Groupon

Enqueteclub is erg leuk. Je krijgt iedere dag mails waar je op moet klikken. Je spaart hierdoor geld waarmee je leuke kado's kan kopen of het geld uit laten betalen op je bankrekening. Kanje iets kopen.

Tari D
Groupon

Een website waar je van kan profiteren. Je tijd is steken is het zeker waard. Op je telefoon, computer of laptop en het kan overal waar je maar wilt. Maak gebruik van de enquêteclub.nl en verdien geld.

Cornelia G
Groupon

Ik ben super tevreden met enquête club leuke cashback acties en verder een hoop uitbetalings mogelijk heden ben echt blij met deze site is top top top top top top top top top top top top groetjes Cornelia

Danielle
Groupon

Je kan een leuk centje bij verdienen door te klikken op banners, mails te lezen en je aankopen via Enqueteclub te registeren. Ook kan je je aanmelden voor vragenlijsten waardoor je nog sneller kan sparen. Al met al een leuke site.

  Footer-Banner
visit register click click