ONTVANG TOT 42,50 CASHCOINS Online.nl

Bekijk alle testimonials

Meta B
Groupon

Je kunt hier heel eenvoudig een extraatje verdienen.
Door bij webshops waar je anders ook al bestelde,via de site of app van enqueteclub te bezoeken en je bestelling te plaatsen.
Ook zijn cashmails,banners enz waar je een vergoeding voor krijgt.

M.w. L
Groupon

Ik kan dankzij enqueteclub mijn favoriete webshop bol.com steeds gebruiken voor spaarpunten. Jullie zijn een perfect stel. Ik blijf bij jullie sparen en klikken, ik doe dit elke dag met veel plezier!!

Null N
Groupon

io ben zeker tevreden. lekker makkelijk geld verdienen met je mobiel... met elke x een paar klikken op een advertentie en je krijg er nog held voor ook. of je krijg super aanbiedingen waar je zeker wat aan heb.

Liz K
Groupon

Ik vind enqueteclub een hele fijne site. Vooral de websitevariant op de computer. Het is duidelijk, overzichtelijk en er is heel veel te vinden. De uitbetalingen zijn ook snel. Als je elke dag even klikt heb je zo een fijn bedragje binnen.

Margaret P
Groupon

Hier kunnen we geld verdienen door te kopen, door te klikken op advertenties om te reageren op enquêtes ben ik erg blij met deze app.
En het is gratis om lid te worden.
Leuk website. Het is veilig. Hier is altijd winnen.

Carolijn G
Groupon

Super fijne site, app ook prima. Persoonlijk vind ik ik de site fijner, maar iedereen heeft zo z’n eigen mening. Ik heb zelf nog niks gekocht via deze site, met cashback ofzo, ik gebruik vooral de gratis opties, veel clickmails gelukkig! Blij mee!

Tim K
Groupon

Enqueteclub is een duidelijke site, geen verborgen regels, goede cashbackvergoedingen, mogelijkheden om meer centen bij elkaar te sparen met website beoordelen, mails klikken etc. En snelle uitbetalingen. Top site.

April F
Groupon

enqueteclub.nl is echt aan te raden. Je wordt op de hoogte gehouden van de beste aanbiedingen van het moment. Bovendien is het een fijne manier om cashcoins te verzamelen, ook een leuk extraatje. Meld je zeker aan !

Fred V
Groupon

Ben al een tijdje lid en heb toch al ruim 60 euro verdient door aankopen, maar ook door simpelweg mee te doen aan leuke enquetes .
Ik kan het iedereen aanbevelen, zeker als je voor jezelf wat extas wil verdienen

Sylvia D
Groupon

Leuke site met veelzijdige acties en manieren om geld bij elkaar te sparen. Het gaat niet heel snel maar alle beetjes helpen. Tot nu toe bevalt het me wel al ben ik nog maar kort lid. Ben benieuwd hoelang het gemiddeld duurt voor je uitbetaald krijgt

Manuela B
Groupon

Via via lid geworden en ben blij dat ik dat gedaan heb. Genoeg mails per dag, regelmatig onderzoeken waar ik aan mee kan doen, af en toe extra verdienen via cashboosts en iedere dag met de bannerklik. Zo gaat het sparen ongemerkt toch snel.

Ronja V
Groupon

zeer tevreden over enqueteclub
heb al veel cashcoins verzameld en ben zeer tevreden over deze site.ik ben elke dag druk bezig .met enqueteclub en ben druk op weg naar de uitbetaling..dikke thumbs up voor de enquête club

Kevin
Groupon

Ik ben ooit al een keer lid geweest van dit programma. Maar door een drukke periode ben ik er een tijdje mee gestopt. Nu ik weer meer tijd heb, heb ik mij direct weer aangemeld om weer lekker te gaan sparen. Dit spaarprogramma is echt een topper!

Lieke B
Groupon

Op deze site kun je makkelijk geld verdienen, het duurt alleen wel even tot je 25 punten hebt gespaard, maar dat moet je er dan maar voor over hebben! Top manier om aan geld te komen maar als je het snel modog hebt zal het niet lukken...

Mandy A
Groupon

Ben zeer enthousiast over Enqueteclub. Makkelijk en op je eigen tempo een zakcentje bij verdienen. Iedere euro is toch mooi meegenomen. Handige app waar alles duidelijk staat beschreven. Een ruime keuze aan mogelijkheden om geld op te sparen.

Close
tot 6,50% CashCoins
Ontvang €5,- korting bij Groupon Shopping
Code:LOCAL2020
ONTVANG TOT 42,50 CASHCOINS Online.nl
visit register click click