ONTVANG TOT 3,00% CASHCOINS Expedia.nl

Bekijk alle testimonials

Bente V
Groupon

Ik vind enqueteclub een leuke manier om geld te verdienen en je ook nog krijgt korting als je iets online koopt. Kleine moeite voor mij om af en toe een enquete in te vullen. Het is een win-win situatie.

Clint E
Groupon

Een erg leuk spaarprogramma is Enqueteclub.nl. Vind je het leuk om wat geld bij te verdienen? Nou deze website is echt top! Het is zo makkelijk. Je hoeft alleen maar banners en e-mails aan te klikken en je ontvangt geld hiervoor.

Hans V
Groupon

Zeker in deze rare tijden is een extra centje mee genomen. Door je aankopen via enqueteclub te doen ., spaar je een flink bedrag bij elkaar. Zeker in deze tijden kan vijfentwintig euro echt nodig zijn.

M.C. L
Groupon

Hard aan het sparen voor mijn eerste uitbetaling. Even lekker je gedachtes op 0 zetten en wat rond kijken op de pagina. Er zijn veel mogelijkheden om saldo te sparen zoals vragenlijsten invullen, webwinkels bezoeken en mails lezen. Laagdrempelig dus.

Joukje S
Groupon

Geweldig mooie verdiensite. Ik ben al enkele jaren lid en nu al voor de tweede keer € 25,00 verdiend. 's Avonds even in alle rust kijken of er nog wat leuks te bestellen is en misschien weer wat te winnen.

PETER V
Groupon

Enqueteclub is voor mij een dagelijks iets geworden. Makkelijke en duidelijke aanwijzingen.Klikken op cashqoins, enquetes invullen, Jackot en aanbiedingen bekijken. Langzaam maar zeker groeit het spaarpotje. Een blijvertje dus.

M_eikeltje E
Groupon

Leuke site om een klein zakcentje bij te verdienen en tevens in deze barre tijden de tijd een beetje doden. Enquetes zijn leuk om in te vullen en cashmails hoef je niet perse dezelfde dag in te vullen.

Angelique D
Groupon

Eerlijk en vriendelijke. Gelukkig geen score nodig, gewoon mee klikken en elk keer weer een cent gespaard. Absoluut een aanrader om, mee te doen. Dus doe mee en wie weet verdien ik ook nog de jackpot.

Anoniem
Groupon

Ik ben nieuw hier, maar bind dit wel een leuke platform om geld te verdienen door je mening te geven! De enquetes zijn heel verschillend en afgestemd op jezelf. Mijn complimeten aan de makelaars van deze site!

Rolf R
Groupon

Tijdens deze lockdown heb ik extra veel tijd om door middel van leuke enquêtes extra geld te verdienen. Ook kan ik nu voordelig winkelen! Het sparen gaan lekker snel dus volgende week heb ik al mijn eerste uitbetaling!

Johan P
Groupon

Ja dat kan met enqueteclub.nl. Dit toffe spaarprogramma maakt het mogelijk dat je geld kan verdienen door op e-mails of op banners te klikken en daarbovenop kan je ook nog cashback ontvangen voor je aankopen op websites.

Jan B
Groupon

Nou die tijd kan je goed besteden met wat extra geld bij te verdienen met enqueteclub.nl. Super makkelijk door cashback te ontvangen van je bezochte websites en op banners of e-mails te klikken. En echte aanrader voor iedereen!

Karel D
Groupon

Zeker dat is mogelijk met enqueteclub.nl ! Door het kopen van producten op websites, ontvang je cashback en door op e-mails en banners te klikken krijg je ook geld. Makkelijker geld verdienen dan dit, kan niet!

Erik D
Groupon

Ik ben erg te spreken over enquêteclub. Ik vind het leuk om via deze site bij webwinkels aankopen te doen. Ook vind ik het leuk dat je door het klikken van cashmails soms op webshops komt die ik niet kende voorheen. Al met al vind ik het top.

Tim W
Groupon

Fijne site waarbij je een mooi extraatje kunt verdienen. Daarnaast kun je extraatjes verdienen d.m.v. het bestellen van producten. Waarschijnlijk zijn dit producten die je anders toch wel besteld zou hebben dus dat is mooi meegenomen

ONTVANG TOT 3,00% CASHCOINS Expedia.nl
visit register click click